Ευχαριστώ παιδιά να στε καλά χαίρομαι που βοηθησε κάποιους αυτό. Περιμένω να μου πείτε για τυχόν προβλήματα.
Ένας φίλος με ρώτησε, συγκεκριμένα για το imovie, και αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα στην επικόλληση του info.plist μετά την επεξεργασία. Η αλήθεια είναι ότι καμια εφαρμογή δεν είναι κατά μια έννοια κλειδωμένη, όλες μπορείς να τις επεξεργαστείς, απλά κάποιες μπορεί να μην λειτουργούν η να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε παλιότερες εκδόσεις iOS, οποτε σε αυτές θα πρέπει να υποχρεωτικά να αναβαθμίσετε στην έκδοση που απαιτεί η εφαρμογή.. Επειδή το imovie το είχα δοκιμάσει και εγώ, εγκαταστάθηκε η εφαρμογή στο iphone όμως δεν εμφάνιζε το κανονικό εικονίδιο αλλα ένα λευκό και παρόλο που άνοιγε η εφαρμογή δεν μπορούσες να επιλέξεις τις περισσότερες επιλογές εκεί. Οποτε συγκεκριμένα για αυτήν (σίγουρα όλο και κάποιες άλλες θα υπάρχουν) δεν μπορεί να εγκατασταθεί σωστά η εφαρμογή. Σε όλες τις άλλες που δοκίμασα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και παίζουν κανονικά.
Πολύ καλός ο τρόπος που σκέφτηκες να παρακάμψεις το πρόβλημα εγκατάστασης εφαρμογών σε μη συμβατά ios. Αν και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα εφαρμογής των όσων μας περιέγραψες τόσο αναλυτικά, παρ΄ όλα αυτά, δεν κατάφερα να περάσω την εφαρμογή find my iphone στο iphone μιας και στο sync το itunes μου έβγαλε άγνωστο σφάλμα. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο 4.0.1. ή τελικά είναι δικό μου σφάλμα, μιας και τέτοια σφάλματα παίρνω συχνά πυκνά από το itunes και σε άλλες εφαρμογές. Ξέρεις κάτι για την συγκεκριμένη εφαρμογή; Θα ξαναπροσπαθήσω, μήπως και είναι δικό μου το λάθος, αν και δεν νομίζω.
Σ ευχαριστώ πάντως για το χρόνο που αφιέρωσες και μοιράστηκες την ιδέα σου μαζί μας.
Τελευταία επεξεργασία από: Mensana, 25/03/2011 - 22:37