Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ακουστικά με FM Radio

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
51 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#46   telephone123

telephone123

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/05/2011 - 09:38

http://www.dhgate.com/wholesale-new-white-fm-radio-remote-control/p-ff8080811eac81db011eb09324b339be.html

Αυτό είναι το αγαπημένο μου, ψάχνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, Σας ευχαριστώ για την εισαγωγή

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#47   SirAlex

SirAlex

iPH Contributor

• 1.643 μηνύματα
  • Twitter:@AlexisKoskinas
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:Sir Alex7

Δημοσίευση 06/05/2011 - 10:27

Τα i-tech τα έχω εγώ, είναι πολύ καλό gadget κ πολύ όμορφο κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Στα συν του εκτος απο τον σχεδιασμό, το ότι τα ακουστικά ειναι αποσπώμενα κ στην συσκευασία εχει κ διπλό αλλά κ μονο ακουστικό. Εκτός αυτου μπορείς να βάλεις κ τα original του μηλοφωνου να ακούς, όπου εννοείται ότι παίζουν καλύτερα απο αυτά που έχει μέσα στην συσκευασία.

Στα μείον, (εκτός της τιμής), το ότι έχει λίγο δύσκολο interface: ολες οι λειτουργείες γίνονται απο ένα κουμπί, κ ανάλογα με το αν κάνεις διπλο κλικ, τριπλο κλικ κλπ, σε βαζει σε άλλο μενου. Θελει λίγο εξάσκηση αλλά κατα τα άλλα ειναι πολύ ωραιο

Εχει κ αναγνώριση κλήσης πάνω στην οθονίτσα του (μονο το νουμερο).
Κοντες μπαλιες και γρηγορες

#48   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 01/06/2011 - 16:06

Η τελευταία μου ελπίδα βρίσκετε στο iOS 5 που θα ανακοινώσει ο steve. Ελπίζω μέχρι τότε να το φτιάξουν το ρημάδι διότι μακράν το mw600 είναι το καλύτερο Bluetooth headset που πήρα και το έχω να κάθεται :(

Sent from my iPad using Tapatalk

#49   Vaggi

Vaggi

iPH Addict

• 734 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 02/07/2011 - 06:36

Η τελευταία μου ελπίδα βρίσκετε στο iOS 5 που θα ανακοινώσει ο steve. Ελπίζω μέχρι τότε να το φτιάξουν το ρημάδι διότι μακράν το mw600 είναι το καλύτερο Bluetooth headset που πήρα και το έχω να κάθεται :(

Sent from my iPad using Tapatalk

Φίλε μου να σε ρωτήσω κατι.. από τι έκδοση iOS και μετά το mw600 έχει πρόβλημα για iphone 4 ξέρεις;

Γιατί έχω 4.0.1 και δεν έχω κανένα πρόβλημα άπλα κάποια στιγμή σκεφτόμουν να κάνω upgrade στο λειτουργικό άλλα θα το σκεφτώ πολύ αν δεν δουλεύει το mw600 μου.

#50   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 02/07/2011 - 07:13

Φίλε μου να σε ρωτήσω κατι.. από τι έκδοση iOS και μετά το mw600 έχει πρόβλημα για iphone 4 ξέρεις;

Γιατί έχω 4.0.1 και δεν έχω κανένα πρόβλημα άπλα κάποια στιγμή σκεφτόμουν να κάνω upgrade στο λειτουργικό άλλα θα το σκεφτώ πολύ αν δεν δουλεύει το mw600 μου.

Από 4.3+

iPhone 4 Tapatalk

#51   Vaggi

Vaggi

iPH Addict

• 734 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 13/07/2011 - 23:34

Ευχαριστώ !

#52   mantp

mantp