Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2011   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 25/03/2011 - 02:26

Μα τόσο δύσκολο είναι πια?

Από τη στιγμή που δουλεύει κανονικά σε αρκετούς σημαίνει ότι στους άλλους κάτι το επηρεάζει ή κάτι δεν έγινε σωστά!

Έχουν ήδη αναφερθεί πολλά conflicts με άλλα πακέτα από το cydia και θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη.

Επίσης καλό θα ήταν όποιος έχει πρόβλημα να διευκρινίζει αν το έχει αγοράσει ή όχι μιας και τα σπασμένα όπως είπαμε 100000000 φορές από το πρωί ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!!!

φιλε μου απο το πρωι διαβαζω.Πραγματικα αυτο που ειπες ειναι το πιο σωστα απ ολα οσα εχουν ακουστει .Γιαυτο σε καποιους δουλευει και σε αλλους οχι .

Έχουν ήδη αναφερθεί πολλά conflicts με άλλα πακέτα από το cydia και θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη.
Καληνυχτα

Τελευταία επεξεργασία από: hercules, 25/03/2011 - 02:27

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2012   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 25/03/2011 - 03:27

κάνε ένα reboot

εμένα κανονικά πλέον και στέλνω παντού και λαμβάνω από παντού
από τα windows 7 έστειλα μέχρι και Βιντεάκι

Φιλε μου κσι reboot εκανα και απ'ολα!Το προγραμμα εξακολουθει να μη δουλευει σωστη,η μαλλον δεν δουλευει καθολου...!!

#2013   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 25/03/2011 - 03:29

εστειλα κι εγω ενα μειλάκι για πίστωση. στο saurik το έστειλα όπως συμβουλεύει το paypal, αν δεν δω προκοπή θα ανοίξω τίκετ σ'αυτό.

#2014   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1.699 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 03:35

Παιδιά το αγόρασα και ενώ μπορώ να στείλω , σε εμένα δεν μπορούν να μου στείλουν. Στην αρχή μια φωτογραφία μου έστειλαν και μετά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει ?

#2015   omokas

omokas

iPH Contributor

• 1.188 μηνύματα
  • Twitter:@orestismokas
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 25/03/2011 - 03:39

Παιδιά το αγόρασα και ενώ μπορώ να στείλω , σε εμένα δεν μπορούν να μου στείλουν. Στην αρχή μια φωτογραφία μου έστειλαν και μετά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει ?

Ενεργοποιησες το Celeste toggle απο το SBSettings ? Μονο απο εκει πρεπει να το ενεργοποιεις το Bluetooth αλλιως δεν μπορουν να σου στειλουν ;)

#2016   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 25/03/2011 - 03:41

Επίσης βάλτε και το bluetooth toggle στοsbsettings και ανοίγετε και εκείνο μαζί με το celeste...

Κάποιος παραπάνω είχε γράψει ότι έτσι του δούλεψε!

#2017   taksidiotis25

taksidiotis25

iPH Member

• 306 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 04:01

Δουλεύει κι έτσι δουλεύει κι αλλιώς,τουλάχιστον δουλεύει,κάτι είναι κι αυτό:-) επιτέλους Bluetooth στο iPhone

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

#2018   lazyd2

lazyd2

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • GameCenter:LazyDog2

Δημοσίευση 25/03/2011 - 04:10

Λοιπον ας τα παρουμε σιγα-σιγα. Αν εχετε εγκατεστημενο το YourTube 2 σπασμενο(οπως το ειχα εγω), βγαλτε το και μαζι με αυτο βγαλτε και το Gremlin. Μετα βγαλτε το Celeste και το Action Menu. Για καλο και για κακο κανετε και ενα reboot. Ανοιχτε το Cydia και εγκαταστήστε πρωτα το Gremlin μονο του. Αφου κανει Respring, εγκαταστηστε το Celeste(μαζι του θα εγκατασταθει και το Action Menu).

Ευθείς αμεσως ανοιγουμε το sbsettings και ενεργοποιουμε το Celeste:

Αναρτημένη εικόνα

Απο κει και μετα δεν χρειαζεται να κανετε κατι αλλο. Οι φωτο σας θα αποθηκεύονται στο "Camera Roll".

Οσον αφορα τα mp3, για να τα δειτε στο ipod πρεπει να συγχρονίσετε με το iTunes. Το ιδιο πρεπει να κανετε εαν αγορασετε καποιο τραγουδι απο το iPhone ετσι και αλλιως. Αν ομως θελετε να ακουσετε εκεινη τη στιγμη αυτο που σας εστειλαν, ανοιγετε το iFile και πηγαινετε στο /var/mobile/Received

Οριστε και μερικα screenshots απο τις πολλες δοκιμες(ολες πετυχημένες) που εκανα σημερα το βραδυ:

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Ειναι σημαντικο αφου τελειωσει η μεταφορα του αρχειου να περιμενετε να φυγει το G απο την top bar(μετατροπη του mp3 σε m4a):

Αναρτημένη εικόνα

Οριστε και τα 2 αρχεια στο iFile:

Αναρτημένη εικόνα

Και εδω ειναι το ιδιο τραγουδι αφου εγινε sync με το iTunes:

Αναρτημένη εικόνα

Μετα τον συγχρονισμο μπορειτε να σβησετε τα ληφθεντα αρχεια στο iFile

Ελπιζω να βοηθησα λιγο. Εμενα απο οτι καταλαβα το προβλημα μου ηταν λογω του σπασμενου YourTube και κατα συνεπεια του Gremlin. Αφου τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα ΟΛΑ δουλευουν ρολοι....

Τελευταία επεξεργασία από: lazyd2, 25/03/2011 - 04:14

#2019   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 25/03/2011 - 06:37

Μιλάμε τελικά για κακό χαμό. Ζούμε ημέρες έλευσης jailbreak!!! Όχι τίποτε άλλο
αλλά θυμάμαι ότι πολλοί θεωρούσαν την εν λόγω εφαρμογή άχρηστη και περιττή. Θα
ήθελα να δω τι λένε τώρα με το κακό χαμό που επικράτησε στο forum με την άφιξη
της εν λόγω εφαρμογής!
Τελικά πολύς κόσμος το ήθελε πάρα μα πάρα πολύ!!!Εδώ που τα λέμε καθόλου άδικα!

Υ.Γ. Εύχομαι καλή λειτουργία να έχετε όλοι και να απολαύσετε την εφαρμογή η οποία
είναι όντως χρήσιμη!!!

#2020   COOKIE

COOKIE

iPH Member

• 308 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 07:53

εστειλα κι εγω ενα μειλάκι για πίστωση. στο saurik το έστειλα όπως συμβουλεύει το paypal, αν δεν δω προκοπή θα ανοίξω τίκετ σ'αυτό.

Καλημερα,μπορεις να μου την διαδικασια για να στειλω και εγω? Ευχαριστω

#2021   SubGam3R

SubGam3R

iPH Enthousiast

• 464 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 25/03/2011 - 07:57

Λοιπον ας τα παρουμε σιγα-σιγα. Αν εχετε εγκατεστημενο το YourTube 2 σπασμενο(οπως το ειχα εγω), βγαλτε το και μαζι με αυτο βγαλτε και το Gremlin. Μετα βγαλτε το Celeste και το Action Menu. Για καλο και για κακο κανετε και ενα reboot. Ανοιχτε το Cydia και εγκαταστήστε πρωτα το Gremlin μονο του. Αφου κανει Respring, εγκαταστηστε το Celeste(μαζι του θα εγκατασταθει και το Action Menu).

Ευθείς αμεσως ανοιγουμε το sbsettings και ενεργοποιουμε το Celeste:

Αναρτημένη εικόνα

Απο κει και μετα δεν χρειαζεται να κανετε κατι αλλο. Οι φωτο σας θα αποθηκεύονται στο "Camera Roll".

Οσον αφορα τα mp3, για να τα δειτε στο ipod πρεπει να συγχρονίσετε με το iTunes. Το ιδιο πρεπει να κανετε εαν αγορασετε καποιο τραγουδι απο το iPhone ετσι και αλλιως. Αν ομως θελετε να ακουσετε εκεινη τη στιγμη αυτο που σας εστειλαν, ανοιγετε το iFile και πηγαινετε στο /var/mobile/Received

Οριστε και μερικα screenshots απο τις πολλες δοκιμες(ολες πετυχημένες) που εκανα σημερα το βραδυ:

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Αναρτημένη εικόνα

Ειναι σημαντικο αφου τελειωσει η μεταφορα του αρχειου να περιμενετε να φυγει το G απο την top bar(μετατροπη του mp3 σε m4a):

Αναρτημένη εικόνα

Οριστε και τα 2 αρχεια στο iFile:

Αναρτημένη εικόνα

Και εδω ειναι το ιδιο τραγουδι αφου εγινε sync με το iTunes:

Αναρτημένη εικόνα

Μετα τον συγχρονισμο μπορειτε να σβησετε τα ληφθεντα αρχεια στο iFile

Ελπιζω να βοηθησα λιγο. Εμενα απο οτι καταλαβα το προβλημα μου ηταν λογω του σπασμενου YourTube και κατα συνεπεια του Gremlin. Αφου τα εβγαλα και τα ξαναεβαλα ΟΛΑ δουλευουν ρολοι....

Φίλε μου εμένα αυτά εδώ που είπες τα κάνει κανονικά και στέλνει και λαμβάνει!
Απλά επειδή είχα ακούσει ότι τα τραγούδια πάνε κατευθείαν στην iPods Library νόμιζα πως είχα πρόβλημα!
Άρα είμαι οκ...γιατί και εικόνα πήρα και έστειλα και τραγούδι!

#2022   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 25/03/2011 - 09:38

Είσαστε από τους τυχερούς γιατί σε iPhone 4 που έκανα όλα τα βήματα που έκανες στο μόνο που είδα βελτίωση ήταν το...σήμα όταν έβγαλα το gremlin, τα ξαναέβαλα όλα αλλά δεν...
Πάντως όπως είχα πεί και πρίν ας δώσουμε στο πρόγραμμα το χρόνο του είναι ακόμα σε έκδοση πριν την 1.0
Όσοι τουλάχιστον ασχολούνται με προγραμματισμό καταλαβαίνουν ότι είναι κάτι ίσως σαν "beta",ούτως η άλλως περιμένουμε το initial release 1.0 όπως γράφουν και στο cydia.

Τελευταία επεξεργασία από: harispao, 25/03/2011 - 09:39

#2023   Jason13

Jason13

iPH Contributor

• 986 μηνύματα

Δημοσίευση 25/03/2011 - 09:44

Το gremlin γιατι δεν φαινεται στα packages; και οταν κανω αναζητηση το πακετο αυτο παλι δεν το βρισκω :/

#2024   nikolask16

nikolask16

iPH Contributor

• 998 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 25/03/2011 - 09:59

υπάρχει free για δοκιμή?

#2025   melaslog

melaslog

iPH Enthousiast