Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#466   kisto

kisto

iPH newbie

• 56 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:01

@kollias89 Όταν όμως αγόραζες το μηλόφωνο ήξερες υποθετω τι παίζει με το bluetooth..

Υποθετης..διοτι εγω οταν διαβαζα τα χαρακτηριστικα του iphone 4 ελεγε οτι εχει bluetooth δεν ελεγε οτι εχει κλειδωμενο bluetooth......πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που την πατησε
σε αυτο το θεμα.. ειναι ενα κινητο του 2011 κ καποια πραγματα θεωρουνται δεδομενα..κατα την αποψη μου!κ στο παραπανω reply δεν μου απαντησε κανεις.. παρα μονο για την καμερα που το γνωριζω
οτι ακομπωντας την οθονη εστιαζη η καμερα κ τετοια.. αλλα το προβλημα με τις φωτος οτι τα προσωπα δεν βγαινουν καλα οσο τα τοπια ισχυει και συνεχιζει να υπαρχει!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#467   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:04

τελικα ποτε βγαινει?

#468   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:04

Σε cd, σε στικάκι.....
ή έχεις ένα άλλο τηλέφωνο για τις εκδρομές σας.
SonyEricsson τέλειο για φωτό και βίντεο.
Απλά σαν συσκευή χωρίς κάρτα ή με μία καρτοκινητού αν είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει.

χαχαχα δλδ εδωσα 650 ευρω για να δωσω αλλα 200-300 για να παρω ενα sony ericsson να τραβαω βιντεακια??
Οσο για το CD-stickακι δυστυχως δεν εχουν pc....!
Για το αν ηξερα για το συγκεκριμενο "προβλημα" οταν το αγορασα ναι ηξερα και δεν ειμαι τοσο τρελαμενος οσο ακουγομαι οκ μπορω να ζησω απλα δεν μπορω τους τυπους που πραγματικα με τα παραδειγματα τους το βγαζουν αχρηστο το bluetooth!
Οπως ξανα ειπα ειναι μια MUST HAVE εφαρμογη και οπως και να χει επρεπε να υπαρχει!

#469   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:06

Υποθετης..διοτι εγω οταν διαβαζα τα χαρακτηριστικα του iphone 4 ελεγε οτι εχει bluetooth δεν ελεγε οτι εχει κλειδωμενο bluetooth......πιστευω πως δεν ειμαι ο μονος που την πατησε
σε αυτο το θεμα.. ειναι ενα κινητο του 2011 κ καποια πραγματα θεωρουνται δεδομενα..κατα την αποψη μου!κ στο παραπανω reply δεν μου απαντησε κανεις.. παρα μονο για την καμερα που το γνωριζω
οτι ακομπωντας την οθονη εστιαζη η καμερα κ τετοια.. αλλα το προβλημα με τις φωτος οτι τα προσωπα δεν βγαινουν καλα οσο τα τοπια ισχυει και συνεχιζει να υπαρχει!

Προφανώς δεν το έψαξες καλα. Αλλο διαβάζω τα χαρακτηριστικά και αλλο ξέρω τι πραγματικά κάνει. Το bluetooth στο iPhone είναι για συγκεκρομενες δουλειές.

Δεν υπάρχουν φίλε "δεδομένα" για την Apple.. Χρόνια τώρα. Ή τα δεχεσαι, ή πας σε άλλες συσκευες..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#470   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:07

Φίλε μου για τις δικές μου ανάγκες το bluetooth είναι άχρηστο.
Το 100% των φίλων μου έχουν υπολογιστή , συνεπώς φωτογραφίες και μουσική , τα περνάνε μόνοι τους.

Καλα το ειπες....για τις δικες σου αναγκες... αρα δεν μπορεις να μιλας γενικευμενα! και πρεπει να δεχεσαι τις αναγκες των αλλων!

#471   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:09

Οπως ξανα ειπα ειναι μια MUST HAVE εφαρμογη και οπως και να χει επρεπε να υπαρχει!

Αυτό είναι υποκειμενικό. Εμένα ας πουμε δε μου χρειαστηκε ποτε.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#472   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:13

Καλα το ειπες....για τις δικες σου αναγκες... αρα δεν μπορεις να μιλας γενικευμενα! και πρεπει να δεχεσαι τις αναγκες των αλλων!

Πολύ απλά της λες : Μπες στο Album μου στο facebook να την δεις.
Άμα σου ζητήσει κάποιος φωτογραφία , την ανεβάζεις στο facebook και την βλέπει.

Από το παραπάνω post μου καταλαβαίνεις ότι μιλάω γενικά για τις ανάγκες όλων?Εγώ απλά έδωσα μια απάντηση στον φίλο , που στην ουσία έκανε πλάκα.

#473   melaslog

melaslog

iPH Enthousiast

• 467 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:16

Με 60-80 ευρώ παίρνεις μεταχειρισμένο SE και το έχεις σαν "αξεσουάρ μηχανής". 2ετίας είχαν 8megapixel κάμερα.

ΥΓ. Κανένας δεν έχει facebook, κανένας δεν έχει υπολογιστή, λίγο ακραίο δεν είναι;;;
Αν πράγματι δεν έχουν (και δεν το είπες χάριν παραδείγματος) αλήθεια δεν σε κοιτάνε σαν εξωγήινο που μπορείς να στείλεις και λάβεις email κλπ κλπ κλπ.;

Τέλοσπάντων, επειδή μάλλον το είπες σαν παράδειγμα, απλά .... τραβάς τις δικές σου. Χαχαχχαχχαχα.

Το bluetooth όντως λείπει σαν δυνατότητα, αν και εμένα δεν μου έχει λείψει καθόλου.
2 χρόνια τώρα δεν το χρειάστηκα ποτέ.

Τελευταία επεξεργασία από: melaslog, 09/03/2011 - 17:18

#474   kolias89

kolias89

iPH newbie

• 76 μηνύματα

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:17

Από το παραπάνω post μου καταλαβαίνεις ότι μιλάω γενικά για τις ανάγκες όλων?Εγώ απλά έδωσα μια απάντηση στον φίλο , που στην ουσία έκανε πλάκα.

Οκ ναι εχεις δικιο γραψε λαθος....Χαχαχα Απλα εσυ ησουν το κερασακι στην τουρτα για αυτους που λενε συνεχεια παραδειγματα και υποστηριζουν πως ειναι το bluetooth αχρηστο...!

#475   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:21

Παίδες το topic αναφέρει το γεγονός ότι βγαίνει bluetooth και στις 20 σελίδες γράφετε συγκρίσεις με άλλα mobiles και αν χρειάζεται ή όχι.. παρακαλώ να μείνουμε εντός θέματος γιατί τα notifications μου την σπάνε και όταν δεν βλέπω κάποια νέα και μόνο συγκρίσεις..

#476   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/03/2011 - 17:25

Εγω αυτο που σκεφτομαι δεν ειναι τα 10€ που ετσι και αλλιως δεν θα δωσω (αλλοι θα τα δωσουν γιατι το χρειαζονται το feature) αλλα η υποστηριξη της εφαρμογης.Ο developer ειπε σε ερωτηση αν θα δουλευει το προγραμμα στο ios5 οτι δεν ξερουμε τπτ για το 5,ποσο μαλλον αν θα δουλευει η εφαρμογη του!Με λιγα λογια ακομα και να πληρωσουμε θα εχει ισχυ το πολυ μεχρι το καλοκαιρι.Και το ερωτημα ειναι, αξιζει?

Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 09/03/2011 - 17:25

#477   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 09/03/2011 - 18:50

Εγω αυτο που σκεφτομαι δεν ειναι τα 10€ που ετσι και αλλιως δεν θα δωσω (αλλοι θα τα δωσουν γιατι το χρειαζονται το feature) αλλα η υποστηριξη της εφαρμογης.Ο developer ειπε σε ερωτηση αν θα δουλευει το προγραμμα στο ios5 οτι δεν ξερουμε τπτ για το 5,ποσο μαλλον αν θα δουλευει η εφαρμογη του!Με λιγα λογια ακομα και να πληρωσουμε θα εχει ισχυ το πολυ μεχρι το καλοκαιρι.Και το ερωτημα ειναι, αξιζει?

έτσι είναι, από την στιγμή που δεν ξέρουν πως και τι θα είναι το iOS 5 λογικό να μην ξέρουν και την συμβατότητα της εφαρμογής. και φυσικά δεν αξίζουν τα 10 ευρώ για λίγο καιρό μονο. πιστεύω πάντως πως όπως και να χει θα βγάλουν πολλά φράγκα με αυτό..

#478   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 09/03/2011 - 19:06

ρε σεις εχετε τρελλαθει τελειως? τα οποια λεφτα μ' αρεσει που βγαλατε και τιμη κιολας ε ρε και να ειναι τσαμπα ποσο γελοιοι θα νοιωσετε αλλα τελος παντων, τα οποια λεφτα λοιπον θα εχουν διαχρονικη καιμονιμη ισχυ γιατι οποιος μεχρι τωρα ζει και αναπνεει για το βτ στο iphone και το εχει πραγματικα αναγκη θα μεινει στο 4αρι του και σε μια εκδοση που θα λειτουργει. γιατι να παει σωνει και καλα στο 5 αν και οποτε βγει. ελεος ποια που ξερετε ολα τα μελλουμενα ουτε οι ιδιοκτητες της apple να είσαστε. εγω δηλαδη που στο 3γς μου εχω μεινει 313 εδωσα τσαμπα τα λεφτα για το ibluenova?
ποσα θελετε να μας τρελλανεται? πειτε οτι ειστε φανατικοι του τσαμπα κι αφηστε τα αυτα.

#479   Jimmy96

Jimmy96

iPH Enthousiast

• 483 μηνύματα
  • GameCenter:Jimmy1996

Δημοσίευση 09/03/2011 - 19:10

ρε σεις εχετε τρελλαθει τελειως? τα οποια λεφτα μ' αρεσει που βγαλατε και τιμη κιολας ε ρε και να ειναι τσαμπα ποσο γελοιοι θα νοιωσετε αλλα τελος παντων, τα οποια λεφτα λοιπον θα εχουν διαχρονικη καιμονιμη ισχυ γιατι οποιος μεχρι τωρα ζει και αναπνεει για το βτ στο iphone και το εχει πραγματικα αναγκη θα μεινει στο 4αρι του και σε μια εκδοση που θα λειτουργει. γιατι να παει σωνει και καλα στο 5 αν και οποτε βγει. ελεος ποια που ξερετε ολα τα μελλουμενα ουτε οι ιδιοκτητες της apple να είσαστε. εγω δηλαδη που στο 3γς μου εχω μεινει 313 εδωσα τσαμπα τα λεφτα για το ibluenova?
ποσα θελετε να μας τρελλανεται? πειτε οτι ειστε φανατικοι του τσαμπα κι αφηστε τα αυτα.

πες τα ρε Γιώργο 8)
EDIT: τελικά δεν μάθαμε... πότε θα βγει? :P

Τελευταία επεξεργασία από: Jimmy96, 09/03/2011 - 19:12

#480   Darudakos

Darudakos

iPH Contributor

• 1.077 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 09/03/2011 - 19:21

Ρε μαγκες ελεος... ολοι βρισκεται μια δικαιολογια και εναν λογο για να βγαλετε αχρηστο το bluetooth...! Και παντα βρισκετε μια λυση για αυτους που το χρειαζονται..!

Για βρειτε και σε μενα μια λυση λοιπον ολοι εσεις με τα wifi και τα facebook σας!
Εγω ειμαι απο Σαλονικα και εχω σπιτι σε ενα χωριο πανω στην δραμα, εκει λοιπον με την παρεα μου κανουμε εχουμε μια τρελα... τα μηχανακια(motocross, enduro etc.) Με λιγα λογια ειμαστε συνεχεια στην φωτο και στο video! Facebook δεν εχει κανενας τους και ουτε παιζουν wifi και τετοια... για να ακουσω λοιπον εναν απο εσας τωρα να μου πει με ποιον τροπο θα τους στειλω αυτα που τραβηξα εγω και αντιστοιχα οτι τραβηξαν αυτοι....!

Για μενα δεν υπαρχει δικαιολογια στο θεμα αυτο... ειναι απλα ενα MUST που θα επρεπε να υπαρχει ειτε το χρησιμοποιεις ειτε οχι! δεν ξερεις ποτε αν καποια στιγμη το χρειαστεις και που και για ποιο λογο!

Φιλικα παντα απλα διαβαζω τοσο καιρο αυτα που γραφουν μερικοι και δεν μπορουσα να μην μιλησω αλλο!!

Αγορίνα η λύση για σένα είναι να πάρεις ενα bluetooth το οποιο θα συνδεεται σε usb θυρα στον υπολογιστή σου ή λαπτοπ και θα στέλνει τα παντα σε όποιο κινητό θέλεις!

Βέβαια αυτό δεν είναι λύση εν ετη 2011 αλλα είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να έρθει το celeste ή ibluenova ή οτι αλλο τελος παντων!
Ας έμενες 3.1.3 αν το ειχες τοσο αναγκη.Εγω τη κράτησα αρκετο καιρο γι'αυτο το λογο!
Εννοειται όμως οτι συμφωνώ μαζι σου και οχι με την apple που γουσταρει να εχει το bluetooth της κλειδωμένο..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες