Εγώ πάλι προσωπικά πιστεύω ότι το έχεις παρακάνει. Εξήγησες μας τι ακριβώς "γίνεται" γιατί αδυνατώ να καταλάβω τη συνωμοσία...
Περίμεναν δηλαδή όλοι το διαγωνισμό του iPhoneHellas για να φακελωθούν?
Δεν είπα πως κάτι έγινε, είπα πως κάποια ΔΕΝ έγιναν και αυτό είναι μία ενημέρωση, όπως οφείλατε, για τη καταγραφή των στοιχείων από τη διαφημιστική που συμμετέχει, εφόσον το iphonehellas έχει δηλώσει πολλάκις, πως σέβεται τους αναγνώστες του.
Που είναι ο σεβασμός και η προστασία για αυτούς που δεν είναι τόσο έμπειροι όπως κάποιοι μεγαλύτεροι από εμάς και δε διαβάζουν τους όρους συμμετοχής ποτέ και το μόνο που πρόσεξαν ήταμ το τεράστιο logo του mega διαγωνισμού.
Όποιος δε με καταλαβαίνει σημαίνει πως παίρνει αψήφιστα την προστασία που ήθελα να έχει υπάρξει για συγκεκριμένη ομάδα εδώ μέσα. Ας μη κρυβόμαστε πίσσω από το δάχτυλό μας: ενώ έγινε αναφορά για τη συμμετοχή αυτού του καταστήματος που πουλά boat navigators ως χορηγού των δώρων, δεν έγινε το ίδιο για την εμπλοκή της ANDSTAT. Τυχαίο; Ο νοών...
Υγ: να ξαναγράψω πως εγώ και συμμετείχα στο διαγωνισμό και ευχαρίστησα αφού όμως γνώριζα από πριν πως μπορώ μετά τη συμπλήρωση να σβήσω τα στοιχεία μου από την εταιρεία. Έγραψα 2 ποστ παραπάνω εξηγώντας τον τρόπο για να γίνει αυτό γιατί υπήρξε γενικευμευμένη δυσαρέστηση.
Και τώρα μπορούν παπαγαλάκια-βαλμένα ή γλυφτράκια να πουν ακόμη μία φορά: ας διάβαζαν τους όρους, τόσο φακέλωμα έχουν πάθει στη ζωή τους, ας πρόσεχαν κλπ, κλπ.....
Από τέτοια αντιμετώπιση των μελών μιας κοινωνίας (ακόμη και ηλεκτρονικής) φαίνεται ο σεβασμός μας και ο πολιτισμός μας. Για 1 τηλέφωνο...
Καλή συνέχεια, όπως στρώσεις θα κοιμηθείς!