Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   georgeagr7

georgeagr7

iPH Contributor

• 1.134 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:00

και το αλλο εχει λυθει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:02

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!! Μπράβο στα παιδιά... Και όπως όλοι ξέρουμε, τα δύο μεγαλύτερα μειονεκτήματα (αν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις έτσι) στο μηλόφωνο ήταν το bluetooth και το flash. Απ'ότι βλέπω το ένα λύθηκε... :)

και το αλλο εχει λυθει σχεδον (βλεπε skyfire), αλλα ξεχασες και αλλο ενα σημαντικο για πολλους (και για μενα..), το ραδιοφωνο...

#438   codmdantes

codmdantes

iPH User

• 180 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:06

Όσον αφορά τον skyfire όντως έχει λυθεί ως προς το ήμισι, μιας και σου εμφανίζει μόνο βίντεο (και όχι όλα)... Αλλά είμαι ικανοποιημένος και με αυτό... Για το ραδιόφωνο, όντως τίποτα... :( Την συγχωρώ όμως την άτιμη την Apple αφού όλα τα άλλα τα κάνει καλύτερα από τους ανταγωνιστές της... Και με διαφορά!!!

#439   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:12

Στο βίντεο δε στέλνει τραγούδι από το camera roll! Screenshot είναι !

#440   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 813 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:12

και το αλλο εχει λυθει σχεδον (βλεπε skyfire), αλλα ξεχασες και αλλο ενα σημαντικο για πολλους (και για μενα..), το ραδιοφωνο...

Κανένα δεν λύθηκε για μένα !!

Το να πληρώσεις 10-15 ευρώ για να έχεις bluetooth, δεν είναι και ότι καλύτερο. Και μάλιστα δεν πρόκειται για εφαρμογή αναγνωρισμένη από την apple. Και για να την έχεις πρέπει να κάνεις πρώτα jailbreak. Αυτό δυστυχώς δεν είναι λύση...

Όσο για το skyfire, απλά παίζει κάποια βιντεάκια flash. Ούτε αυτό είναι λύση.

Και φυσικά το να πληρώσεις 70 ευρώ (νομίζω τόσο έχει) για το griffin fm receiver, σίγουρα δεν είναι λύση.

Όπως και τα υπόλοιπα, έτσι και το celeste λοιπόν, δεν είναι λύση...είναι παρηγοριά στον άρρωστο !!

Αχ ρε apple...ως πότε θα κάνουμε τέτοιες θυσίες για να έχουμε το iphone σου ;

#441   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:20

φανταζομαι επιλογη του καθενος αν θα παρει ιphone απο την στιγμη που ξερεις πριν το αγορασεις τι προσφερει,
εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα να κανω jb ουτε να πληρωσω 10 ευρω για το celeste, ασε που αργα η γρηγορα θα βγει και απο κανενα αλλο ρεπο τσαμπα :P

#442   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:25

Κανένα δεν λύθηκε για μένα !!

Το να πληρώσεις 10-15 ευρώ για να έχεις bluetooth, δεν είναι και ότι καλύτερο. Και μάλιστα δεν πρόκειται για εφαρμογή αναγνωρισμένη από την apple. Και για να την έχεις πρέπει να κάνεις πρώτα jailbreak. Αυτό δυστυχώς δεν είναι λύση...

Όσο για το skyfire, απλά παίζει κάποια βιντεάκια flash. Ούτε αυτό είναι λύση.

Και φυσικά το να πληρώσεις 70 ευρώ (νομίζω τόσο έχει) για το griffin fm receiver, σίγουρα δεν είναι λύση.

Όπως και τα υπόλοιπα, έτσι και το celeste λοιπόν, δεν είναι λύση...είναι παρηγοριά στον άρρωστο !!

Αχ ρε apple...ως πότε θα κάνουμε τέτοιες θυσίες για να έχουμε το iphone σου ;

Συντάσσομαι, έχω ακριβώς την ίδια άποψη!

#443   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:25

δηλαδη μερικοί εχετε λεφτα για να αγοράσετε ενα κινητό πού κάνει 600-700 ευρω και δεν έχετε 10 ευρω και γκρινιάζετε για να αγοράσετε το celeste η οποιαδήποτε καλη αλλη εφαρμογή ? αυτο πραγματικά ποτε δεν το κατάλαβα

#444   tsomos

tsomos

iPH Member

• 209 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:28

Ετσι προσαρμοσμενη ωραια που ειναι η εφαρμογη στο ios,αξιζει να την πληρωσεις!χαλαλι τους!

#445   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:30

δηλαδη μερικοί εχετε λεφτα για να αγοράσετε ενα κινητό πού κάνει 600-700 ευρω και δεν έχετε 10 ευρω και γκρινιάζετε για να αγοράσετε το celeste η οποιαδήποτε καλη αλλη εφαρμογή ? αυτο πραγματικά ποτε δεν το κατάλαβα

Σαφώς και δεν αναφέρομαι στο εν λόγω ποσό, άλλη είναι η ουσία που θέλω να τονίσω και όχι τα 10 ευρώ βεβαίως!

#446   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:35

Ναι.

#447   AvgoustisP

AvgoustisP

iPH Elite Poster

• 2.264 μηνύματα
  • GameCenter:avgoustisp

Δημοσίευση 09/03/2011 - 00:48

Το ίδιο πράγμα έχω βαρεθεί να το διαβάζω συνέχεια.Ο ίδιος τσακωμός για το πόσο τέλειο ή όχι είναι το iPhone. Τι του λείπει και το όχι.Εγώ προσωπικά περιμένω το Celeste γιατί δεν ήξερα- (και δεν περίμενα να μην έχει)-ότι το μηλόφωνο δεν υποστήριζε Bluetooth. Δεν ήξερες δεν ρώταγες θα μου πείτε;Έτσι είναι όταν αγοράζεις κινητό το οποίο στα specs αναφέρει Bluetooth με υποστίριξει AD2P που να φανταστώ ότι λείπει η μισή λειτουργία και το μόνο που υποστηρίζει είναι ακουστικό bluetooth. Είναι σαν να αγοράζεις αυτοκίνητο με 16 βαλβίδες αλλά να σου δίνουν από την αντιπροσωπία μόνο τις 4.

#448   uriaman1

uriaman1

iPH Enthousiast

• 478 μηνύματα
  • Twitter:@ilperfecto
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:uriaman1

Δημοσίευση 09/03/2011 - 01:09

σορρυ για το off topic, αλλα αληθευει οτι το iphone εχει κεραια fm η οποια ομως ειναι απενεργοποιημενη?? και τωρα on topic, πραγματικα, κινητα που κοστιζουν περιπου οσο το celeste (celeste 10$ - κινητα 10€) εχουν λειτουργικο bluetooth! οποτε το celeste ειναι απλα μια παρηγορια, για μενα τουλαχιστον (χωρις βεβαια να εννοω οτι δεν χαιρομαι που θα εχουμε πλεον bluetooth!!) τελος παντων ας βγει για να δουμε περι τινος προκειται, αν θυμαμαι καλα και με το iBlueNova γινοταν χαμος αλλα το 90% των μεταφορων που επιχειρουσα ηταν αποτυχεις... οποτε οψομεν! καλο βραδακι :)

#449   arisgamatos

arisgamatos

iPH Enthousiast

• 490 μηνύματα
  • Twitter:@arisyo13
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:arisyo13

Δημοσίευση 09/03/2011 - 01:40

Όσον αφορά τον skyfire όντως έχει λυθεί ως προς το ήμισι, μιας και σου εμφανίζει μόνο βίντεο (και όχι όλα)... Αλλά είμαι ικανοποιημένος και με αυτό... Για το ραδιόφωνο, όντως τίποτα... :( Την συγχωρώ όμως την άτιμη την Apple αφού όλα τα άλλα τα κάνει καλύτερα από τους ανταγωνιστές της... Και με διαφορά!!!

Οχι παιδες δεν ξερω για εσας παντως εγω εχω βαλει την εφαρμογη frash απο cydia και εχω flash στο κινιτο.. βεβαια ειναι δοκιμαστικη ακομα αλλα λειτουργει σε ολα εκτος απο το youtube :mellow:

#450   arisgamatos

arisgamatos

iPH Enthousiast

• 490 μηνύματα
  • Twitter:@arisyo13
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:arisyo13

Δημοσίευση 09/03/2011 - 01:43

Δηλαδη υπαρχει τελικα η εφραμογη απο οπου μπορουμε να χρησιμοποιουμε το ραδιο chip και να ακουμε FM καναλια; ξερεις μηπως αν υπαρχει σε καποιο ρεπο;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες