LockTypoGR
Δημοσίευση 17/10/2010 - 20:58
Ad
Δημοσίευση 17/10/2010 - 21:03
μπαινεις στο mobile substrate
και τα κλεινεις ολα
μετα ανοιγεις οσα πιστευεις ειναι ασχετα
και σιγα σιγα θα βρεις το προβλημα
Δημοσίευση 17/10/2010 - 21:13
Δημοσίευση 17/10/2010 - 22:56
Δημοσίευση 17/10/2010 - 23:55
κριμα που δεν μπορο απο κοντα να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω φιλε, ξερεισ μηπος τι ειναι το libhide που μου προκαλεσε το προβλημα;
τιποτα φιλε μου, το libhide ειναι μια διεργασια για να κρυβεις οτι εικονιδιο δεν χρειαζεσαι
απλα στις 4.1 χαλαει τις ρυθμισεις και κρυβει ασχετα εικονιδια
αν το ξαναρυθμισεις θα ειναι οκ
Neopas την τελευταια εχω την 1,4 iFile,δεν υπαρχει αλλη,βοηθησε με λιγο,ψαχνω για ssh ή mofile terminal στο cydia,και δεν βρισκω τιποτα..
κατεβασε το putty για pc και μπες απο εκει στο κινητο
μπες στον φακελο που ειναι το deb και γραψε
dpkg -i "ονοματουdeb.deb"
και θα κανει install
Δημοσίευση 18/10/2010 - 01:23
Δημοσίευση 18/10/2010 - 02:13
ειχα αυπνιες και επαιξα λιγο με το θεματακι.
οριστε και η δικια μου βερσιον με αλλο σηματακι για σλιδερ.
Δημοσίευση 18/10/2010 - 02:15
γεια σας παιδες.
ειχα αυπνιες και επαιξα λιγο με το θεματακι.
οριστε και η δικια μου βερσιον με αλλο σηματακι για σλιδερ.
ελπιζω να μην παρεξηγησει ο νεοπας
Δημοσίευση 18/10/2010 - 07:51
Οκ το εκανα,σε αυτο με το ασπρο φοντο γτ δεν μπορω να βαλω δικο μου wallpaper?
σε αυτο δεν εχω βαλει εναλλαγη για αλλο background
γιατι το κινητο για να δειξει το ασπρο
θα επρεπε να του κανω install και εξρτα ασπρο bg
αλλιως μολις αλλαξεις δεν θα ξαναβρεις το ασπρο
αν θες να το αλλαζεις κανε ινσταλλ και καποιο αλλο
και μετεφερε το css αρχειο απο το αλλο σε αυτο
ελπιζω να μην παρεξηγησει ο νεοπας
δεν υπαρχει απολυτως κανενα προβλημα
Δημοσίευση 18/10/2010 - 07:58
Δημοσίευση 18/10/2010 - 13:31
το ιδιο εκανε και ο angelo-ifone
Δημοσίευση 18/10/2010 - 18:29
Καταρχήν συγχαρητήρια neopas !! Καταπληκτική η "διασκευή" που έκανες!... Κατά δεύτερον εκεί που εμφανίζει το μήνυμα "Missed calls" εσένα στο εμφανίζει πολύ όμορφα.. Στη συσκευή μου εμφανίζει τη μεγάλη (κανονική) ελληνική γραμματοσειρά και δεν φαίνεται τόσο ωραίο.. Η συσκευή μου είναι iphone 4 , ios 4.1
Δημοσίευση 18/10/2010 - 18:47
στον φακελο του θεματος βρησκεις οποια εικονα θες και την αλλαζεις
το ιδιο εκανε και ο angelo-ifone
ακριβως οπως λεει ο φιλος νεοπας πας στον φακελο του θεματος ο οποιος βρισκετε στο /var/stash/themes
εκει ανοιγεις τον φακελο private και τα αρχεια που πρεπει να αλλαξεις ειναι το unlock.png taptounlock.png .
μπορεις να τα περασεις στο κομπιουτερ σου και να τα αλλαξεις οπως θελεις και μετα να τα αντικαταστησεις μεσα στο θεμα
Δημοσίευση 18/10/2010 - 19:07
τωρα ειδα τα το π.μ που μου ειχες στειλει οκ δουλεψε σ'ευχαριστω..κατι αλλο οταν ανοιγω την φωτο του θεματος και αλλαζω αυτο που γραφει με ασπρα γραμματα στο photoshop οταν παω να κανω επεξεργασια στην φωτο δεν βλεπω τη γραφω πως κανω την επεξεργασια?ακριβως οπως λεει ο φιλος νεοπας πας στον φακελο του θεματος ο οποιος βρισκετε στο /var/stash/themes
εκει ανοιγεις τον φακελο private και τα αρχεια που πρεπει να αλλαξεις ειναι το unlock.png taptounlock.png .
μπορεις να τα περασεις στο κομπιουτερ σου και να τα αλλαξεις οπως θελεις και μετα να τα αντικαταστησεις μεσα στο θεμα
Δημοσίευση 18/10/2010 - 22:30
Καταρχήν συγχαρητήρια neopas !! Καταπληκτική η "διασκευή" που έκανες!... Κατά δεύτερον εκεί που εμφανίζει το μήνυμα "Missed calls" εσένα στο εμφανίζει πολύ όμορφα.. Στη συσκευή μου εμφανίζει τη μεγάλη (κανονική) ελληνική γραμματοσειρά και δεν φαίνεται τόσο ωραίο.. Η συσκευή μου είναι iphone 4 , ios 4.1
εγω εχω το lockinfo με ρυθμιση τερμα κατω και μικρες γραμματοσειρες
κατι αλλο οταν ανοιγω την φωτο του θεματος και αλλαζω αυτο που γραφει με ασπρα γραμματα στο photoshop οταν παω να κανω επεξεργασια στην φωτο δεν βλεπω τη γραφω πως κανω την επεξεργασια?
εχει διαφανο bg και ασπρα γραμματα
ή κατι δεν εχεις ρυθμισει σωστα στο PS
ή γραφεις εξω απο το canvas και δεν φαινεται
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες