Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1966   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:00

Το αγόρασα, το άνοιξα, έστειλα και πήρα αρχεία... τέλος. Ποιο είναι το πρόβλημα σας τελωσπάντων?

Φίλε μου τα αρχεία μουσικής πως τα πήγες στο iPod;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1967   redcom7

redcom7

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • Twitter:@redcom7
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:00

εγω παντως εκανα μια αναφορα στο paypal .... για τον κυριο saurik ... οτι δηλαδη το προιον δεν ηταν οπως το περιεγραψε και οτι δεν ειναι αυτο που πληρωσα...

Your dispute is open
Thank you. We’ll email you when the seller responds. If the seller does not respond, your dispute will automatically close on Apr 13, 2011 unless you escalate it to a PayPal claim. Don't worry; we'll email you a reminder before the dispute automatically closes. Please note that when you escalate a dispute to a claim, you're asking PayPal to review the case and decide the outcome.

To learn more about the PayPal dispute resolution process, review our step-by-step tutorials.

και οτι βγει... πιο πολυ για να τους την σπασω....

χαβαλες να γινεται..

#1968   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:01

εσεις που το βριζετε αγορασατε το αυθεντικο και εχετε παραπονο?

Οι ανθρωποι ειναι για πολα καντηλια....
Αναρτημένη εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από: pavlossss, 25/03/2011 - 01:04

#1969   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:01

ρε παιδιά μετά από καμιά 40 σελίδες posting-παραπόνων των παιδιών αυτό έχετε να πείτε!ποιο είναι το πρόβλημα σας τελοσπάντων?ότι δεν στέλνει φωτογραφίες με BT στο ψυγείο μου π.χ.!κάλα πλάκα μας κάνετε?

#1970   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:03

Αυτή τη δουλειά την κάνει το gremlin το έβγαλαν οι ίδιοι και συνεργάζεται και με το yourtube προφανώς αυτό να είναι το πρόβλημα σου

Sent from my iPhone using Tapatalk

#1971   depy

depy

iPH Member

• 314 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:03

εγω που μπορω να δεχτω κανονικα αρχεια οταν με βρισκουν η αλλοι και δεν μπορω να τους βρω εγω για να τους στειλω... τα καταφερα μονο μια φορα να στειλω... αγορασμενη εφαρμογη.... παντως μαλλον κατι δεν κανω καλα.... για να μπορουν να μου στελνουν εκλεισα το celeste εκανα ζευγοποιηση με το κανονικο bluetooth και μετα το εκλεισα και ανοικσα παλι το celeste.... βεβαια εκανα και μερικα respring μπηκα και μια δυο φορεσ σε safe mode αλλα τωρα δεν μπαινω.... τι να πω ...υπομονη ολο και καποιο update θελω να πιστευω οτι θα βγει...

#1972   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:05

Αυτή τη δουλειά την κάνει το gremlin το έβγαλαν οι ίδιοι και συνεργάζεται και με το yourtube προφανώς αυτό να είναι το πρόβλημα σου

Φίλε μου κάνω search στο Cydia για Gremlin αλλά δεν μου το βγάζει, μπορείς να μου πεις το link για το repo του BigBoss λίγο;

#1973   aggelosd

aggelosd

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:10

πηγαίνουν μόνα τους..κάνε αναζήτηση του τραγουδιού απο την λίστα όλων των τραγουδιών με την ακριβή ονομασία του τραγουδιού και θα το βρεις

#1974   TXB

TXB

iPH Contributor

• 1.597 μηνύματα
  • Twitter:@???82
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 3 +4G
  • GameCenter:???

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:11

Φίλε μου κάνω search στο Cydia για Gremlin αλλά δεν μου το βγάζει, μπορείς να μου πεις το link για το repo του BigBoss λίγο;

Πανε στις κατηγορίες του σιντια επέλεξε το repositories και θα το βρεις εκεί μέσα αυτο όμως είναι προεγκατεστημενο απο το σιντια

#1975   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:12

πηγαίνουν μόνα τους..κάνε αναζήτηση του τραγουδιού απο την λίστα όλων των τραγουδιών με την ακριβή ονομασία του τραγουδιού και θα το βρεις

Και όμως δεν γίνετε...ενώ στο iFile το βρίσκω, στο iPod δεν υπάρχει!

#1976   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:13

Το αγόρασα, το άνοιξα, έστειλα και πήρα αρχεία... τέλος. Ποιο είναι το πρόβλημα σας τελωσπάντων?

Το πρόβλημα είναι ότι στέλνω κανονικά αλλα δε μπορώ να πάρω....ποιες στο καλό είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνω για να λαβω

#1977   aggelosd

aggelosd

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:14

παρατήρησα όμως ότι δεν συνεργάζεται με κινητά μάρκας vodafone. εγώ το δούλεψα με htc hd2 που φοράει android αντί windows, με nokia 6600 και nokia 6700 και με xperia.

#1978   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:16

παρατήρησα όμως ότι δεν συνεργάζεται με κινητά μάρκας vodafone. εγώ το δούλεψα με htc hd2 που φοράει android αντί windows, με nokia 6600 και nokia 6700 και με xperia.

Εγώ με ένα απλό Samsung..μου το έστειλε κανονικά το τραγούδι, αλλά δεν ξέρω πως να το πάω στο iPod!

#1979   aggelosd

aggelosd

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:16

Το πρόβλημα είναι ότι στέλνω κανονικά αλλα δε μπορώ να πάρω....ποιες στο καλό είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνω για να λαβω

δεν έκανα τίποτα ασυνήθιστο, ανοιχτό το celeste και από το άλλο κινητό αποστολή με bluetooth βρήκε το iphone, αποστολή,αποδοχή απο το iphone και λήψη. οι φωτό πήγαν στο άλμπουμ κάμερας το mp3 στο ipod σαν τραγούδι χωρις ταξινόμιση.

#1980   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 01:18

Πανε στις κατηγορίες του σιντια επέλεξε το repositories και θα το βρεις εκεί μέσα αυτο όμως είναι προεγκατεστημενο απο το σιντια

Έκανα reinstall το repo του bigboss και μου βγάζει error για το ModMyi.com!...έλεος!
Δεν το βρίσκω το Gremlin...Δεν πειράζει...θα ασχοληθώ αύριο κλείνουν τα μάτια μου τώρα!
Δεν θα πεθάνουμε κιόλας!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11