Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 7 ψήφοι

Celeste aka 'Ο αντικαταστάτης του iBlueNova'

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3810 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#571   manosf23

manosf23

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/03/2011 - 02:01

Λογικά θα είναι με 'πλάγιο' τρόπο. Εγώ έτσι θα το αποκτήσω και αν δώ ότι είναι σύμβατό και με το Ios 5, θα του ρίξω μια κανονική αγορά τον Ιούνιο για να υποστηρίξω και τους developers. Δεν αγοράζω tweak για τρεις μήνες.

Υπαρχει τροπος να βαλεις εφαρμογη απο το Cydia με "πλαγιο" τροπο???
Μπορεις να μου πεις με ποιο τροπο??? (ειμαι καινουριος ακομα στο iOS)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   sellia

sellia

iPH Addict

• 899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 18/03/2011 - 11:55

Εγώ πάντως θα αγοράσω την εφαρμογή μόνο αν είναι συμβατή και με την επόμενη έκδοση του iOS.
Μια φορά την πάτησα με το μπλουνόβα, δεν την ξαναπατάω με το σελέστε...

#573   LiKBeAsT

LiKBeAsT

iPH Member

• 232 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/03/2011 - 20:37

Εγώ πάντως θα αγοράσω την εφαρμογή μόνο αν είναι συμβατή και με την επόμενη έκδοση του iOS.
Μια φορά την πάτησα με το μπλουνόβα, δεν την ξαναπατάω με το σελέστε...

Άρα δεν θα την αγοράσεις. Ή αν το κάνεις θα αργήσεις πολυ. Γιατί κανείς δεν μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό!

#574   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10.257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 19/03/2011 - 01:56

Κανενα νεο για το αν θα βγει τελικα ποιο νωρις γιατι προηγοενη δημοσιευση ελεγε οτι θα βγει μεσα στην βδομαδα

στις 22 βγαινει φιλε μου.

#575   astronautis13

astronautis13

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 19/03/2011 - 02:01

αντε να βγει να δουμε τι λέει..

#576   sellia

sellia

iPH Addict

• 899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 19/03/2011 - 12:17

Άρα δεν θα την αγοράσεις. Ή αν το κάνεις θα αργήσεις πολυ. Γιατί κανείς δεν μπορεί να στο εγγυηθεί αυτό!

Ναι δεν πρόκειται να την αγοράσω αν δε διαπιστώσω συμβατότητα μρ iOS 5.0

#577   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:AltusGR

Δημοσίευση 19/03/2011 - 15:58

Παιδια σκεφτηκα ενα συνομωσιολογικο σεναριο για την περιπτωση και ειπα να την μοιραστω... Οσοι θελουν να γελασουν ας γελασουν και οσοι θελουν να το συμμεριστουν ας συνεχισουν να διαβαζουν...

Μαθαινω οτι το Bluetooth στα iPhone (ΟΛΑ) ητνα και ειναι κλειδωμενο για μεταφορες αρχειων για χρονια (2-3?).

Επισης ειμαι εξυπνος για να καταλαβω οτι το ολο θεμα γινεται και γινοταν για να μην μπορει ο κοσμος να μεταφερει δωρεα ντα τα MP3 (και οχι φυσικα για τις εικονες :-) )του απο εδω και απο εκει χανοντας ετσι πολλα λεφτα η Apple (βλεπε Αμερικη)μιας και η πρωταρχικη ιδεα της Apple ηταν το iPod και το κατεβασμα αγορασμενων Mp3 μεσω του... κλειστου iTunes της.

Αναρωτιεμαι ποσα λεφτα θα εχανε η Apple απο τα Αμερικανακια που κατεβαζουν σωριδον τα mp3 τους... μιλαμε για πολλα λεφτα και μην κοιτατε εδω που 1 στους..100 και αμα κατεβαζει κατι απο το iTunes (MP3 παντα!).

Ετσι φτανω στους developers της ενλογω εφαρμογης για το Bluetooth (Celeste) αλλα και του iBlueNova...

Τι λαμβανω υποψιν μου?

Οτι εδω και καποια χρονια που εσπασε το iOS και εχει γινει ξεφραγο αμπελι το λειτουργικο ολοι οι προγραμματιστες εχουν κανει τα απιστευτα με το συστημα το οποιο κανει πλεον τα παντα και ειναι σαν τον τιραμολα!
Αποριας αξιο ειναι πως ειναι δυνατον να εχουν κταλαβει τον κωδικα τοσων και τοσων λειτουργιων και να μην μπορουν τοοοοοοοοσαααααααα χρονια να μην μπορουν και να προσπαθουν ταχα επι μηνες και χρονια να το... καταλαβουν... Μια απλη λειτουργιεια μεταφορας αρχειων. Που για την αυρματη μεταφορα WIFI εχουν βγει εκατονταδες εφαρμογες στο Cydia που το αλλαζουν τα φωτα!

Αχα! κατι μου λεει οτι το παζλ ειναι πιο απλο απο οτι φανταζομαστε...

Τι θα λεγατε λοιπον αν σας ελεγα οτι οι developers αυτοι (και οσοι προσπαθησαν στο παρελθον) μπορει να "ταιζονται" με πολλα χρηματα για να ΜΗΝ βγαλουν μια τετοια εφαρμογη απο την ιδια την Apple; Για οσους δεν μπορουν να μπουνν στην λογικη αυτη (απαπα τι ειναι αυτα που λες η Apple δεν κανει τετοια και τα λοιπα) να διαβασουν παραπανω για τα απιστευτα ποσα που παιρνει η Apple μονο αοπ την πωληση των mp3 της μεσω του iTunes της!

Και επειδη το παιχνιδι ειναι χαμενο απο την πλευρα της Apple στο θεμα αυτο το μονο που μπορει να κανει εντεχνως ειναι να δινει χρηματα (αρκετα πολλα φανταζομαι) για να κανουν την παπια οι developers και απλα...να προσπαθουν :-)

Φυσικα οι developers εχουν και ενα ακομα ρολο. Να αναζωπυρωνουν και λιγακι το θεμα για να φαινεται οτι το... προσπαθουν...

Τελος, για να τελειωνω, αν κυκλοφορησει μια τετοια εφαρμογη ειναι γιατι τοσο καιρο ταιζονταν και απλα τωρα κατι προεκυψε στην μεταξυ τους "συνεργασια" οποτε τα τσουγκρισανε και φυσικα σου λενε αν ειναι να με προλαβει η Apple με κανενα iOS5 με υποστηριξη Bluetooth σε ολα ας την βγαλουμε μιας και την ειχαμε απο την αρχη ετοιμη την εφαρμογη για να βγαλουμε και καμια $ΧΧΧ.ΧΧΧ.ΧΧΧ δολλαρια απο τα κοροιδα...

Και εμεις απλα περιμενουμε...

Οποτε κοιτατε που ξοδευετε τα λεφτουλια σας!

ΥΓ: Δεκτος καθε σχολιασμος (και ιδιως απο αυτους που ειναι παντα αντιθετοι με οτι λενε διαφοροι συνομοσιωλογοι! Χαχαχα!)

Τελευταία επεξεργασία από: Altus, 19/03/2011 - 15:58

#578   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 19/03/2011 - 15:59

ναι αλλα εγω που ειμαι παντρεμενος και δε πρεπει να την παω σπιτι μου;;;; χαχααχχαχαχαχααχαχχαχ

πας στο δικο της εσυ ...χαχαχχα

#579   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:03

Altus αν ειναι ετσι επρεπε αν λαδωνει χιλιαδες κοσμο... δεν συμφερει οικονομικα

#580   Altus

Altus

iPH Enthousiast

• 443 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:AltusGR

Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:15

Altus αν ειναι ετσι επρεπε αν λαδωνει χιλιαδες κοσμο... δεν συμφερει οικονομικα

Απο που και ως που βρε χιλιαδες κοσμο? 2-3 developers ασχοληθηκαν με το θεμα ζεστα και αντε καμια 20 αρια γεματα να υποθεσουμε παντα οτι πηγαν να ασχοληθουν και το εμαθε η Apple απο τα ... παπαγαλακια της στο Cydia. :rolleyes:

κατι μου λεει οτι υπαρχει μια ατυπη συμφωνια μεταξυ Apple - Cydia (Saurik) στο θεμα του Bluetooth για το διαμοιρασμο των mp3. Δεν μπορει να μην το ειχε βγαλει κανενας ως τωρα...

Αντιπαλοι λοιπον οι Apple - Cydia (Saurik) αλλα τα λεφτα ειναι πολλα Αρη!!!! (βλεπε πωλησεις mp3 μεσω iTunes). B)

Τελευταία επεξεργασία από: Altus, 19/03/2011 - 16:18

#581   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:17

@Altus Γιατί πρέπει ντε και καλά σε όλα να είναι απο πίσω η Apple? Στο JB η Apple, η συννομοσιολογία εκεί είναι απίστευτή.. Τώρα εδώ στο Celeste και στο Bluetooth γενικότερα, τα ίδια..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#582   spiderdim

spiderdim

iPH Contributor

• 1.068 μηνύματα
  • Twitter:@Abatzis
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:18

8)

Απο που και ως που βρε χιλιαδες κοσμο? 2-3 developers ασχοληθηκαν με το θεμα ζεστα και αντε καμια 20 αρια γεματα να υποθεσουμε παντα οτι πηγαν να ασχοληθουν και το εμαθε η Apple απο τα ... παπαγαλακια της στο Cydia.

κατι μου λεει οτι υπαρχει μια ατυπη συμφωνια μεταξυ Apple - Cydia (Saurik) στο θεμα του Bluetooth για το διαμοιρασμο των mp3. Δεν μπορει να μην το ειχε βγαλει κανενας ως τωρα...

Αντιπαλοι λοιπον οι Apple - Cydia (Saurik) αλλα τα λεφτα ειναι πολλα Αρη!!!! (βλεπε πωλησεις mp3 μεσω iTunes).

ααα εσυ μιλας συγκεκριμενα για τους 2-3 που δημοσιευσαν οτι ασχολουνται με αυτο... εγω το πηγα αλλου, γιατι εαν εσυ εισαι προγραμματιστης και λαδωθεις να μην το βγαλεις, μπορεις να το δωσεις εμενα του φιλου σου προγραμματιστη και να το δημοσιευσω εγω για σενα... καπως ελληνικη πατεντα αυτη ε? :)

#583   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:22

Βλεπω ολο τον ντορο που γινεται γυρω απο την εφαρμογη κι αναρωτιεμαι...
ποσοι απο ολους εμας οταν ειχαν στα χερια τους το ibluenova,χρειαστηκε να το χρησιμοποιησουν το πολυ 10 φορες?
εγω προσωπικα το εχω το ibluenova γιατι ειμαι στην 3.1.3 και στο λογο μου πανω απο 10 φορες δε το εχω ανοιξει...
μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο απαραιτητο??
διοτι...τι θελω?ενα τραγουδι μπαινω στο youtube και το κατεβαζω...τι θελω?μια εικονα...τη βρισκω στο google τη συγκεκριμενη η καποια πολυ πιο ωραια...

ξεχναμε φαινεται οτι το συγκεκριμενο κινητο ζει και αναπνεει στο internet εξ ου και....iphone!

My life's goal is only to fight

#584   nikoO

nikoO

iPH newbie

• 57 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:30

Βλεπω ολο τον ντορο που γινεται γυρω απο την εφαρμογη κι αναρωτιεμαι...
ποσοι απο ολους εμας οταν ειχαν στα χερια τους το ibluenova,χρειαστηκε να το χρησιμοποιησουν το πολυ 10 φορες?
εγω προσωπικα το εχω το ibluenova γιατι ειμαι στην 3.1.3 και στο λογο μου πανω απο 10 φορες δε το εχω ανοιξει...
μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο απαραιτητο??
διοτι...τι θελω?ενα τραγουδι μπαινω στο youtube και το κατεβαζω...τι θελω?μια εικονα...τη βρισκω στο google τη συγκεκριμενη η καποια πολυ πιο ωραια...

ξεχναμε φαινεται οτι το συγκεκριμενο κινητο ζει και αναπνεει στο internet εξ ου και....iphone!

φιλε μου ποσες φορες βρεθηκε καποιος που δν εχει μηλοφωνο ουτε σμαρτφοουν και σου ειπε στειλε μου αυτη την φωτογραφια ( που ειχες βγαλει νωριτερα μαζι του) και του απαντησες α ξερεις δν εχο μπλε δοντι.. η ποσες φορες εβγαλε καποιος φωτο και δν μπορουσες να τν παρεις εσυ για τν ιδιο λογο.. ? εμενα παρα πολλες.. για τα τραγουδια δν το συζητω βρισκεις οτι θες. αλλα πολλες φωτο προσωπικες που θες να τς εχεις δν μπορεις και εκει χαλιεσαι.. οταν ολοι σχεδον θα εχουν ενα σμαρτφοουν τοτε ναι το μπλε δοντι δν θα ειναι τοσο απαραιτητο αλλα θα αργησουμε πολυ μεχρι τοτε

#585   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:33

φιλε μου ποσες φορες βρεθηκε καποιος που δν εχει μηλοφωνο ουτε σμαρτφοουν και σου ειπε στειλε μου αυτη την φωτογραφια ( που ειχες βγαλει νωριτερα μαζι του) και του απαντησες α ξερεις δν εχο μπλε δοντι.. η ποσες φορες εβγαλε καποιος φωτο και δν μπορουσες να τν παρεις εσυ για τν ιδιο λογο.. ? εμενα παρα πολλες.. για τα τραγουδια δν το συζητω βρισκεις οτι θες. αλλα πολλες φωτο προσωπικες που θες να τς εχεις δν μπορεις και εκει χαλιεσαι.. οταν ολοι σχεδον θα εχουν ενα σμαρτφοουν τοτε ναι το μπλε δοντι δν θα ειναι τοσο απαραιτητο αλλα θα αργησουμε πολυ μεχρι τοτε

συμφωνω μαζι σου οτι καποιες μοναδικες φωτογραφιες οπως οι προσωπικες ειναι ενα ζητημα...ομως υπαρχουν κι αλλοι τροποι να το λυσεις!

My life's goal is only to fight

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12