Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'
Δημοσίευση 07/03/2011 - 21:36
Ad
Δημοσίευση 07/03/2011 - 21:55
αντε τρομερα νεα!!! επιτελους θα μπορω να κοροιδεψω λιγο τους android-ακηδες που μου την μπαινουν συνεχεια για το bt
Ωραιος λογος για να σου την μπαινουν...
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:05
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:07
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:10
αν ομως ειχες αυτη τη δυνατοτητα δε θα ηταν ασχημα. γιατι να φανταστω αν θελεις να στειλεις μια φωτο σε καποιον που ειναι διπλα σου, δε θα του την εστελνες με mail η mms αν ειχες αλλο κινητο.καλα εννοειται οτι ειναι πολυ σωστο αυτο που λες. δεν ειναι και ειδος πρωτης αναγκης πλεον απο τη στιγμη που εχεις email και mms. σχεδον αχρηστο και για μενα..
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:12
Αν γινει αυτο, το iphone γινεται ακομα πιο ανταγωνιστικο κ ευχρηστο.
Με το αζημείωτο βέβαια...μην ξεχνάμε ότι σε άλλα ή σχεδόν σε όλα τα τηλέφωνα αυτό
είναι αυτονόητο!!!Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μία Apple που έχει «κολλήματα»!!!
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:15
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:16
Με το αζημείωτο βέβαια...μην ξεχνάμε ότι σε άλλα ή σχεδόν σε όλα τα τηλέφωνα αυτό
είναι αυτονόητο!!!Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις μία Apple που έχει «κολλήματα»!!!
εε ενταξει εγω μπορω ισως να καταλαβω εν μερει την σταση της αππλε... οκ τα τραγουδια δεν θα τα ξεκλειδωνε για αποστολη μεσω bt λογω του οτι υπαρχει και ενα itunes με 1002 δισκογραφικες στη μεση... αλλα τουλαχιστον τις εικονες θα επρεπε να τις στελνουμε ελευθερα με μπλε δοντι!
Τελευταία επεξεργασία από: uriaman1, 07/03/2011 - 22:17
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:18
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:18
γιατι αν ειναι διπλα μου, δεν μπορω να του την στειλω με email και να τη δει μετα; αν θελει απλα να την δει θα την δει στο iphone που εχει και μια οθοναρα που δε χορταινεις να βλεπεις. αν την θελει του την στελνεις με email και ετσι κ αλλιως ολοι εχουν και email και υπολογιστη οποτε το ιδιο πραγμα ειναι, θα την εχει την φωτογραφια...αν ομως ειχες αυτη τη δυνατοτητα δε θα ηταν ασχημα. γιατι να φανταστω αν θελεις να στειλεις μια φωτο σε καποιον που ειναι διπλα σου, δε θα του την εστελνες με mail η mms αν ειχες αλλο κινητο.
τωρα δεν ειπα οτι δεν θα ηταν ασχημο να ειχε και αυτη την δυνατοτητα φυσικα, αλλα οχι αυτος ο χαμος που γινεται τοσα χρονια για το αν μπορει να στειλει φωτογραφια με bluetooth η οχι.. κατοχοι και μη iphone το ιδιο πραγμα, λες και δε βλεπουν ποσες αλλες δυνατοτητες εχει το κινητο τους και κολλανε σε αυτο.
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:22
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:24
Η Εφαρμογή υποστηρίζει όλα τα iDevices iOS 4.x .
Τέλειο, κάλλιο αργά παρά ποτέ!
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:25
γιατι δεν συνεργαζεται με το iphone; εμενα μια χαρα συνδεετε με το εργοστασιακο bluetooth παντως.
Δεν τγο εχω δοκιμασει καν..νομιζα οτι δεν θα συνεργαζετε κ δεν δοκιμασα...αυριο πρωι-πρωι,θα το επιχειρισω....
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:26
γιατι αν ειναι διπλα μου, δεν μπορω να του την στειλω με email και να τη δει μετα; αν θελει απλα να την δει θα την δει στο iphone που εχει και μια οθοναρα που δε χορταινεις να βλεπεις. αν την θελει του την στελνεις με email και ετσι κ αλλιως ολοι εχουν και email και υπολογιστη οποτε το ιδιο πραγμα ειναι, θα την εχει την φωτογραφια...
τωρα δεν ειπα οτι δεν θα ηταν ασχημο να ειχε και αυτη την δυνατοτητα φυσικα, αλλα οχι αυτος ο χαμος που γινεται τοσα χρονια για το αν μπορει να στειλει φωτογραφια με bluetooth η οχι.. κατοχοι και μη iphone το ιδιο πραγμα, λες και δε βλεπουν ποσες αλλες δυνατοτητες εχει το κινητο τους και κολλανε σε αυτο.
αυτο ομως δεν εντασσεται πιο πολυ στον τροπο σκεψης ενος επαγγελματια ο οποιος μπορει να χει ενα τεραστιο data plan και να μην ειναι τιποτα γι'αυτον το email? εννοω οτι π.χ. ενας μαθητης στο σχολειο δεν θα πει "κατσε να σου στειλω την φωτο σου με email"... ουτε οικονομικο, ουτε ιδιαιτερα πρακτικο αφου δεν υπαρχουν ευνοϊκες συνθηκες για την επικρατηση του email εναντι του bt
Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:28
εγω παρολο που δεν εχω κ ιδιαιτερο κολημα με το κινητο ... μου εχει χρειαστει παραπολλες φορες το bluetooth για να λαβω εναν ηχο μια φωτογραφια η να στειλω μια φωτογραφια απ το και καλα...καλυτερη καμερα του iphone 4 σε μια αλλη συσκευη ..
Με το τσιγκελη προσπαθω να στρωσω αυτο το κινητο κ να κανω πραγματα που θελω και που εκανα με ενα παλαιοτερο κινητο !! αν μπορει καποιος να μου λυση τα παρακατω προβληματα που αντιμετωπιζω με το iphone 4 θα ημουν ευγνωμων.. αν μπορειτε.. :
α) οπως ειπαμε το Bluetooth! :αναμενω τηην λυση.. απ το celeste
ηχογραφηση συνομιλιας κατα την διαρκεια κλησης δηλαδη να ηχογραφω μια κληση...
γ) να ενεργοποιω το ξυπνητηρι κ να κλεινω !! το κινητο για να μην μου καιει το κεφαλι...( το βαζω στην επιλογη air fly) πρωτο bug για την apple οταν κλεινεις το κινητο το ξυπνητηρι δεν λειτουργει....
δ) οι 3g βιντεοκλησεις που σε καποιες εταιρειες ειναι free εδω γιατι πρεπει να εχουμε κ οι δυο iphone?? και δεν μπορουν να πραγματοποιηθουν κατι εχω βρει με το skype.. αλλα δεν το εψαξα εκτενως..αρα δυο καμερες κ κουκουρουκου...
ε) καλυτερη ευκρινεια καμερας οταν φωτογραφιζεις προσωπα σε iphone 4 βγαινουν χαλια οι φωτο σχεδον απ τις 5 οι 3-4 ειναι πολυ θαμπες σε αντιθεση με τα τοπια που οι φωτο βγαινουν παραπολυ καλες !
ειλικρεινα απογοητευτικα απ την καμερα αυτου του κινητου! ειχα το nokia n95 8 gb κ το χα απ το 2008 και ειχα ολα τα παραπανω κ περιμενα απο αυτο το πολυσυζητημενο κινητο κατι παραπανω ... κριμα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες