Η ανακοίνωση της εταιρείας λέει οτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι στο cydia storeπες τα ρε Γιώργο
EDIT: τελικά δεν μάθαμε... πότε θα βγει?
Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'
Δημοσίευση 09/03/2011 - 20:28
Ad
Δημοσίευση 09/03/2011 - 20:41
Θα ειχες δικιο φιλε μου αν ολοι οσοι το αγοραζανε ζουσαν και αναπνεανε για το bluetooth.Υπαρχουν και αλλοι που θα το αγοραζαν ως μια εφαρμογη που μπορει κ να την χρησιμοποιουν περιστασιακα και φυσικα ενδιαφερονται για το ποσο καιρο μπορουν να την χρησιμοποιουν.Και φυσικα δεν θα ειχαν ποτε το διλλημα ios 5 ή bluetooth.Για την τιμη εχεις ενα δικιο το 10€ ειναι καπως αυθαιρετο,αλλα τσαμπα δεν θα ειναι (το ειπαν οι δημιουργοι).ρε σεις εχετε τρελλαθει τελειως? τα οποια λεφτα μ' αρεσει που βγαλατε και τιμη κιολας ε ρε και να ειναι τσαμπα ποσο γελοιοι θα νοιωσετε αλλα τελος παντων, τα οποια λεφτα λοιπον θα εχουν διαχρονικη καιμονιμη ισχυ γιατι οποιος μεχρι τωρα ζει και αναπνεει για το βτ στο iphone και το εχει πραγματικα αναγκη θα μεινει στο 4αρι του και σε μια εκδοση που θα λειτουργει. γιατι να παει σωνει και καλα στο 5 αν και οποτε βγει. ελεος ποια που ξερετε ολα τα μελλουμενα ουτε οι ιδιοκτητες της apple να είσαστε. εγω δηλαδη που στο 3γς μου εχω μεινει 313 εδωσα τσαμπα τα λεφτα για το ibluenova?
ποσα θελετε να μας τρελλανεται? πειτε οτι ειστε φανατικοι του τσαμπα κι αφηστε τα αυτα.
Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 09/03/2011 - 20:45.
Δημοσίευση 10/03/2011 - 01:23
λοιπόν καταρχάς θα σου προτείνω να χαλαρώσεις φιλε μου, γιατί ξέρω και εγώ πολύ καλά αν θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και είναι κρίμα για το φόρουμ τουλάχιστον, αλλα και δεν υπάρχει λόγος έτσι κι αλλιώς.ρε σεις εχετε τρελλαθει τελειως? τα οποια λεφτα μ' αρεσει που βγαλατε και τιμη κιολας ε ρε και να ειναι τσαμπα ποσο γελοιοι θα νοιωσετε αλλα τελος παντων, τα οποια λεφτα λοιπον θα εχουν διαχρονικη καιμονιμη ισχυ γιατι οποιος μεχρι τωρα ζει και αναπνεει για το βτ στο iphone και το εχει πραγματικα αναγκη θα μεινει στο 4αρι του και σε μια εκδοση που θα λειτουργει. γιατι να παει σωνει και καλα στο 5 αν και οποτε βγει. ελεος ποια που ξερετε ολα τα μελλουμενα ουτε οι ιδιοκτητες της apple να είσαστε. εγω δηλαδη που στο 3γς μου εχω μεινει 313 εδωσα τσαμπα τα λεφτα για το ibluenova?
ποσα θελετε να μας τρελλανεται? πειτε οτι ειστε φανατικοι του τσαμπα κι αφηστε τα αυτα.
επίσης να σου πω ότι υπάρχουν χίλιοι δυο άλλοι λόγοι να γελοιοποιηθεί κάποιος, παρα με το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι και τόσο σοβαρό, δε νομίζεις;
όσο για την τιμή που ανέφερα εγώ και κάποια αλλα παιδιά, το κάναμε μονο και μονο επειδή η συγκεκριμένη τιμή ακούστηκε σε προηγούμενα μηνύματα στο συγκεκριμένο θέμα. τώρα αν ισχύει η όχι δεν μπορώ να το ξέρω. δεν μου κατέβηκε από το κεφάλι πάντως αυτό είναι σίγουρο.
τώρα για το "ζει και αναπνέει για το bluetooth στο iphone" επέτρεψε μου να το χαρακτηρίσω υπερβολικό, η έστω ότι ισχύει κάτι τέτοιο προφανώς αναφέρεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζουν και πολλά από iphone και το έχουν μονο και μονο για να λένε ότι έχουν iphone, είτε σε άτομα τα οποια το θέλουν μονο και μονο για να λένε ότι έχουν και bluetooth και να μην δέχονται πλέον πειράγματα από την παρέα τους
δεν λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι όντως χρήσιμο σε κάποιους, αλλα δε χάθηκε και ο κόσμος..
τώρα για τα υπόλοιπα για τζαμπατζήδες, για ιδιοκτητες τις apple κτλ, τι να πω, ότι να ναι......
Δημοσίευση 10/03/2011 - 01:34
Δημοσίευση 11/03/2011 - 16:38
Δημοσίευση 11/03/2011 - 16:47
Δημοσίευση 11/03/2011 - 16:55
εγω απλα σου απαντω με το γνωστο οποιος εχει τι μυγα μυγιαζεταιλοιπόν καταρχάς θα σου προτείνω να χαλαρώσεις φιλε μου, γιατί ξέρω και εγώ πολύ καλά αν θέλω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και είναι κρίμα για το φόρουμ τουλάχιστον, αλλα και δεν υπάρχει λόγος έτσι κι αλλιώς.
επίσης να σου πω ότι υπάρχουν χίλιοι δυο άλλοι λόγοι να γελοιοποιηθεί κάποιος, παρα με το συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι και τόσο σοβαρό, δε νομίζεις;
όσο για την τιμή που ανέφερα εγώ και κάποια αλλα παιδιά, το κάναμε μονο και μονο επειδή η συγκεκριμένη τιμή ακούστηκε σε προηγούμενα μηνύματα στο συγκεκριμένο θέμα. τώρα αν ισχύει η όχι δεν μπορώ να το ξέρω. δεν μου κατέβηκε από το κεφάλι πάντως αυτό είναι σίγουρο.
τώρα για το "ζει και αναπνέει για το bluetooth στο iphone" επέτρεψε μου να το χαρακτηρίσω υπερβολικό, η έστω ότι ισχύει κάτι τέτοιο προφανώς αναφέρεσαι σε άτομα που δεν γνωρίζουν και πολλά από iphone και το έχουν μονο και μονο για να λένε ότι έχουν iphone, είτε σε άτομα τα οποια το θέλουν μονο και μονο για να λένε ότι έχουν και bluetooth και να μην δέχονται πλέον πειράγματα από την παρέα τους
δεν λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι όντως χρήσιμο σε κάποιους, αλλα δε χάθηκε και ο κόσμος..
τώρα για τα υπόλοιπα για τζαμπατζήδες, για ιδιοκτητες τις apple κτλ, τι να πω, ότι να ναι......
Δημοσίευση 11/03/2011 - 16:58
μολις ποσταρα βρε..ειπαμε λογικα την αλλη βδομαδα θα το εχουμεΕιχαμε τιποτα νεοτερο απο το μετωπο?
Δημοσίευση 11/03/2011 - 22:20
Δημοσίευση 11/03/2011 - 22:33
Μέσα στην εβδομάδα θα κυκλοφορήσει.εχουμε κανενα νεο;
Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk
Δημοσίευση 11/03/2011 - 23:28
και αυτό για που πάει τώρα; στο ότι έχω γελοιοποιηθεί επειδή ανέφερα μια τιμή που έχει ξαναειπωθεί στο forum ως πιθανή για την εφαρμογή; στο ότι είμαι τζαμπατζής επειδή είπα ότι μάλλον δεν αξίζει τέτοιο ποσό; στο ότι ζω και αναπνέω και εγώ για το bluetooth στο iphone και δεν το ξέρω;; η ότι είμαι ιδιοκτητης τις apple και δεν σας το λέω;εγω απλα σου απαντω με το γνωστο οποιος εχει τι μυγα μυγιαζεται
Δημοσίευση 11/03/2011 - 23:33
Λοιπόν προτείνω όσοι μαλώνουν από δω και πέρα να γίνονται υποχρεωτικά για μία μέρα moderator για να βλέπουν τη γλύκα!!!
Δημοσίευση 12/03/2011 - 23:20
χαχαχα μπορω να εχω την τιμη;Ειρήνη αδέρφια!
Λοιπόν προτείνω όσοι μαλώνουν από δω και πέρα να γίνονται υποχρεωτικά για μία μέρα moderator για να βλέπουν τη γλύκα!!!
Δημοσίευση 12/03/2011 - 23:54
Εγω θα σου αναφέρω άλλο παράδειγμα....
Βγάζεις μια γκομενα στην σχολή σου φωτο με το μηλοφωνο και σου λέει στείλε μου την! Τι κανείς εκει;
Τις λες ότι δεν έχω μπλε δόντι έλα σπιτι να στο στείλω με το pc! Xexexexexe
Για το θέμα με τις φωτο το έχω λύσει με τον εξής τροπο, όλοι έχουν μειλ πλέον γιατί έχουν facebook άρα τις στέλνεις εκει
Βέβαια ανυπομονω και Εγω το σελεστε
Ναι αλλά αυτό είναι και ένας τρόπος να την πας στο σπίτι σου
Δημοσίευση 13/03/2011 - 00:13
Ναι αλλά αυτό είναι και ένας τρόπος να την πας στο σπίτι σου
ναι αλλα εγω που ειμαι παντρεμενος και δε πρεπει να την παω σπιτι μου;;;; χαχααχχαχαχαχααχαχχαχ
3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 , AirPods 1,2
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες