Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Please log in to reply
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#331   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:28

Δεν τγο εχω δοκιμασει καν..νομιζα οτι δεν θα συνεργαζετε κ δεν δοκιμασα...αυριο πρωι-πρωι,θα το επιχειρισω....

δοκιμασε το δεν υπαρχει περιπτωση να μην λειτουργει. ενεργοποιησε το bluetooth απο τις ρυθμισεις και εκει θα σου εντοπισει το car kit ως συσκευη και κανε συνδεση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#332   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:29

Η Εφαρμογή υποστηρίζει όλα τα iDevices iOS 4.x .

Ευχαριστώ!! :)

#333   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:34

γιατι αν ειναι διπλα μου, δεν μπορω να του την στειλω με email και να τη δει μετα; αν θελει απλα να την δει θα την δει στο iphone που εχει και μια οθοναρα που δε χορταινεις να βλεπεις. αν την θελει του την στελνεις με email και ετσι κ αλλιως ολοι εχουν και email και υπολογιστη οποτε το ιδιο πραγμα ειναι, θα την εχει την φωτογραφια...
τωρα δεν ειπα οτι δεν θα ηταν ασχημο να ειχε και αυτη την δυνατοτητα φυσικα, αλλα οχι αυτος ο χαμος που γινεται τοσα χρονια για το αν μπορει να στειλει φωτογραφια με bluetooth η οχι.. κατοχοι και μη iphone το ιδιο πραγμα, λες και δε βλεπουν ποσες αλλες δυνατοτητες εχει το κινητο τους και κολλανε σε αυτο.

ναι δε λεω σωστα αυτα που λες αλλα για μας που δεν εχουμε δωρεαν mb γιατι να πληρωνουμε κερατιατικα για κατι τετοιο; τι γινεται αν ο αλλος δεν εχει email; ενταξει δεν μπορω να πω οτι μου λειπει τοσο η αποστολη αρχειων μεσω bt αλλα καποια στιγμη μπορει να σου χρειαστει...

#334   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:38

ε) καλυτερη ευκρινεια καμερας οταν φωτογραφιζεις προσωπα σε iphone 4 βγαινουν χαλια οι φωτο σχεδον απ τις 5 οι 3-4 ειναι πολυ θαμπες σε αντιθεση με τα τοπια που οι φωτο βγαινουν παραπολυ καλες !

επιτρεψε μου να προβαλλω την ενσταση μου σε αυτο. η καμερα του iphone ειναι πολυ "εξυπνη" καμερα. δοκιμασε να ενεργοποιησεις πρωτον κ δευτερον πριν βγαλεις τη φωτο κανε tap πανω στο προσωπο, ωστε να εστιασει εκει (με το μικρο πλαισιο που βγαινει).

#335   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:47

αυτο ομως δεν εντασσεται πιο πολυ στον τροπο σκεψης ενος επαγγελματια ο οποιος μπορει να χει ενα τεραστιο data plan και να μην ειναι τιποτα γι'αυτον το email? εννοω οτι π.χ. ενας μαθητης στο σχολειο δεν θα πει "κατσε να σου στειλω την φωτο σου με email"... ουτε οικονομικο, ουτε ιδιαιτερα πρακτικο αφου δεν υπαρχουν ευνοϊκες συνθηκες για την επικρατηση του email εναντι του bt :)

παρεξηγειτε ευκολα λογια για τον λογο οτι δεν καθεστε να τα διαβασετε και κοιτατε βιαστικα και βγαζετε λαθος συμπερασματα.
δεν ειπα οτι ειναι αχρηστο καταρχας. ειναι ενα επιπλεον στοιχειο που οντως ειναι καποιες φορες χρησιμο (η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και τοσες πολλες φορες οσες φανταζομαστε!)
πρακτικα να το σκεφτειτε δεν ειναι καθολου κουλο να στειλεις μια φωτογραφια με email. για μενα ειναι πιο ευκολο και το προγραμμα αυτο να βγει νομιζω θα συνεχισω να στελνω με mail. γρηγορα και ομορφα.
δεν το παιζω εξυπνος ουτε τιποτα σιγουρα θα το κατεβασω να το εχω και εγω, για εναν σημαντικο λογο (ας πουμε σημαντικο βεβαια, οχι που ειναι και τοσο). ειμαι φοιτητης και ζω σε 2 πολεις ουσιαστικα μια εκει μια εδω, ε στην μια στο λαπτοπ δεν συγχρονιζω με itunes το iphone και αν θελω να μεταφερω κατι το κανω και εκει με mail (φωτογραφια ας πουμε). απλα αυτο θα μου λυσει καπως τα χερια, οπως επισης θα μπορω να στειλω και κανα τραγουδακι που και που. γενικα κατι χρησιμο που μπορω να σκεφτω προσωπικα. σιγουρα ζω και χωρις αυτη την δυνατοτητα βεβαια!

γενικα προσπαθω παντως να πω οτι ειναι αστειο να κουβεντιαζεται τοσο εντονα τοσα χρονια η ελλειψη αυτη, σε συγκριση με ολες αυτες τις απιστευτες δυνατοτητες που εχει το μηλοφωνο, και το σημαντικοτερο..... οτι ειναι πολλοι που δεν ξερουν καν τις δυνατοτητες αυτες και γενικα να χειριζονται και να εκμεταλλευονται ολα αυτα που μπορει να σου προσφερει, αλλα να γκρινιαζουν επειδη δεν εχει bluetooth!
ζω παντως για τη στιγμη που η ιδια η apple θα δωσει αυτη τη δυνατοτητα (γνωμη μου οτι δεν εχει να κανει με δικαιωματα κτλ, απλα ειναι κατι το οποιο το "κραταει" για αργοτερα, οπως και το ραδιοφωνο και αλλα πραγματα) για αποστολη με bluetooth και ολοι θα τρελαθουν λες και προκειται για κατι εξωπραγματικο! και ουσιαστικα ειναι κατι πολυ απλο το οποιο κυκλοφορει στα περισσοτερα αλλα κινητα και γω δεν ξερω ποσα χρονια... ε ρε apple τι κανεις τελικα...

Υ.Γ στον φιλο Jimmy08 να πω ναι μεν οτι τον καταλαβαινω οτι δεν συμφερει για καποιον που δεν εχει δωρεαν mb να χρεωνεται για να στειλει κατι, αλλα βεβαια να του πω οτι δεν ειναι τιποτα 5 ευρω οπως πληρωνω εγω για παραδειγμα να εχει καποια δωρεαν mb τον μηνα. οχι μονο για το συγκεκριμενο φυσικα, αλλα δυστυχως χανεις παρα πολλες δυνατοτητες που εχει το iphone αν δεν εχεις προσβαση στο ιντερνετ..

#336   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:52

Υ.Γ στον φιλο Jimmy08 να πω ναι μεν οτι τον καταλαβαινω οτι δεν συμφερει για καποιον που δεν εχει δωρεαν mb να χρεωνεται για να στειλει κατι, αλλα βεβαια να του πω οτι δεν ειναι τιποτα 5 ευρω οπως πληρωνω εγω για παραδειγμα να εχει καποια δωρεαν mb τον μηνα. οχι μονο για το συγκεκριμενο φυσικα, αλλα δυστυχως χανεις παρα πολλες δυνατοτητες που εχει το iphone αν δεν εχεις προσβαση στο ιντερνετ..

πολυ σπανια χρησιμοποιω το 3g για να μπω στο ιντερνετ. ας ειναι καλα το wifi. :)

#337   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1,455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:57

@cocoanutapps
somethin's cookin' at CocoaNuts tonight

#338   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 22:57

πολυ σπανια χρησιμοποιω το 3g για να μπω στο ιντερνετ. ας ειναι καλα το wifi. :)

τουλαχιστον, αν και χρεωνουν υπερβολικα οι εταιριες τη συνδεση αν δεν εχεις καποια υπηρεσια με δωρεαν mb. καμια φορα που ξεχνιεμαι και τελειωνουν τα δωρεαν και αρχιζει και χρεωνει, τελειωνει η καρτα για πλακα.. αν εχεις συνεχεια ομως καπου wifi οκ αλλιως και γω δεν την παλευω χωρις, γιατι χανεις τις περισσοτερες δυνατοτητες του iphone ετσι..

#339   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:05

τουλαχιστον, αν και χρεωνουν υπερβολικα οι εταιριες τη συνδεση αν δεν εχεις καποια υπηρεσια με δωρεαν mb. καμια φορα που ξεχνιεμαι και τελειωνουν τα δωρεαν και αρχιζει και χρεωνει, τελειωνει η καρτα για πλακα.. αν εχεις συνεχεια ομως καπου wifi οκ αλλιως και γω δεν την παλευω χωρις, γιατι χανεις τις περισσοτερες δυνατοτητες του iphone ετσι..

να σου πω την αληθεια ουτε τον καιρο παρακολουθω, ουτε τις μετοχες μεσω του τηλεφωνου, ουτε social networking οταν ειμαι εξω οποτε αν εξαιρεσεις το οτι οι εταιριες χρεωνουν υπερβολικα τα mb (αλλος ενας ανασταλτικος παραγοντας) το data plan μου ειναι περιττο.

#340   miotesoro

miotesoro

iPH Enthousiast

• 407 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:miotesoro

Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:05

εντάξει δεν είμαστε και στις εποχές,παλιά στο σχολείο,με τα sony ericsson που κάναμε κόντρες ποίος θα έχει τα περισσότερα τραγούδια!ειλικρινά τότε θυμάμαι το bluetooth έπαιρνε φωτιά,είχα πάρει-δώσει εκατοντάδεσ gb.. χαχαχα!
τώρα όντως,βολεύομαι και με email..
βέβαια δε λέω,προχθές μου χρειάστηκε να πάρω κάτι φώτος που τράβαγε ένα παιδί..αλλά...
πιο πολύ για το γαμώτο!!!

#341   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@ilperfecto
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:uriaman1

Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:10

παρεξηγειτε ευκολα λογια για τον λογο οτι δεν καθεστε να τα διαβασετε και κοιτατε βιαστικα και βγαζετε λαθος συμπερασματα.
δεν ειπα οτι ειναι αχρηστο καταρχας. ειναι ενα επιπλεον στοιχειο που οντως ειναι καποιες φορες χρησιμο (η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και τοσες πολλες φορες οσες φανταζομαστε!)
πρακτικα να το σκεφτειτε δεν ειναι καθολου κουλο να στειλεις μια φωτογραφια με email. για μενα ειναι πιο ευκολο και το προγραμμα αυτο να βγει νομιζω θα συνεχισω να στελνω με mail. γρηγορα και ομορφα.
δεν το παιζω εξυπνος ουτε τιποτα σιγουρα θα το κατεβασω να το εχω και εγω, για εναν σημαντικο λογο (ας πουμε σημαντικο βεβαια, οχι που ειναι και τοσο). ειμαι φοιτητης και ζω σε 2 πολεις ουσιαστικα μια εκει μια εδω, ε στην μια στο λαπτοπ δεν συγχρονιζω με itunes το iphone και αν θελω να μεταφερω κατι το κανω και εκει με mail (φωτογραφια ας πουμε). απλα αυτο θα μου λυσει καπως τα χερια, οπως επισης θα μπορω να στειλω και κανα τραγουδακι που και που. γενικα κατι χρησιμο που μπορω να σκεφτω προσωπικα. σιγουρα ζω και χωρις αυτη την δυνατοτητα βεβαια!

γενικα προσπαθω παντως να πω οτι ειναι αστειο να κουβεντιαζεται τοσο εντονα τοσα χρονια η ελλειψη αυτη, σε συγκριση με ολες αυτες τις απιστευτες δυνατοτητες που εχει το μηλοφωνο, και το σημαντικοτερο..... οτι ειναι πολλοι που δεν ξερουν καν τις δυνατοτητες αυτες και γενικα να χειριζονται και να εκμεταλλευονται ολα αυτα που μπορει να σου προσφερει, αλλα να γκρινιαζουν επειδη δεν εχει bluetooth!
ζω παντως για τη στιγμη που η ιδια η apple θα δωσει αυτη τη δυνατοτητα (γνωμη μου οτι δεν εχει να κανει με δικαιωματα κτλ, απλα ειναι κατι το οποιο το "κραταει" για αργοτερα, οπως και το ραδιοφωνο και αλλα πραγματα) για αποστολη με bluetooth και ολοι θα τρελαθουν λες και προκειται για κατι εξωπραγματικο! και ουσιαστικα ειναι κατι πολυ απλο το οποιο κυκλοφορει στα περισσοτερα αλλα κινητα και γω δεν ξερω ποσα χρονια... ε ρε apple τι κανεις τελικα...

οντως υπαρχουν λυσεις για το ιντερνετ, οι περισσοτερες εταιρειες εκει στρεφονται πλεον με την αναπτυξη των τηλεφωνων... εγω προσωπικα κολλαω στην πρακτικοτητα, τις προαλλες χρειαστηκε να στειλω ενα τραγουδι σε μια καθηγητρια πληροφορικης μου για μια εργασια και με συνδεση 3g εκανε 15' να σταλει το αρχειο :P... αλλα οκ, γενικως το ζητημα ειναι μαλλον υποκειμενικο! :)

#342   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα

Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:12

τις προαλλες χρειαστηκε να στειλω ενα τραγουδι σε μια καθηγητρια πληροφορικης μου για μια εργασια και με συνδεση 3g εκανε 15' να σταλει το αρχειο

αμαν τρελος εισαι :) :)

#343   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@ilperfecto
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:uriaman1

Δημοσίευση 07/03/2011 - 23:14

αμαν τρελος εισαι :) :)

ασε, και τα καμμενα τα PC στο σχολειο δεν εχουν wifi για SSH :P