ναι το ξερω και το εχω αναφερει και σε προηγουμενα ποστ, οτι μπορει να εχουν προβληματα με την εκτελεση των εφαρμογων. αλλα αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι ο περιορισμος αυτος υπαρχει ουσιαστικα χωρις λογο τις περισσοτερες φορες, εννοω χωρις λογο δηλαδη οτι η εφαρμογη τρεχει κανονικα σε προηγουμενη εκδοση. ενταξει τωρα αν μιλαμε για χαος αναμεσα στις εκδοσεις πχ εφαρμογη για ios4.3 δεν νομιζω οτι θα λειτουργει σε ios2 κτλ..Πολύ καλό το κολπάκι φίλε Spiros23, απλά ως developer IOS θα ήθελα να πω πως όταν μια εφαρμογή λέει 4.0.1+ ο developer δεν το κάνει τυχαία ή με σκοπό να αποτρέψει κάποιους να γίνουν πελάτες του(εννοείται έτσι ) το κάνει επειδή κάποια πακέτα εντολών (APIS) δεν υπάρχουν/υποστηρίζονται στις προγενέστερες εκδόσης όπως η δικιά μου Sms Gr...αυτό που θα αντιμετωπίσουν οι χρήστες είναι να μην λειτουργούν κάποια τμήματα της εφαρμογής ή ακόμα και να crash-άρει με το καλημέρα.
Φυσικά ένας άλλος λόγος που το κάνουν αυτό είναι η μειωμένη απόδοση (συνήθως στα παιχνίδια low fps) των εφαρμογών λόγο παλαιού hardware.
Θα ήθελα να συμπληρώσω πως σχεδόν με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να "πειράξουμε" και τις εφαρμογές για MAC.
αλλα το εδωσα ως μια λυση καταρχας σε αυτους που δεν μπορουν κατα μια εννοια να αναβαθμισουν (πχ χρηστες 3G που "απαγορευεται" κατα την γνωμη μου να φυγουν απο την 3.1.3) και κατα δευτερον σε ολους που δεν θελουν να αναβαθμιζουν καθε τρεις και λιγο και να κανουν ολη την διαδικασια ξανα, συν jailbreak με ολη αυτη την βαρετη διαδικασια, για τον λογο που δεν μπορουν να εγκαταστησουν μια-δυο νεες εφαρμογες που θελουν.