Η γνώμη μου είναι ότι δε θα βγάλει νέο μοντέλο.
Θα βγάλει, και αυτό είναι κάτι παραπάνω από
σίγουρο είναι παλιά είδηση & δεν έχει να κάνει με το death grip. Θα το βγάλει για την Verison και το UMTS δίκτυό της. Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι θα το βγάλει χωρίς κάποιο fix για το death grip ε τότε τι να πω... Και τι δηλαδή δεν θα εφαρμόσει αυτό το fix και στα GSM? Απλά δεν πρόκειται να το φωνάξει, ούτε να το διαφημίσει, και ούτε πρόκειται να είναι ορατό. Ούτως ή άλλως η επίσημη θέση της apple είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, και αν υπάρχει είναι περιορισμένο στο 0,5% και το ίδιο συμβαίνει σε όλα τα smartphones, κτλ..
Αυτό όμως που με ενοχλεί είναι οτι μερικοί εδώ μέσα χαίρονται με την υποψία νέου Iphone
Ναι, χαίρομαι με την υποψία, όχι γιατί εσύ την "πάτησες" αλλά γιατί επιβεβαιώνεται η κρίση μου να μην τρέξω να πάρω κάτι πού εν γνώσει μου έχει σοβαρό σχεδιαστικό πρόβλημα σε μια από τις βασικές του λειτουργίες. Παρ' όλο που έχω πιστωμένη την επιδότησή μου (310€) στο πλαίσιο, και παρ' όλο που έχω iPhone από την εποχή του 2G με turbo SIM και δεν μπορώ να διανοηθώ να έχω άλλο κινητό ποτέ ξανά...
Εγώ πάντως όντας κάτοχος ενός άψογου Iphone4 32GB σας λέω ότι χαίρομαι - απολαμβάνω τη χρήση του
Χαίρομαι πραγματικά που (με τα δικά σου κριτήρια) δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το iPhone σου. Γιατί αυτό μετράει πραγματικά στην τελική.
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 29/09/2010 - 10:01