Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:16
Ad
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:31
Σε ανύποπτο χρόνο, η status bar, πάνω πάνω, από οριζόντια γίνεται κατακόρυφη και τοποθετείται στη δεξιά πλευρά της οθόνης!! Κανονικά, από αυτή τη θέση, λειτουργεί το sbssettings πχ. Όταν πατήσω όμως το sleep button για να κλειδώσω το κινητό και το ξαναπατήσω ώστε να μου εμφανιστεί η Lockscreen, τότε η Lockscreen εμφανίζεται με zoom!! Δηλαδή, οι μπάρες slide to unlock και εμφάνισης της ώρας είναι κομμένες στην άκρη τους. Το άμεσο πρόβλημα που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν ξεκλειδώνει το κινητό, καθώς δεν φτάνει το βελάκι να πάει μέχρι τέρμα δεξιά στην μπάρα κύλισης, μιας και αυτή είναι κομμένη! Οπότε τετέλεσται!
Το παραπάνω μου το έχει κάνει 2 φορές και αναγκάστηκα να επαναφέρω το κινητό με force reboot. Στο 2ο force reboot μάλιστα, δεν επανεκκίνησε, έκλεισε και το ξανάνοιξα εγώ μετά.
Μετά απ' όλ' αυτά απεγκατέστησα το Celeste με την ελπίδα να μην έχει αφήσει κάποια μόνιμη ζημιά και θα περιμένω ένα update μπας και διορθωθεί. Τι να πω..
Ξέρετε εσείς μήπως τι παίζει? Αντιμετώπισε κανείς μήπως το ίδιο?
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:32
Πρέπει να διαβάσεις λίγο πίσω υπάρχει ας πούμε ένα σετάρισμα αλλά κατά βάση έχει μερικά bugs ούτως η άλλως...Εγώ παρότι το αγόρασα απο προχθές και με μειωμένη τιμή δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να λειτουργήσει. γράφει συνεχώς connecting αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:34
Παιδιά ακούστε το πρόβλημα που μου έβγαλε το κινητό, μετά την εγκατάσταση του Celeste:
Σε ανύποπτο χρόνο, η status bar, πάνω πάνω, από οριζόντια γίνεται κατακόρυφη και τοποθετείται στη δεξιά πλευρά της οθόνης!! Κανονικά, από αυτή τη θέση, λειτουργεί το sbssettings πχ. Όταν πατήσω όμως το sleep button για να κλειδώσω το κινητό και το ξαναπατήσω ώστε να μου εμφανιστεί η Lockscreen, τότε η Lockscreen εμφανίζεται με zoom!! Δηλαδή, οι μπάρες slide to unlock και εμφάνισης της ώρας είναι κομμένες στην άκρη τους. Το άμεσο πρόβλημα που προκύπτει από αυτό είναι ότι δεν ξεκλειδώνει το κινητό, καθώς δεν φτάνει το βελάκι να πάει μέχρι τέρμα δεξιά στην μπάρα κύλισης, μιας και αυτή είναι κομμένη! Οπότε τετέλεσται!
Το παραπάνω μου το έχει κάνει 2 φορές και αναγκάστηκα να επαναφέρω το κινητό με force reboot. Στο 2ο force reboot μάλιστα, δεν επανεκκίνησε, έκλεισε και το ξανάνοιξα εγώ μετά.
Μετά απ' όλ' αυτά απεγκατέστησα το Celeste με την ελπίδα να μην έχει αφήσει κάποια μόνιμη ζημιά και θα περιμένω ένα update μπας και διορθωθεί. Τι να πω..
Όλα αυτά σε αγορασμενη εφαρμογή ...;
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:34
Μου το έκανε και εμένα μια φορά το έβγαλα το ξαναέβαλα όλα καλά(ως τώρα...)Παιδιά ακούστε το πρόβλημα που μου έβγαλε το κινητό, μετά την εγκατάσταση του Celeste:
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:35
Παιδιά ακούστε το πρόβλημα που μου έβγαλε το κινητό, μετά την εγκατάσταση του Celeste:
Σε ανύποπτο χρόνο, η status bar, πάνω πάνω, από οριζόντια γίνεται κατακόρυφη και τοποθετείται στη δεξιά πλευρά της οθόνης!!
+1
Μου το έκανε μία φορά.
Επίσης μετά απο 3-4 φορές που πάτησα το sleep button μου εμφάνισε το wallpaper σαν παζλ. Δηλάδή το χώρισε σε 4-5 κομμάτια και αυτά είχαν πάει όπου να'ναι στην οθόνη.
Τελευταία επεξεργασία από: gerkiou, 26/03/2011 - 18:38
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:45
Ναι Κώστα, σε αγορασμένη εφαρμογή φυσικά.
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:50
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 26/03/2011 - 18:52
Τώρα Όταν παω να κανό εγκατασταση μου λέει πως δεν ειναι δυνατόν γιατί λείπει Καποιο dependancy και λέει πως ειναι το Celeste Bluetooth file sharing!! Η έκδοση που εχω ειναι η 4.2. Δεν εχω βρει κάτι μεχρι στιγμής που να με αφήσει να προχωρήσω. Καμια ιδεα;
Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:09
Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:09
Δοκιμασα με πολλα κινητα φιλων και γνωστων και σε ολα καταφερα και να στειλω και να μου στειλουν επανειλημμένα φωτο και mp3's....
Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:19
Και σε εμένα μου το έχει κάνει 2 φορές αλλα στρώνει με respring.Παιδιά ακούστε το πρόβλημα που μου έβγαλε το κινητό, μετά την εγκατάσταση του Celeste:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:23
Τελευταία επεξεργασία από: rikos7, 26/03/2011 - 19:23
Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:23
Και σε εμένα μου το έχει κάνει 2 φορές αλλα στρώνει με respring.
Ένα respring κάθε φορά που στο κάνει? Κι αν ναι, αυτή τη δουλειά θα κάνω? Όχι ότι χαλιέμαι, από το force reboot που του παίρνει και μισό λεπτό (αγωνίας) καλύτερο!
Δημοσίευση 26/03/2011 - 19:30
Ναι, κάθε φορά που μου το κάνει. Θα δοκιμάσω τώρα να απεγκαταστησω το Celeste και να το ξαναβαλω, μπάς και φτιάξει... Καντο κι εσύ μήπως σου φτιάξει.Ένα respring κάθε φορά που στο κάνει? Κι αν ναι, αυτή τη δουλειά θα κάνω? Όχι ότι χαλιέμαι, από το force reboot που του παίρνει και μισό λεπτό (αγωνίας) καλύτερο!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες