1000% ελληνικη πατεντα με ... πολλους υπερεργολαβους!!! Χαχαχα!καπως ελληνικη πατεντα αυτη ε?
Γιατί πρέπει ντε και καλά σε όλα να είναι απο πίσω η Apple?
Γιατι τα λεφτα ειναι πολλα Αρη (οπως και ειπα) και επειδη μεχρι να βγει η εμφαρμογη εμεις θα γινουμε 100 χρονων και θα εχουν αλλαξει 100 iOS και 50 μοντελα iPhone!
Βλεπω ολο τον ντορο που γινεται γυρω απο την εφαρμογη κι αναρωτιεμαι...
ποσοι απο ολους εμας οταν ειχαν στα χερια τους το ibluenova,χρειαστηκε να το χρησιμοποιησουν το πολυ 10 φορες?
εγω προσωπικα το εχω το ibluenova γιατι ειμαι στην 3.1.3 και στο λογο μου πανω απο 10 φορες δε το εχω ανοιξει...
μηπως τελικα δεν ειναι και τοσο απαραιτητο??
διοτι...τι θελω?ενα τραγουδι μπαινω στο youtube και το κατεβαζω...τι θελω?μια εικονα...τη βρισκω στο google τη συγκεκριμενη η καποια πολυ πιο ωραια...
ξεχναμε φαινεται οτι το συγκεκριμενο κινητο ζει και αναπνεει στο internet εξ ου και....iphone!
Συμφωνω απολυτα μαζι σου. Και εγω πιστευω οτι εκτος απο καμια ανταλλαγη φωτογραφιας (απο το κινητο πχ της γυναικας σου στο δικο σου και αμα) ειναι αχρηστο μιας και ολα βρισκονται πλεον στο Ιντερνετ. Ή καλυτερα στο ... συννεφο που ειναι και της μοδας σημερα αλλα κανενας δεν σκεφτεται οτι αυτο το συννεφο καποια στιγμη θα εχει ΟΛΑ μας τα στοιχεια και ολες τις αναμνησεις μας και στο τελος ευκολα μπορουν να σου κοψουν καθε προσβαση σε αυτα...
Και τα προβατα προρευονταν στην στανη τους ....