Οι μικρότεροι είναι επόμενή γενιά.Μας πουλάνε κ μας αγοράζουν ήδη για πλάκα.Δεν έχουν ανάγκη απο προστασία από Αξίες έχουν.Και καλό είναι να μάθουν να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις. γιατί δεν θα υπάρχει ένας "προστάτης"πάντα από πάνω τους.
Μπορώ να πω κ άλλα. Αλλά θέλω να σταματήσει εδώ και ο καθένας ας λάβει την ευθύνη που του αναλογει.
Εσύ να έχεις ό,τι γνώμη θέλεις για τους μικρότερους. Εγώ θεωρώ πως έχουμε ευθύνη και καλό είναι να μην παίρνουμε στα ελαφρά τέτοιες κινήσεις. Και ακριβώς για να μην υπάρχει ένας προστάτης από πάνω τους μια ζωή, πρέπει να τους δώσεις μαθήματα. Εσύ δεν τους δίνεις μαθήματα, τους οδηγείς στο trial and error.
Η γνώση έρχεται είτε μέσω προσωπικής εμπειρίας είτε έτοιμη από κάποιον μεγαλύτερο που ξέρει. Εσύ προτείνεις τα παιδιά, να αποκτήσουν γνώση περί προσωπικών δεδομένων αφού την πατήσουν, εγώ θέλω να τους πει κάποιος τι έχει γίνει εδώ πέρα...
Πιστεύω το πραγματικό δώρο της όλης ιστορίας είναι, να έχεις τα μάτια σου 14, να σκέφτεσαι πάντα και να κρίνεις σαν Έλληνας βάσει ορθολογισμού το κάθετι! Αυτό κέρδισαν τα παιδιά και όχι ένα παλιοτηλέφωνο.
Φοβού τους Δαναούς και iPhones φέροντας