Δημοσίευση 24/09/2010 - 09:30
Ειρωνικά το λέει αλλά εγω αδιαφορό για το πολύ απλό γεγονός πως εφόσον έχουμε κάνει μία φορά το λάθος δε χρειάζεται νατο επαναλάβουμε. Δηλαδή, είναι λογική αυτή?
Δε με νοιάζει τι θα πει ο οποιοσδήποτε που έχει ελαφρούς ηθικούς φραγμούς και αφήνει στην τύχη τη ζωή του, έχοντας ως κινητήριο δύναμή του, τον ωχαδερφισμο!
Όσοι θέλουν να παραμένουν πρόβατα στη ζωή τους, μπορούν να το διατηρήσουν. Μετά όμως να μην κλαίγονται αν τους μεταχειρίζονται αναλόγως.
Βασικά, οι όροι συμμετοχής δεν ανέφεραν πουθενά, σε περίπτωση διαγραφής, ότι αποκλείεσαι από το διαγωνισμό. Είτε θα μας επιτρέπεις να έχουμε τα στοιχεία σου, είτε παίρνεις πόδι από το διαγωνισμό. Πολύ επαγγελματικό και από την πλευρά της διαφημιστικής και από τους λοιπούς.
Επιπλέον, δε με ενδιαφέρει κάθε 22χρονος τι θα πει και πως θα με κρίνει. Ένας σοβαρός άνθρωπος δρα και αντιδρά σε κάτι τέτοιες αρπαχτές.
Όσο φίλε μου για αυτά που λες από πάνω, όποτε σε πάρει διαφημιστική ζήτα να μάθεις από που βρήκαν τα στοιχεία σου και μετά έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις πολλά ώφονα μέσω μηνύσεων! Είναι υποχρεωμένοι να σου δίνουν την πηγή τους. Έχω κάνει 2 εώς τώρα!
Συγκεντρωτικά:
Κάποια άτομα εδω μέσα ανησυχήσαμε για την εμπλοκή και το φακέλωμα ορισμενης μερίδας χρηστών εδώ μέσα, καθώς και για "λεπτομέρειες" σημαντικές που τεχνιέντως παραλήφθηκαν να αναφερθούν όπως όφειλε. Δε βρίσαμε, δε δείξαμε. Αρχικά, αναφέραμε πως κάποια πράγματα όφειλαν να είναι πιο ξεκάθαρα, αν θέλει ο παρών ιστότοπος να δείξει πως σέβεται και μεριμνά για όλα τα μέλη του.
Η άλλη κατηγορία χρηστών είχε ως αντράνταχτο επιχείρημμα το "έλα μωρέ, μας έχουν φακελωμένους ήδη, το διαγωνισμό περιμέναμε, σιγά το πράγμα!" η ελαφρότις, της ελαφρότητος, ω ελαφρότις...βούρκε βούρκε είσαι εδω;
Η διαφημιστική παρόλο που δεν το ανέφερε στους όρους, όπως αναφέρει μέλος παραπάνω, σου αφαιρεί το δικαίωμα συμμετοχής στη περίπτωση που δε δεχτείς να φακελωθείς. Άραγε ποιος πραγματικά το οργάνωσε όλο;
Ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει παιδιά!....
Υ.γ.; Δεν έχω άλλο site. Οι admin βλέπουν από ποια sites έρχομαι, σε ποια πηγαίνω και πόσο έχω συμβάλλει εδώ πέρα. Όμωσστα άσχημα δε συμμετέχω!