Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Agnwristos

Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:17

εκτος απο το σπιτι σου που αλλου εχει wifi hot spot δωρεαν?
και γιατι για ενα αρχειο 4-5 mb πρεπει να στειλω μαιλ και ο αλλος θα πρεπει να ανοιξει το μαιλ να κατεβασει το αρχειο στο πσ να συνδεσει το κιν με το πσ και να περασει το αρχειο?
ενω με το bt ειναι δουλεια μερικων δευτερολεπτων...
εχω κουραστει να διαβαζω οτι η αππλε ειναι αψογη και οτι δεν εχουν κανενα μειονεκτημα οι συσκευες της...
εχει τα καλα του το iphone αλλα και τα στραβα του...

Το δοκίμασα με το MyWi + iFile με ένα W995 και συνδέθηκε κανονικά ..
Είναι λίγο περίπλοκη διαδικασία αλλά εφόσον είναι το μόνο που έχουμε ίσως χρειαστεί..

Έβαλα το MyWi να κάνει Tethering (Με Cellural Data κ 3G - Off) και να κάνει Broadcasting στο Channel 11).
Μετά με το iFile όπως προείπε ο gizmo κάνεις Web Server.

Και με το άλλο κινητό με Wifi μπαίνεις στο δίκτυο του iPhone και μετα στην διεύθυνση του iFile και μπορείς να κάνεις browsing το iPhone αλλα και να ανεβάσεις αρχεία..

Αυτά :)

Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 03/01/2011 - 16:18

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:32

Είναι λίγο περίπλοκη διαδικασία αλλά εφόσον είναι το μόνο που έχουμε ίσως χρειαστεί..

Έβαλα το MyWi να κάνει Tethering (Με Cellural Data κ 3G - Off) και να κάνει Broadcasting στο Channel 11).

Και με το άλλο κινητό με Wifi μπαίνεις στο δίκτυο του iPhone και μετα στην διεύθυνση του iFile και μπορείς να κάνεις browsing το iPhone αλλα και να ανεβάσεις αρχεία..

δηλαδη οταν ο αλλος κανει scan με το wifi θα βρει το δικτυο που δημιουργησα με το mywi και θα μπορει να κανει browse τα αρχεια που εχω στο iphone?

#228   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:49

Άντε να δούμε...το ibluenova είναι απο τους λόγους που στο 3gs έχω ακόμα 3.1.3

ρε παιδια ειλικρινα δεν καταλαβαινω, στην εποχη του φθηνου πακετου ιντερνετ, ασχολειστε ακομα με bluetooth και ιστοριες? σαν τα παιδακια που αλλαζουν ηχους ringtones και @@ιες ? και ειναι και λογος για να μενετε 15 ενημερωσεις πισω? δεν μπορω να το πιστεψω....

#229   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 03/01/2011 - 16:50

δηλαδη οταν ο αλλος κανει scan με το wifi θα βρει το δικτυο που δημιουργησα με το mywi και θα μπορει να κανει browse τα αρχεια που εχω στο iphone?

ναι αν εχει το ifile to pass για να συνδεθει και την ip

#230   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 18:32

ναι αν εχει το ifile to pass για να συνδεθει και την ip

Ναί.. Βέβαια σε βάζει στο root του κινητού και πρέπει να μάθεις πού είναι τί για να τα μεταφέρεις..

Επομένως ένας συνδυασμός του κώδικα του iFile + MyWi θα μπορούσε να γίνει ενα πολύ έυκολο Wifi Transfer software..

#231   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 03/01/2011 - 18:49

αυτο ειναι αν θελουμε να στειλουμε εμεις κατι...στην περιπτωση που θελει καποιος να στειλει σε μας τι γινετε?

#232   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 19:56

αυτο ειναι αν θελουμε να στειλουμε εμεις κατι...στην περιπτωση που θελει καποιος να στειλει σε μας τι γινετε?

Δεν κατάλαβες.. Αυτός που πρέπει το κινητό του να έχει Wifi , μπαίνει στο δίκτυο μας και απο τον Web Broswer μπαίνει στην διεύθυνση του iFile WebServer και μετά έχει επιλογή upload file αν μπεί σε μια directory και ανεβάζει ότι θέλει μέσα απο το δικό του κινητό. 8)

Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 03/01/2011 - 19:57

#233   skaios

skaios

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 20:36

ρε παιδια ειλικρινα δεν καταλαβαινω, στην εποχη του φθηνου πακετου ιντερνετ, ασχολειστε ακομα με bluetooth και ιστοριες? σαν τα παιδακια που αλλαζουν ηχους ringtones και @@ιες ? και ειναι και λογος για να μενετε 15 ενημερωσεις πισω? δεν μπορω να το πιστεψω....

καλά πλάκα κάνεις;
ασχολούμαστε με μ@λ@κίες;
μου φαίνεται πως είσαι κολλημένος κ δεν ανοίγεις το μυαλό σου.
Δηλαδή αν θέλω να μοιραστώ μια φωτογραφία, ένα τραγούδι, ένα βίντεο, επαφές από το κινητό είμαι οπισθοδρομικός εγώ ή η Apple που τα χει απενεργοποιημένα;

#234   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 20:39

Θα μας τρελάνεις εσύ.
Βέβαια δίκιο έχεις. Εμείς που είμαστε πολύ LARGE και μας αρέσει να δίνουμε έτσι 800ευρα ούτε bluetooth θέλουμε ούτε ράδιο ούτε ελευθερία στην διαχείριση των αρχείων.

Αααχ τι ακούω.. Και μετά ρωτάμε γιατί είμαστε ΥΠΟ και όχι ΑΝΩ της κάθε εταιρίας ..

#235   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.774 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 03/01/2011 - 20:39

Φυσικα και φταει η Apple για εσενα αλλα ΟΧΙ για εκεινη.

Αυτη η συζητηση δεν βγαζει πουθενα και πιστεψε με σε αυτο.

Καλως η κακως δεν εχει bluetooth και εφοσον το αγορασες το ηξερες οτι δεν μπορεις να εχεις αυτη την δυνατοτητα οποτε στο τελος βγαινει ακυρη η ολη ερωτηση σου.

#236   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 20:41

Καλως η κακως δεν εχει bluetooth και εφοσον το αγορασες το ηξερες οτι δεν μπορεις να εχεις αυτη την δυνατοτητα οποτε στο τελος βγαινει ακυρη η ολη ερωτηση σου.

Φυσικά για να το αγόρασα δέν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά όχι και να λέμε οτι είναι άχρηστο..
Εξάλου εγώ την λύση μου την βρήκα .. ;)

#237   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.774 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 03/01/2011 - 20:53

Δεν το εγραψα για εσενα φιλε μου αλλα για τον αλλο φιλο.

#238   Agnwristos

Agnwristos

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 21:15

Δεν το εγραψα για εσενα φιλε μου αλλα για τον αλλο φιλο.

Ααα οκ.. Νόμισα με έπαιρνε και εμένα η μπάλα :P

#239   skaios

skaios

iPH newbie

• 71 μηνύματα

Δημοσίευση 03/01/2011 - 22:00

φιλε εγω δεν παραπονιεμαι διοτι την επιλογη μου την εχω κανει. Αλλα πρεπει να λεμε κ του στραβου το δικιο, επειδη το αγορασα δεν σημαινει οτι τα αποδεχομαι ολα, εκανα καποιους συμβιβασμους συνειδητα.

#240   hostolis

hostolis

iPH Enthousiast

• 429 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2011 - 00:02

Μπράβο, αυτό έψαχνα..

Φίλε μου δέν υπερασπιζόμαστε την Apple.. Απλά πράττουμε με ότι έχουμε και επειδή μερικούς τους πειράζει να τους κοροιδέυουν οι φίλοι τους, τους πρότεινα σάν λύση το Wifi (Δέν έχεις Wifi?.. Τί μου λες..) .

Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος και δεν πράττω με αυτά που έχω, ενώ θα μπορούσα να έχω και άλλα που όμως μου τα στερούν για λόγους μάρκετινγκ. Πειράζει;

Τελευταία επεξεργασία από: hostolis, 04/01/2011 - 00:03

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3