αυτα που ελαβες εννοεις;Αυτό λέω...εγώ είχα ενεργοποιημένο το bluetooth και δεν μπορούσαν να μου στείλουν...μόλις ενεργοποίησα το Celeste όλα οκ!
Τώρα όμως αυτά που έστειλα και δεν μπορώ να τα βρω;
Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:09
Ad
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:10
Ναι πήρα ένα τραγούδι και μία εικόνα...αλλά δεν τα βρίσκω ούτε στο iPod ούτε στις Φωτογραφίες αντίστοιχα!αυτα που ελαβες εννοεις;
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:11
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:12
παραξενο...Ναι πήρα ένα τραγούδι και μία εικόνα...αλλά δεν τα βρίσκω ούτε στο iPod ούτε στις Φωτογραφίες αντίστοιχα!
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:15
Πανε var/mobile/received με το file εφόσον έχεις εγκαταστήσει και το gremlin και θα βρεις ένα αρχείο ονόματι nullΝαι πήρα ένα τραγούδι και μία εικόνα...αλλά δεν τα βρίσκω ούτε στο iPod ούτε στις Φωτογραφίες αντίστοιχα!
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:17
Σωστός ο αρχηγός...εκεί είναι...και τώρα τι τα κάνω;Πανε var/mobile/received με το file εφόσον έχεις εγκαταστήσει και το gremlin και θα βρεις ένα αρχείο ονόματι null
Πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σαν κανονικά τραγούδια και εικόνες;
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:22
Τώρα πατάς πάνω στο αρχείο να στο ανοίξει αφού ανοίξει πατάς το εικονίδιο που έχει ένα φάκελο με ένα βελακι μέσα και αυτό θα στο περάσει αυτόματα ανάλογα με το αρχείο στην σωστή libraryΣωστός ο αρχηγός...εκεί είναι...και τώρα τι τα κάνω;
Πως μπορώ να τα χρησιμοποιήσω σαν κανονικά τραγούδια και εικόνες;
Τελευταία επεξεργασία από: TXB, 25/03/2011 - 00:22
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:26
Σωστός, με την εικόνα έγινε!!!!!Τώρα πατάς πάνω στο αρχείο να στο ανοίξει αφού ανοίξει πατάς το εικονίδιο που έχει ένα φάκελο με ένα βελακι μέσα και αυτό θα στο περάσει αυτόματα ανάλογα με το αρχείο στην σωστή library
Απλά με το τραγούδι δεν μου βγάζει αυτό το βελάκι...τι πρέπει να κάνω;
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:28
Είδες στο iPod app μήπως είναι μεσαΣωστός, με την εικόνα έγινε!!!!!
Απλά με το τραγούδι δεν μου βγάζει αυτό το βελάκι...τι πρέπει να κάνω;
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:29
Παρακολουθώ όλη την συζήτηση και από το σπίτι και από τη δουλειά μου... Η αλήθεια είναι ότι η εφαρμογή που έβγαλαν έχει πολλά bugs και σίγουρα θέλει update... Όμως από την άλλη θα πρέπει και εμείς να σκεφτούμε ότι την εφαρμογή την ανέπτυξαν 5 πιτσιρικάδες, για τους δικούς τους λόγους(κυρίως ζεστό χρήμα), γνωρίζοντας όμως ότι δεν είναι επίσημη εφαρμογή της Apple, πράγμα που σημαίνει ότι εις γνώση μας παίρνουμε ΡΙΣΚΟ με το να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή... Πέσαμε όλοι με τα μούτρα να την αγοράσουμε-κατεβάσουμε σπασμένη, και απεδείχθει ότι δεν άξιζε... Το καλύτερο θα ήταν να περιμέναμε να διαβάσουμε reviews από κάποιους που θα την δοκίμαζαν (καλύτερα beta testers) οι οποίοι θα ήξεραν και να επαναφέρουν το κινητό τους σε τυχόν μπρικάρισμα...
Δυστυχώς, κάναμε το αντίθετο και τώρα κράζουμε... Δεν τους δικαιολογώ, αλλά επισημαίνω και το μερίδιο ευθύνης μας....
Ακριβως την ιδια αποψη εχω φιλε μου....παρακολουθω ολη την εξεληξη του post απο την αρχη του...και οτι εχει ειπωθει μεχρι τωρα...δεν ξερω γιατι τοση μανια...και εγω το θελω δε λεω...ειναι μια χρησιμη εφαρμογη αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας!!! Δεν ειναι οπως το JB που ειναι πιο χρησιμο φυσικα...και στο κατω κατω μπορουμε να κανουμε υπομονη δεν τρεχει και τιποτα...τωρα απο κει και περα οπως ειπες και εσυ ειναι ρισκο του καθε ενος...αν θα βαλει καποια σπασμενη...αλλα ακομα και η κανονικη απ' οτι βλεπω εχει αρκετα προβληματακια γι' αυτο και θα περιμενω και βλεπουμε...γιατι τοση βιασινη ρε παιδια Να τωρα τα αποτελεσματα (για οσους ρισκαραν)...τελος παντων δεν μου πεφτει λογος..τη γνωμη μου λεω κι εγω οπως ολοι...
Φιλικα Γιαννης...Καλο βραδυ..
Τελευταία επεξεργασία από: GiannisSifnos, 25/03/2011 - 00:32
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:30
Όχι δεν είναι...αλλά όταν λέω ότι δεν μου βγάζει το βελάκι, εννοώ ότι δεν μου βγάζει καν αυτή την μπάρα που έβγαλε στην εικόνα έχει μόνο το Play και το μπροστά και πίσω!Είδες στο iPod app μήπως είναι μεσα
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:32
Σε αυτή τη περίπτωση δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Το. Gremlin το έχεις εγκατεστημενο;Όχι δεν είναι...αλλά όταν λέω ότι δεν μου βγάζει το βελάκι, εννοώ ότι δεν μου βγάζει καν αυτή την μπάρα που έβγαλε στην εικόνα έχει μόνο το Play και το μπροστά και πίσω!
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:33
Ναι υποτίθεται ότι κάνει εγκατάσταση και το Gremlin μαζί με το Celeste!Σε αυτή τη περίπτωση δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Το. Gremlin το έχεις εγκατεστημενο;
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:35
Λόγω του περίπλοκου κώδικα υπάρχουν conflicts με διάφορες άλλες εφαρμογές.
Ένα παράδειγμα είναι το SBrotator του Elias LImneos.
Για αυτό άλλοι έχουν πρόβλημα και άλλοι όχι.
Εξαρτάται το τι έχει περασμένο ο καθένας και με τι κάνει conflict...
Άλλο γνωστό conflict είναι με το FolderEnhancer.
Τι παίζει εδώ?
Για να δω αν μου το κάνει και εμένα
Δημοσίευση 25/03/2011 - 00:36
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες