Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:24
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ad
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:30
τον κωδικό που σε ζητάει θα τον πάρεις από την ίδια την τράπεζα.τώρα με ποια μέθοδο δες.νομίζω πως μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της κάθε τράπεζας.Ρε παιδιά θέλω μια μικρή βοήθεια... Έκανα σήμερα λογαριασμό στο paypal για να αγοράσω το celeste. Και του πέρασα και την πιστωτική (AlphaBank VISA). Αλλα μου λέει να τσεκαρω το λογαριασμό της κάρτας μου για να δω ένα 4ψηφιο κωδικό και να το γράψω στο paypal και να επικυρωθεί η κάρτα. Πως μπορώ να δω το λογαριασμό μου μέσω internet? Στο site της alphabank κοίταξα αλλα δε βρήκα κάτι...
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:32
Τον κωδικο αυτόν τον γράφει στον μηνιαίο λογαριασμό που μου έρχεται στο σπίτι κάθε μήνα με γράμμα. Αλλα λέω μήπως μπορώ να τον δω online...τον κωδικό που σε ζητάει θα τον πάρεις από την ίδια την τράπεζα.τώρα με ποια μέθοδο δες.νομίζω πως μπορεί να γίνει και μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της κάθε τράπεζας.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:33
Μπορείς να κάνεις συναλλαγές χωρίς να βάλεις αυτόν τον κωδικό για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οπότε μην αγχώνεσαι!Τον κωδικο αυτόν τον γράφει στον μηνιαίο λογαριασμό που μου έρχεται στο σπίτι κάθε μήνα με γράμμα. Αλλα λέω μήπως μπορώ να τον δω online...
Τελευταία επεξεργασία από: SuperNatural, 25/03/2011 - 19:34
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:36
Σίγουρο αυτό;;; Δηλαδή μπορώ να μπω αυτή τη στιγμή στο Cydia και να αγοράσω το Celeste?Μπορείς να κάνεις συναλλαγές χωρίς να βάλεις αυτόν τον κωδικό για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οπότε μην αγχώνεσαι!
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:39
δεν ισχυει αυτο που λες.απο τη στιγμη που εβαλες την καρτα στο paypal μετραςΜπορείς να κάνεις συναλλαγές χωρίς να βάλεις αυτόν τον κωδικό για κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οπότε μην αγχώνεσαι!
ΕΩΣ 3 εργασιμες για να φανει ο 4ψηφιος στην τραπεζα και αφαιρει και 1,5Ε τα οποια στα πιστωνει μετα.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:42
Όταν αγοράζω απο το AppStore μου στέλνουνε email και λέει τι αγόρασα, τιμή, κτλ... Τον 4ψηφιο θα μου τον δείξει εκεί;;;δεν ισχυει αυτο που λες.απο τη στιγμη που εβαλες την καρτα στο paypal μετρας
ΕΩΣ 3 εργασιμες για να φανει ο 4ψηφιος στην τραπεζα και αφαιρει και 1,5Ε τα οποια στα πιστωνει μετα.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosvrouch, 25/03/2011 - 19:42
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:45
Σίγουρο αυτό;;; Δηλαδή μπορώ να μπω αυτή τη στιγμή στο Cydia και να αγοράσω το Celeste?
Κανονικά ισχύει, το έκανα εγώ και αγόρασα κανονικά με unverified πιστωτική κάρτα γιατί δεν είχε φανεί ο 4ψήφιος κωδικός(εμφανίστηκε μετά από 5 μέρες)δεν ισχυει αυτο που λες.απο τη στιγμη που εβαλες την καρτα στο paypal μετρας
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:49
Οκ. Θα το δοκιμάσω και ξαναγραφω για να σας πω.Κανονικά ισχύει, το έκανα εγώ και αγόρασα κανονικά με unverified πιστωτική κάρτα γιατί δεν είχε φανεί ο 4ψήφιος κωδικός(εμφανίστηκε μετά από 5 μέρες)
Τελευταία επεξεργασία από: nikosvrouch, 25/03/2011 - 19:50
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:52
η τραπεζα σου θα σου τον πει.Όταν αγοράζω απο το AppStore μου στέλνουνε email και λέει τι αγόρασα, τιμή, κτλ... Τον 4ψηφιο θα μου τον δείξει εκεί;;;
Δημοσίευση 25/03/2011 - 19:54
Δημοσίευση 25/03/2011 - 20:22
Λεωνίδα σου προτείνω φίλε να το αγοράσεις γιατί όπως έχεις ήδη διαβάσει έχει κάποια προβλήματα και είναι αναμενόμενο να γίνει αναβάθμιση(εις).ακομα να βγει καμια καλη σπασμενη εκδοση ?
Επίσης επεμβαίνει σε αρκετά σημεία της συσκευής και είναι επικίνδυνο αν δεν είναι καλά σπασμένο.
Αν είσαι πρόθυμος να το ρισκάρεις κάντο αλλά νομίζω ότι δεν αξίζει για 5.61€ να παίξεις με μια συσκευή πανάκριβη και στο κάτω-κάτω ας τους στηρίξουμε και λίγο να μας βγάζουν αναβαθμίσεις και να μη το χάσουμε στο επόμενο iOS update.
Δημοσίευση 25/03/2011 - 20:36
Λεωνίδα σου προτείνω φίλε να το αγοράσεις γιατί όπως έχεις ήδη διαβάσει έχει κάποια προβλήματα και είναι αναμενόμενο να γίνει αναβάθμιση(εις).
Επίσης επεμβαίνει σε αρκετά σημεία της συσκευής και είναι επικίνδυνο αν δεν είναι καλά σπασμένο.
Αν είσαι πρόθυμος να το ρισκάρεις κάντο αλλά νομίζω ότι δεν αξίζει για 5.61€ να παίξεις με μια συσκευή πανάκριβη και στο κάτω-κάτω ας τους στηρίξουμε και λίγο να μας βγάζουν αναβαθμίσεις και να μη το χάσουμε στο επόμενο iOS update.
Ειδαμε και το ibluenova
Δημοσίευση 25/03/2011 - 20:40
Λεωνίδα σου προτείνω φίλε να το αγοράσεις γιατί όπως έχεις ήδη διαβάσει έχει κάποια προβλήματα και είναι αναμενόμενο να γίνει αναβάθμιση(εις).
Εχεις δικιο φιλε μου αλλα το θελω επειγοντως μεχρι την τεταρτη αλλιως μετα θα το αγορασω.....
Δημοσίευση 25/03/2011 - 20:41
αγοραστε το αξιζει να δωσεις 6 ευρω
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες