Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2401   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 31/03/2011 - 00:04

φιλε Κωστα μπορεις να μου πεις ποιο μεγαλο προβλημα αντιμετωπιζεις με την εφαρμογη;Εγω προσωπικα με iPhone 4 4.2.1 ios ολα μα ολα δουλευουν ρολοι..τα τραγουδια δεν μου περνα καμια φορα αλλα με ενα συγχρονισμο μου τα περναει αμεσως...

Nίκο πέρα των προβλημάτων που είχα μου κράσαρε και το τηλέφωνο....Επομένως το αφαίρεσα και ησύχασα...

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2402   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 31/03/2011 - 00:09

καλά περίμενε εσύ να απαντήσει...
εγώ άνοιξα ήδη το τίκετ στο paypal!

δεν αργει να γινει και αυτο αλλα αμα δεν απαντησει αυτος χανει οχι εγω...
εγω ενα απλο ticket θα ανοιξω οπως και εσυ.αυτος θα χασει ενα ποσο απ'οσα προλαβε να μαζεψει
και αν δεν βγαλει θα τα χασει ολα καθως ticket μπορεις να ανοιξεις μεχρι και 45 μερες μετα την αγορα

#2403   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 31/03/2011 - 00:09

καλά περίμενε εσύ να απαντήσει...
εγώ άνοιξα ήδη το τίκετ στο paypal!

εγω ενα απλο ticket θα ανοιξω οπως και εσυ.αυτος θα χασει ενα ποσο απ'οσα προλαβε να μαζεψει
και αν δεν βγαλει θα τα χασει ολα καθως ticket μπορεις να ανοιξεις μεχρι και 45 μερες μετα την αγορα

#2404   tasulm

tasulm

iPH Addict

• 673 μηνύματα
  • Twitter:@tasulm
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:tasulm

Δημοσίευση 31/03/2011 - 09:43

Παύλο,
άνοιξε το τίκετ στο paypal που σου λέω. Δεν πρόκειται να σου απαντήσουν σε κανένα email, μην περιμένεις άδικα.
Και το ίδιο προτρέπω να κάνουν όλοι όσοι το αγόρασαν, για να δούνε οι κύριοι οτι η κοροιδία δεν πληρώνεται.

@NIKOSTITO απο τη στιγμή που πλήρωσα, απαιτώ να δουλεύει άψογα.
Αν όχι, απαιτώ τουλάχιστον να μην μου κρασάρει το τηλέφωνο.

Έλεος πια με τους π@π@ρες που βάζανε και τις "τελευταίες πινελιές"
τα λεφτά μας πίσω.

#2405   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2011 - 09:55

Μην βιάζεστε παιδιά το πολύ μέχρι το φθινόπωρο θα το έχουν τελειοποιήσει.....
Σαν δεν ντρέπονται λέω εγώ...

#2406   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/03/2011 - 10:19

ειμαι στο Paypal και λεω να το παρω να μην το παρω... απο οτι διαβαζω ο κωστας δεν πιστευει καν οτι θα κανουν update και επειδη η γνωμη του μετραει τον εμπιστευομαι... ετσικαι αλλιως μαθαμε να ζουμε χωρις αυτο (bluetooth)...

#2407   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2011 - 10:27

Ξέρεις ρε φιλαράκι δεν μπορώ να εμπιστευτώ μια ομάδα που από το Σεπτέμβρη το ανακοίνωσαν και τελικά βγήκε μια βιαστική γεμάτη bugs εφαρμογή και τελικά δεν δουλεύει σε όλα τα iOS 4 αυτό και μόνο μου αρκεί να τους λέω αναξιόπιστους....

Εγώ προσωπικά μετά από τόσους μήνες περίμενα μια εφαρμογή που να έχω να λέω μόνο καλά πράγματα και να μην μπορούμε να βρούμε κακό πράγμα να πούμε...

#2408   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 31/03/2011 - 10:32

οπως ειχα πει πολλες σελιδες πιο πισω...εαν ειναι το app καλο θα το αγορασω και ας το πουλανε 20 ευρω... αξιζει.

βεβαια δεν στεναχωριεμαι που δεν το κατεβαζω...ετσι και αλλιως εμαθα να ζω χωρις αυτο. απλα μην τα δωσεις και τα χρηματα τσαμπα. καποιος ειχε μιλησει για συνωμοσίες...τεινω να συμφωνησω μαζι του.

#2409   kiriakos25

kiriakos25

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2011 - 10:37

Φίλε μου Κώστα μια ερώτηση!Εκτος του οτι δεν είναι συμβατό με πολλές άλλες συσκευές,μετά απο πόσο χρονικό διάστημα απο την εγκατάστασή του ξεκίνησαν τα σοβαρότερα προβλήματα;

#2410   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2011 - 10:45

Kυριάκο το αγόρασα από τις πρώτες ώρες κυκλοφορίας του και το πρόβλημα μου το έκανε πριν 4 μέρες....

#2411   kiriakos25

kiriakos25

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2011 - 10:55

Σε ρώτησα γιατί εγώ το έχω μόλις τρείς μέρες και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα εκτός του οτι δεν μπορώ να στείλω η να λάβω απο κάποιες συσκευές.Μάλλον θα είμαι ένας απο τους πολύ τυχερούς!!

#2412   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2011 - 10:58

Βλέπεις που έχουμε φτάσει..?Να αυτοαποκαλούμαστε τυχεροί όσοι δεν έχουν πολλά προβλήματα ....

#2413   harispao

harispao

iPH User

• 159 μηνύματα
  • GameCenter:racing

Δημοσίευση 31/03/2011 - 11:01

Και εγώ το έβγαλα αφού γλίτωσα στο τσακ το restore και από ότι έχω καταλάβει σε όσους δούλεψε καλά το τηλέφωνο ήταν από φρέσκο restore και απδειο όχι βέβαια ότι προτρέπω σε κάποιον να το βάλει...το αντίθετο μάλλον....

#2414   kiriakos25

kiriakos25

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2011 - 11:02

Ναι γιατί το να υπάρχει έστω και ένας χρήστης που να μην έχει κανένα πρόβλημα το αποκλείω!Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι το να ελπίζουμε σε ενα update!Γιατι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!!!

#2415   kiriakos25

kiriakos25

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 31/03/2011 - 11:05

Και εγώ το έβγαλα αφού γλίτωσα στο τσακ το restore και από ότι έχω καταλάβει σε όσους δούλεψε καλά το τηλέφωνο ήταν από φρέσκο restore και απδειο όχι βέβαια ότι προτρέπω σε κάποιον να το βάλει...το αντίθετο μάλλον....

Αν κατάλαβα καλά εννοείς οτι είχα κάνει πρόσφατα restore;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12