Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

Εγκαταστηστε εφαρμογες στο iphone ακομα και αν απαιτουν νεοτερη εκδοση iOS...

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
111 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 01/11/2012 - 02:39

εδώ σηκώνει ένα μπινελικομα για την apple ε είναι αδικώ ωμός δηλαδή εμείς στο πηγάδι κατουρήσαμε?

Φίλε μου δίκιο έχεις και συ γιατί έχεις στα χέρια σου ένα τηλέφωνο που δεν υποστηρίζεται.

Αλλά σκέψου ότι το 3G βγήκε το 2008.

Σταμάτησε να αναβαθμίζετε το 2010 το φθινόπωρο, δυόμισι χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Και για αρκετό καιρό μετά, οι εφαρμογές που κυκλοφορούσαν το υποστήριζαν μια χαρά.

Αλλά πλέον έχουμε 2012.

Μιλάμε για 4+ χρόνια μετά.

Άλλα κινητά δεν υποστηρίζονται ΟΥΤΕ 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους.

Πρέπει να κατανοήσεις ότι κρατάς ένα κινητό 4 ετών στα χέρια σου.

Καλώς ή κακώς δεν μπορείς να κάνεις τα ίδια πράγματα που κάνει ένα κινητό του σήμερα.

Μπορείς να το παλέψεις με jailbreak και whited00r, αλλά μην περιμένεις να μετατραπεί σε 4S!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   eSi

eSi

iPH User

• 146 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/11/2012 - 02:45

μα το θέμα δεν είναι να υποστηρίζεται γιατί να μην υπήρχαν τα προγράμματα ξεχωριστά και όχι μονό για ένα ios δηλαδή να υπάρχουν ξεχωριστά και για τα παλιά ios δηλαδή αυτό το κάνουν για να βγάλουν ποιο πολλά λεφτά όχι ότι θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα απο πλευρά τους αν το κάνανε.

Αυτο το whited00r δηλαδή ειναι απλα ενα ipsw ? δηλαδη δεν κανω jailbreak ?

#78   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 02:49

Είναι IPSW με "περασμένο" από μόνο του το jailbreak.

Θα το περάσεις και θα έχει από την αρχή μέσα το cydia δεν θα χρειαστεί να κάνεις κάτι.

Μπες στη σελίδα τους και έχει αναλυτικότατες οδηγίες για το πως να το περάσεις.

#79   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 01/11/2012 - 02:50

μα το θέμα δεν είναι να υποστηρίζεται γιατί να μην υπήρχαν τα προγράμματα ξεχωριστά και όχι μονό για ένα ios δηλαδή να υπάρχουν ξεχωριστά και για τα παλιά ios δηλαδή αυτό το κάνουν για να βγάλουν ποιο πολλά λεφτά όχι ότι θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα απο πλευρά τους αν το κάνανε.

Αυτο το whited00r δηλαδή ειναι απλα ενα ipsw ? δηλαδη δεν κανω jailbreak ?

Οχι, το κανεις μεσω itunes και restore και ειναι πακετο με jailbreak δεν κανεις κατι αλλο.

Τωρα για το αλλο που λες, λογικο ειναι να το κανει για αυτο.. Εδω τοσα και τοσα κανει, σιγα μην δεν εκανε τα παντα για να αναγκασει τους παλιους χρηστες να αναβαθμισουν σε νεα συσκευη..
Αλλα και παλι εγω το βλεπω λογικο, περασαν τα χρονια και 4,5 ειναι αρκετα εως πολλα για μια τετοια συσκευη.. Ισως απλα να επρεπε να το υποστηριξει λιγο παραπανω τοτε.. Οπως πχ κανει με το 3GS που υποστηριζεται εως σημερα.

#80   eSi

eSi

iPH User

• 146 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 03:02

έχεις δίκιο ρε φιλέ Σπύρο αλλά οκ 500 ευρώ τα δώσαμε μια φορά για το Iphone δεν το ξανακάνουμε τέτοιο λάθος για το iphone.

Που μπορώ να βρω το λινκ για το whited00r? και κάτι ακόμα εγώ πες πως το βάζω αυτό το ipsw τα αρχεία που έχω μέσα στο ιphone γίνετε να μην χαθούν ?

Τελευταία επεξεργασία από: eSi, 01/11/2012 - 03:04

#81   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 12:26

έχεις δίκιο ρε φιλέ Σπύρο αλλά οκ 500 ευρώ τα δώσαμε μια φορά για το Iphone δεν το ξανακάνουμε τέτοιο λάθος για το iphone.

Που μπορώ να βρω το λινκ για το whited00r? και κάτι ακόμα εγώ πες πως το βάζω αυτό το ipsw τα αρχεία που έχω μέσα στο ιphone γίνετε να μην χαθούν ?

Εγω εκανα το λαθος και τα εδωσα 2 φορες, αφου εχω κρατησει το 3G που ειχα, αλλα απο κει και περα δεν το βλεπεις ετσι αφου οι συσκευες αυτες κρατανε πολυ καλη μεταπωλητικη αξια και δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολικο ενα ποσο για αλλαγη συσκευης, ποσο μαλλον σε μια επομενη -οχι απαραιτητα την τελευταια- μεταχειρισμενη..
Για μενα η αλλαγη απο 3G σε 3GS για παραδειγμα θα ηταν ιδανικη για τους περισσοτερους αφου αυτο συνεχιζει κανονικα να υποστηριζεται και τρεχει iOS6 και πολυ καλα και φυσικα τις εφαρμογες.. Ακομα και να πας τωρα σε 4αρι, δεν νομιζω οτι ειναι υπερβολικο το ποσο αν πουλησεις το 3G να συμπληρωσεις 150-200 ευρω το πολυ και να αλλαξεις συσκευη, 4,5 χρονια μετα..
Ενταξει, κουμαντο στην τσεπη του αλλου δεν κανει κανενας και οι καιροι ειναι πολυ δυσκολοι, απλα απο κει και περα δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα παρα να συμβιβαστεις με αυτα που μπορει πλεον να κανει η συσκευη..

Backup δεν πρεπει να φορτωσεις στο whited00r, θα κανεις το restore με την ipsw του whited00r (θα τα βρεις ολα στο site του whited00r.com) και μετα θα επιλεξεις set up as new, δεν θα φορτωσεις backup γιατι το πιθανοτερο ειναι να εχεις προβληματα.
Θα τα χασεις ολα βεβαια αλλα η συσκευη θα καθαρισει τελειως.. Καποια δεδομενα που εχεις μπορεις να τα σωσεις, τι ακριβως απο αυτα θες;

#82   eSi

eSi

iPH User

• 146 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 19:17

τελικά όχι το μετάνιωσα δεν θα το κάνω. Προσπάθησα χθες και μου έβγαλε ένα error στο itunes αλλά μετά με το ireb το έβγαλα από recovery mode ε ε ενταξει θα τη παλέψω με τα προγράμματα που έχει. Άλλα το κακό είναι ότι θέλω και ένα προγραμμα για βίντεο και δεν έχει, είχα παλιά το videos genius αλλά τώρα δεν είναι πλέων free. Κατέβασα το record video αλλά κατή παθαίνει αυτό κάνω εγράφη βίντεο και πάει να το αποθήκευση και μετά βγαίνει από μονό του από το προγραμμα και δεν το έχει αποθήκευση.
Μήπως ξέρεις γιατί:

#83   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2012 - 19:19

τελικά όχι το μετάνιωσα δεν θα το κάνω. Προσπάθησα χθες και μου έβγαλε ένα error στο itunes αλλά μετά με το ireb το έβγαλα από recovery mode ε ε ενταξει θα τη παλέψω με τα προγράμματα που έχει. Άλλα το κακό είναι ότι θέλω και ένα προγραμμα για βίντεο και δεν έχει, είχα παλιά το videos genius αλλά τώρα δεν είναι πλέων free. Κατέβασα το record video αλλά κατή παθαίνει αυτό κάνω εγράφη βίντεο και πάει να το αποθήκευση και μετά βγαίνει από μονό του από το προγραμμα και δεν το έχει αποθήκευση.
Μήπως ξέρεις γιατί:

Κρασαρει απ´οτι καταλαβα..
Δοκιμασε μια επανεγκατασταση απο το itunes μπας και διορθωθει, δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις κατι αλλο..

#84   lvgd

lvgd

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 3G

Δημοσίευση 10/11/2012 - 04:10

:)

Τελευταία επεξεργασία από: lvgd, 10/11/2012 - 04:13

#85   blade

blade

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2012 - 19:28

καλησπερα.σε 3g με 4.2.1 ανοιγοντας το itunes δε μπορω να συρω εφαρμογη στην επιφανεια εργασιας...γινεται δλδ,αλλα βγαζει απαγορευτικο σημα κ δεν μενει στην επιφανεια εργασιας..

#86   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2012 - 19:44

Γιατί να το κάνεις αυτο?

#87   blade

blade

iPH User

• 127 μηνύματα

Δημοσίευση 30/11/2012 - 19:50

για να εφαρμοσω τον οδηγο της πρωτης σελιδας? :P

η δεν ισχυει πια?

τελικα την πετυχα τη διαδικασια,δλδ ετοιμασα το αρχειο,υπαρχει λογος να μη το περασω στο iphone?

Τελευταία επεξεργασία από: blade, 30/11/2012 - 19:58

#88   sparkz0r

sparkz0r

iPH newbie

• 1 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2012 - 15:34

καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια μου ένα 3g 8gb δεν έχω κάνει jailbreak και δεν ξέρω τη τύφλα μου :D . Η ερώτησή μου είναι: έχω ios 4.2.1. και θέλω τουλάχιστον το app για το skype και το facebook. Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους , παλιότερες εκδόσεις και τέτοια, αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος έστω για αυτές τις 2 εφαρμογές; Λεφτά για καινούριο iphone δεν διαθέτω.

#89   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα

Δημοσίευση 07/12/2012 - 15:37

καλησπέρα μόλις πήρα στα χέρια μου ένα 3g 8gb δεν έχω κάνει jailbreak και δεν ξέρω τη τύφλα μου :D . Η ερώτησή μου είναι: έχω ios 4.2.1. και θέλω τουλάχιστον το app για το skype και το facebook. Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους , παλιότερες εκδόσεις και τέτοια, αλλά τίποτα. Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος έστω για αυτές τις 2 εφαρμογές; Λεφτά για καινούριο iphone δεν διαθέτω.

Μόνο αυτό αν δοκιμάσεις..
Αν ακολουθήσεις σωστά την διαδικασία τότε σίγουρα θα εγκατασταθεί στο iphone σου.
Τώρα για το αν θα λειτουργήσει δεν το ξέρω.. Αλλά δεν έχεις και πολλές επιλογές νομίζω οπότε δεν χάνεις τίποτα..

#90   Hulker

Hulker

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 07/01/2013 - 14:30

Καλησπερα παιδια... Παρελαβα πριν λιγες μερες ενα iphone 3g απο αμερικη το οποιο ηθελε και unlock carrier.... Αφου τα καταφερα ολα διαπιστωσα με θλιψη πως ολες οι εφαρμογες που δοκιμασα να κατεβασω απαιτουν τουλαχιστον 4.3 iOS... Εγω το εκανα jailbreak σε 4.2.1 .... Βρηκα αυτον τον οδηγο του Σπυρου και ανακουφιστηκα προς στιγμην... Η εφαρμογη που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το skype... Σπυρο ακολουθησα κατα γραμμα τον οδηγο σου αλλα δεν μου το εγκαθιστα... Μου λεει πως δεν ειναι συμβατη η εφαρμογη με το iOS του iphone μου, παρολο που αλλαξα το minimum os requirment οπως μας ειπες... Δεν καταλαβαινω γιατι μια "αρχαια" εφαρμογη οπως το skype δεν υποστηριζεται απο το 3g ενω παλαιοτερα γινοταν(αλλη ιστορια αυτη) Τελος παντων αν καποιος απο εσας εχει εγκαταστησει το skype στο 3g iphone του με καποιον τροπο ας με βοηθησει και μενα plz... Ευχαριστω προκαταβολικα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες