Δεν ειναι, ουτε παλιμπαιδισμος, ουτε παιδιαρισμα, ουτε ανωριμοτητα το να μην θες να σε ενοχλουν με καταιγισμο τηλεφωνηματων και mail.! Επισης βγαζουν ΠΑΡΑ πολλα λεφτα εις βαρος σου (διαχειριζομενοι τα προσωπικα σου δεδομενα με διαφορους τροπους εκτος της πωλησης τους σε τριτους). Ναι εδωσα τη συναινεση μου, αλλα οχι για τετοιους σκοπους. Οποτε οσο μπορω να το περιορισω αυτο, τοσο πιο ωριμος αισθανομαι .
Εσεις αισθανεστε καλα, οταν σας παιρνει καποιος στις 3 το μεσημερι (με αποκρυψη φυσικα), για να σας πουλησει κατι που ξερει οτι το πιο πιθανο ειναι να το εχετε ηδη;
Και να το αποτρεψουμε αυτο, αντε και να το δεχτω οτι δεν γινεται. Ουτε να το περιορισουμε δηλαδη; Ειναι δονκιχωτισμος αυτο;
Τι να σου πω τώρα. Εγώ πάλι δίνω τα στοιχεία μου σχεδόν παντού σε τέτοιου είδους θέματα. Εκτός φυσικά από τις λαλακίες του τύπου....
Είσαι ο 5000 επισκέπτης κέρδισες ένα iPhone 4 και όλα αυτά τα συναφή που σε χρεώνουν με 10 ευρόπουλα/εβδομάδα.
Κανείς δεν με έχει πάρει ποτέ, ούτε στις 4 το μεσημέρι, αλλά ούτε και στις 10 το πρωί.
Ίσως να βρωμάνε τα πόδια μου... ξέρω 'γω...
ίσως και εσείς να έχετε μέλι....
όπως είπε και σκηνοθέτης μας, ζητήσατε διαγραφή, θα γίνει και όλα καλά.
Next time να είστε πιο προσεκτικοί.