2 νέα iPhones και μία μυστηριώδης συσκευή εμφανίζονται μέσα στο AppleTV firmware!
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:00
Ad
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:01
Ασπάζομαι την γνώμη σου ότι δεν πιστεύεις ότι θα βγει διορθωμένη έκδοση του iphone 4,Όχι.. Ακόμα δεν πήρα το καινούργιο ..
Αμέσως πάντως να κατηγορήσεις..
ΜΑ Δέν είναι λογικό να γίνει κατι τέτοιο και άν γινόταν φαντάσου πόσοι apple fans θα άλλαζαν στρατόπεδο..
Εσύ δέν ξέρω αν το έχεις αλλα όπως υπέθεσες και εσύ για εμένα υποθέτω οτι δέν το έχεις εξού και τα σχόλια..
αλλά όσο για τους apple fans δεν νομίζω να αλλάξουν στρατόπεδο,τι να πάρουν android? που ακόμα δεν έχει κάποιες αξιόλογες εφαρμογές,WM 7?από τώρα φαίνονται ότι θα είναι "μάπα",για Symbian δεν το συζητώ καν,
ειδικά αν οι περισσότεροι apple fans αλλάζουν μοντέλο κάθε χρόνο,δεν νομίζω να τους πειράξει ιδιαίτερα να έχουν ένα "προβληματικό" iphone 4 για λίγους μήνες ακόμα,μέχρι να βγάλει η apple νέο μοντέλο.
Σε αυτό ποντάρει η apple.
Εδώ όλοι όσοι αγοράζουν το iphone 4 γνωρίζουν για το πρόβλημα με την κεραία και πάλι το αγοράζουν εις γνώση τους.
Εγώ θα περιμένω πάντως καμιά 20αρια μέρες,άλλωστε το 32αρι δεν είναι διαθέσιμο στην vodafone για ανανέωση συμβολαίου.
Τελευταία επεξεργασία από: tolistr, 28/09/2010 - 18:02
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:04
Ασπάζομαι την γνώμη σου ότι δεν πιστεύεις ότι θα βγει διορθωμένη έκδοση του iphone 4,
αλλά όσο για τους apple fans δεν νομίζω να αλλάξουν στρατόπεδο,τι να πάρουν android? που ακόμα δεν έχει κάποιες αξιόλογες εφαρμογές,WM 7?από τώρα φαίνονται ότι θα είναι "μάπα",για Symbian δεν το συζητώ καν,
ειδικά αν οι περισσότεροι apple fans αλλάζουν μοντέλο κάθε χρόνο,δεν νομίζω να τους πειράξει ιδιαίτερα να έχουν ένα "προβληματικό" iphone 4 για λίγους μήνες ακόμα,μέχρι να βγάλει η apple νέο μοντέλο.
Σε αυτό ποντάρει η apple.
Εδώ όλοι όσοι αγοράζουν το iphone 4 γνωρίζουν για το πρόβλημα με την κεραία και πάλι το αγοράζουν εις γνώση τους.
Εγώ θα περιμένω πάντως καμιά 20αρια μέρες,άλλωστε το 32αρι δεν είναι διαθέσιμο στην vodafone για ανανέωση συμβολαίου.
Έχεις στην κατοχή σου κάποιο android τηλέφωνο προφανώς και λές ότι λές, σωστά; Το φαίνονται επίσης είναι υποκειμενική άποψη και επουδενί δεν μεταφράζεται ως είναι.
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:10
Όχι δεν έχω android,περίπου δηλαδή,Έχεις στην κατοχή σου κάποιο android τηλέφωνο προφανώς και λές ότι λές, σωστά; Το φαίνονται επίσης είναι υποκειμενική άποψη και επουδενί δεν μεταφράζεται ως είναι.
έχω το HD2,WM 6.5.5 αλλά του έχω βάλει και android(Dual Boot),
απλά εννουσα ότι είναι νέο λειτουργικό το android και δεν έχουν βγει κάποιες "καλές"εφαρμογές ακόμα σαν του iphone.
Όσο για τα WM 7 σιγουρα αυτό που λες ισχύει,αν δεν δούμε κάτι τελικό δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά,άλλα αν είναι κλειστό λειτουργικό όπως είχαν(αλα iphone App Store) πει πολύ φοβάμαι ότι όλοι οι WM fans θα στραφούν αλλού.
Τελευταία επεξεργασία από: tolistr, 28/09/2010 - 18:16
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:12
Όχι δεν έχω android,περίπου δηλαδή,
έχω το HD2,WM 6.5.5 αλλά του έχω βάλει και android(Dual Boot),
απλά εννουσα ότι είναι νέο λειτουργικό το android και δεν έχουν βγει κάποιες "καλές"εφαρμογές ακόμα σαν του iphone.
Δεν είναι καθόλου νέο πλέον το android και έχει ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΕΣ εφαρμογές. Λίγο πιο ακριβές ίσως αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες του appstore.
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:21
Δεν είχα ποτέ μου iphone και δεν μπορώ να συγκρίνω για αυτό που λες,Δεν είναι καθόλου νέο πλέον το android και έχει ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΕΣ εφαρμογές. Λίγο πιο ακριβές ίσως αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες του appstore.
πολλοί χρήστες(γνωστοί μου)του iphone υποστηρίζουν αυτό που είπα προ ολίγου.
Όταν πάρω το iphone με το κάλο,θα μπορέσω να απαντήσω ή να στηρίξω αυτό που είπα φίλε μου.
Φιλικά...
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:22
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:27
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:30
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:37
μακαρι να το βγαλει ωστε να μην εχουμε κανενα ενδοιασμο για την αγορα του!To βρίσκω εντελώς γελοιο για ένα τέτοιο κολοσσο (apple) να βγαλει αμέσως νέο iphone!!!!!
Δημοσίευση 28/09/2010 - 18:58
Δημοσίευση 28/09/2010 - 19:01
Δημοσίευση 28/09/2010 - 19:05
Πολύ σύντομα , και οχι τον "ιουνη" , "ιουλιο".Θα βγει νεο iphone οπως καθε χρονο η ιουνη η ιουλιο
Δημοσίευση 28/09/2010 - 20:00
Δημοσίευση 28/09/2010 - 20:11
Δεν είναι καθόλου νέο πλέον το android και έχει ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΕΣ εφαρμογές. Λίγο πιο ακριβές ίσως αλλά δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις αντίστοιχες του appstore.
Οι εφαρμογες του android ειναι απιστευτες αλλα ακομη εχουν πληρη εφαργμοφη μονο στις ΗΠΑ. Ειχα το HTC magic εκει εβγαζα φωτο ενα εστιατοριο η ακομη και το empire state και ειχα κατευθειαν αντιστοιχα sites με rating εστιατοριου και την ιστορια τοθ ESB... το search τησ google και οτι αυτο συνεπαγεται ειναι χρονια μπροστα... απλα η google δεν εχει ακομη account στην ευρωπη...Επισης η λογικη της free υπερεσιας φαινεται να λειτουργει πολυ καλα για την google.
Πηρα το iphone 4 με πληρη επιγνωση του οτι το itunes( χωρις jb δεν εχω file manager...) και η λογικη της apple θα με νευριασει, επειδη θεωρω πως ειναι μακραν η κορυφαια συσκευη και ειναι ενα gadget-entertainment center... σαν εργαλειο δουλειας το android ειναι κορυφαιο απλοποιει τα παντα βλ. file manager ευκολη λειτουργια σαν stickaki κλπ...
Οποτε ειναι κριμα να κρινουμε δογματικα καποια πραγματα χωρις να τα δοκιμασουμε.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες