έχεις δίκιο ρε φιλέ Σπύρο αλλά οκ 500 ευρώ τα δώσαμε μια φορά για το Iphone δεν το ξανακάνουμε τέτοιο λάθος για το iphone.
Που μπορώ να βρω το λινκ για το whited00r? και κάτι ακόμα εγώ πες πως το βάζω αυτό το ipsw τα αρχεία που έχω μέσα στο ιphone γίνετε να μην χαθούν ?
Εγω εκανα το λαθος και τα εδωσα 2 φορες, αφου εχω κρατησει το 3G που ειχα, αλλα απο κει και περα δεν το βλεπεις ετσι αφου οι συσκευες αυτες κρατανε πολυ καλη μεταπωλητικη αξια και δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολικο ενα ποσο για αλλαγη συσκευης, ποσο μαλλον σε μια επομενη -οχι απαραιτητα την τελευταια- μεταχειρισμενη..
Για μενα η αλλαγη απο 3G σε 3GS για παραδειγμα θα ηταν ιδανικη για τους περισσοτερους αφου αυτο συνεχιζει κανονικα να υποστηριζεται και τρεχει iOS6 και πολυ καλα και φυσικα τις εφαρμογες.. Ακομα και να πας τωρα σε 4αρι, δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολικο το ποσο αν πουλησεις το 3G να συμπληρωσεις 150-200 ευρω το πολυ και να αλλαξεις συσκευη, 4,5 χρονια μετα..
Ενταξει, κουμαντο στην τσεπη του αλλου δεν κανει κανενας και οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι, απλα απο κει και περα δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα παρα να συμβιβαστεις με αυτα που μπορει πλεον να κανει η συσκευη..
Backup δεν πρεπει να φορτωσεις στο whited00r, θα κανεις το restore με την ipsw του whited00r (θα τα βρεις ολα στο site του whited00r.com) και μετα θα επιλεξεις set up as new, δεν θα φορτωσεις backup γιατι το πιθανοτερο ειναι να εχεις προβληματα.
Θα τα χασεις ολα βεβαια αλλα η συσκευη θα καθαρισει τελειως.. Καποια δεδομενα που εχεις μπορεις να τα σωσεις, τι ακριβως απο αυτα θες;