Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#451   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/03/2011 - 03:17

Δηλαδη υπαρχει τελικα η εφραμογη απο οπου μπορουμε να χρησιμοποιουμε το ραδιο chip και να ακουμε FM καναλια; ξερεις μηπως αν υπαρχει σε καποιο ρεπο;

οχι φιλε μου δεν υπαρχει φυσικα κατι τετοιο. το griffin fm receiver ειναι αξεσουαρ επιπλεον που συνδεετε στο iphone και μεσω αυτου μπορεις να εχεις ραδιοφωνο.

Υ.Γ και δεν εχει 70 ευρω, αλλα 40.

Τελευταία επεξεργασία από: spiros23, 09/03/2011 - 03:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   philpap1983

philpap1983

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 07:25

Με αυτήν την εφαρμογή θα μπορέσεις να στείλεις δεδομένα (φωτο, βίντεο, mp3) μέσω bluetooth και σε κινητά όπως πχ Nokia ή HTC;

#453   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 09/03/2011 - 07:27

Με αυτήν την εφαρμογή θα μπορέσεις να στείλεις δεδομένα (φωτο, βίντεο, mp3) μέσω bluetooth και σε κινητά όπως πχ Nokia ή HTC;

Kατα τα λεγόμενα του ποιητή ναι πατριώτη....

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#454   philpap1983

philpap1983

iPH newbie

• 15 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 07:31

Ωραίος...

#455   NikolasThess

NikolasThess

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 09/03/2011 - 07:41

Προσωπικα προτιμω να εχω το καλυτερο touch Interface κ να υπακουει απευθειας στα δαχτυλα μου το iphone κατι που το χρειαζομαι ΚΑΘΕ μερα παρα να εχει bluetooth κ να διπλοπαταω ενα εικονιδιο για να τρεξει μια εφαρμογη (λεγε με HTC Desire) κ καθε μερα να χτυπιεμαι τα 500 ευρω που εσταξα να το παρω.

Καλυτερα 10ευρω για να εχω ΚΑΙ bluetooth σαν εφαρμογη παρα 500ευρω ξανα κ να καταριεμαι το multitouch του.

Προσωπικη γνωμη παντα.

Μπραβο στα παιδια για το χρονο τους κ αναμενουμε την εφαρμογη.

#456   Myselff

Myselff

iPH User

• 176 μηνύματα
  • GameCenter:Myselff

Δημοσίευση 09/03/2011 - 08:10

Η απορία μου είναι η εξής στο θέμα πνευματικών δικαιωμάτων. Αφού μπορώ να στείλω μια φωτογραφία που έχω τραβήξει με τη κάμερα του κινητού μου σε κάποιον μέσω email, γιατί να μη μπορώ να του την στείλω στο κινητό ενώ τον έχω δίπλα μου..? Άντε πες τραγούδια, βίντεο κτλ οκ, πνευματικά δικαιώματα, αλλά και φωτογραφίες ?! Προσωπικά δε το χρησιμοποιώ και ιδιαίτερα, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, έδωσα 800 ευρώ για ένα κινητό αλλά δε στέλνει ούτε καν φωτογραφία με το δόντι, πράγμα που το κάνουν κινητά των 10ευρώ..

...Και να ταν μονο αυτο το προβλημα του, να λεγα αμ δε... :blush:

#457   tasos1

tasos1

iPH Addict

• 780 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/03/2011 - 12:03

αντε να δουμε και για ποσο θα κρατισει

#458   jmakro

jmakro

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 09/03/2011 - 12:10

τραβας το γιο σου και την κορη σου φωτο βιντεο κτλ και θελεις να τα στειλεις στην γυναικα σου!
πρεπει να πηγαινω στο πσ καθε φορα?
ωραιο το δοντι το ανεμενουμε οπως επισης και την τιμη του!

#459   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/03/2011 - 12:16

Εγω θα σου αναφέρω άλλο παράδειγμα....
Βγάζεις μια γκομενα στην σχολή σου φωτο με το μηλοφωνο και σου λέει στείλε μου την! Τι κανείς εκει;
Τις λες ότι δεν έχω μπλε δόντι έλα σπιτι να στο στείλω με το pc! Xexexexexe

Για το θέμα με τις φωτο το έχω λύσει με τον εξής τροπο, όλοι έχουν μειλ πλέον γιατί έχουν facebook άρα τις στέλνεις εκει

Βέβαια ανυπομονω και Εγω το σελεστε

#460   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 09/03/2011 - 16:39

Πολύ απλά της λες : Μπες στο Album μου στο facebook να την δεις.
Άμα σου ζητήσει κάποιος φωτογραφία , την ανεβάζεις στο facebook και την βλέπει.

#461   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 16:51

Πολύ απλά της λες : Μπες στο Album μου στο facebook να την δεις.
Άμα σου ζητήσει κάποιος φωτογραφία , την ανεβάζεις στο facebook και την βλέπει.

Ρε μαγκες ελεος... ολοι βρισκεται μια δικαιολογια και εναν λογο για να βγαλετε αχρηστο το bluetooth...! Και παντα βρισκετε μια λυση για αυτους που το χρειαζονται..!

Για βρειτε και σε μενα μια λυση λοιπον ολοι εσεις με τα wifi και τα facebook σας!
Εγω ειμαι απο Σαλονικα και εχω σπιτι σε ενα χωριο πανω στην δραμα, εκει λοιπον με την παρεα μου κανουμε εχουμε μια τρελα... τα μηχανακια(motocross, enduro etc.) Με λιγα λογια ειμαστε συνεχεια στην φωτο και στο video! Facebook δεν εχει κανενας τους και ουτε παιζουν wifi και τετοια... για να ακουσω λοιπον εναν απο εσας τωρα να μου πει με ποιον τροπο θα τους στειλω αυτα που τραβηξα εγω και αντιστοιχα οτι τραβηξαν αυτοι....!

Για μενα δεν υπαρχει δικαιολογια στο θεμα αυτο... ειναι απλα ενα MUST που θα επρεπε να υπαρχει ειτε το χρησιμοποιεις ειτε οχι! δεν ξερεις ποτε αν καποια στιγμη το χρειαστεις και που και για ποιο λογο!

Φιλικα παντα απλα διαβαζω τοσο καιρο αυτα που γραφουν μερικοι και δεν μπορουσα να μην μιλησω αλλο!!

#462   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 09/03/2011 - 16:53

τελικα κατι χρησιμο θα πειτε? ποτε βγαινει το συγκεκριμενο κ πως μπορουμε να το βαλουμε?

#463   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/03/2011 - 16:53

@kollias89 Όταν όμως αγόραζες το μηλόφωνο ήξερες υποθετω τι παίζει με το bluetooth..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 09/03/2011 - 16:54

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#464   melaslog

melaslog

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 16:57

Σε cd, σε στικάκι.....
ή έχεις ένα άλλο τηλέφωνο για τις εκδρομές σας.
SonyEricsson τέλειο για φωτό και βίντεο.
Απλά σαν συσκευή χωρίς κάρτα ή με μία καρτοκινητού αν είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει.

Και δεν φοβάσαι και τόσο άν σου πέσει σε καμία εκδρομή.

Το κάνει φίλος μου που πηγαίνει εκδρομές με την μηχανή του με πολλούς από φόρουμ μηχανόβιων.

Τελευταία επεξεργασία από: melaslog, 09/03/2011 - 17:01

#465   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 09/03/2011 - 16:59

Ρε μαγκες ελεος... ολοι βρισκεται μια δικαιολογια και εναν λογο για να βγαλετε αχρηστο το bluetooth...! Και παντα βρισκετε μια λυση για αυτους που το χρειαζονται..!

Για βρειτε και σε μενα μια λυση λοιπον ολοι εσεις με τα wifi και τα facebook σας!
Εγω ειμαι απο Σαλονικα και εχω σπιτι σε ενα χωριο πανω στην δραμα, εκει λοιπον με την παρεα μου κανουμε εχουμε μια τρελα... τα μηχανακια(motocross, enduro etc.) Με λιγα λογια ειμαστε συνεχεια στην φωτο και στο video! Facebook δεν εχει κανενας τους και ουτε παιζουν wifi και τετοια... για να ακουσω λοιπον εναν απο εσας τωρα να μου πει με ποιον τροπο θα τους στειλω αυτα που τραβηξα εγω και αντιστοιχα οτι τραβηξαν αυτοι....!

Για μενα δεν υπαρχει δικαιολογια στο θεμα αυτο... ειναι απλα ενα MUST που θα επρεπε να υπαρχει ειτε το χρησιμοποιεις ειτε οχι! δεν ξερεις ποτε αν καποια στιγμη το χρειαστεις και που και για ποιο λογο!

Φιλικα παντα απλα διαβαζω τοσο καιρο αυτα που γραφουν μερικοι και δεν μπορουσα να μην μιλησω αλλο!!

Φίλε μου για τις δικές μου ανάγκες το bluetooth είναι άχρηστο.
Το 100% των φίλων μου έχουν υπολογιστή , συνεπώς φωτογραφίες και μουσική , τα περνάνε μόνοι τους.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες