[split] Γιατί το extract πρέπει να γίνει με το default στο quickpwn?
Δημοσίευση 20/09/2008 - 01:27
Ίδιο αλγόριθμό ακριβώς έχει το WinRAR τουλάχιστον (για το WinZip kai 7Zip δεν γνωρίζω τις ρουτίνες τους) για το όλο process.
Μπορεί να το τεκμηριώση κανείς ή είναι λόγια αέρα?
Ad
Δημοσίευση 20/09/2008 - 01:34
Ειχα ξεζιπαρει με το 7zip και το προγραμμα οντως ηταν διαφορετικο απο τι περιγραφοταν στις οδηγιες. Και μαλιστα ειχα παραξενευτει. Μετα αρχισαν τα προβληματα με cydia και λοιπα και ψαχτηκα και ειδα οτι αυτο εφταιγε. Οποτε, το κατεβαζω παλι και ΟΝΤΩΣ ηταν διαφορετικο απο την πρωτη φορα. Μου εμφανιζε μενου και διαδικασιες που δεν ειχα κανει την πρωτη φορα. Τωρα, γιατι συμβαινει αυτο δεν ξερω. Αλλα συμβαινει, αν και δεν ξερω αν ισχυει παντα. Παντως, ισχυει και καλο θα ηταν να μην το ρισκαρουμε
Δημοσίευση 20/09/2008 - 01:50
Αυτό που παρατηρώ είναι πως το αρχείο QuickPwn.exe είναι από μονο του SFX ARCHIVE 7-Zip archive. Αυτό προφανώς σημαίνει πως το compile εχει γίνει με 7-Zip compiler, άρα θεωρητικά πάντα μπορεί να γίνει extract και με άλλες εφαρμογές.
συγκρίνω τα exe που "ξεζιπάρω" με όλους τους δυνατούς τρόπους και παρατηρώ πως είναι ακρβώς ίδια.
EDIT:και το pwn έγινε με επιτυχία με το QuickPwn που έκανα extract με WinRAR
Δημοσίευση 20/09/2008 - 01:59
Δημοσίευση 20/09/2008 - 02:06
Δεν έχει σημασία πως γίνεται το extract.
Το zip που κατεβάζουμε περιέχει ενα REAME.txt και το QuickPwn.exe.
Το αρχείο QuickPwn.exe από μόνο του είναι όπως προέιπα SFX archive το οποιό σημαίνει πως είναι ένα καινούριο Archive με executable μορφή το οποίο μέσα περιέχει όλα αυτά που είναι απαραίτητα για να τρέξει σωστά το QuickPwn.
Σε παλαιώτερα versions, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά αφού ουσιαστικά εμείς οι ίδιοι έπρεπε να κάνουμε το extract το quickpwn και το structure των αρχείων να ήταν το σωστό -(πράγμα που μόνο ο default extractor των Windows το έκανε σωστά, γιαυτό και προβλήματα με τα υπόλιπα προγράμματα.)
Δημοσίευση 20/09/2008 - 02:08
Δημοσίευση 20/09/2008 - 02:10
AAAAAAA έτσι πές μου. Για το mac επιμέναν με default, και καλά κάνουν γιατί το Toaster τα γα**ει τη μάνα.
Δημοσίευση 20/11/2008 - 15:27
μου εβγαζε συνεχεια μηνυμα να περασω κ αλλα αρχεια. το εκανα ξανα κ ξανα 3-4 φορες αλλα παντα εβγαζε το ιδιο μηνυμα. οτι εφαρμογη και να εδειχνε οτι εχει στο cydia ηταν κενη. φανταζομαι πως φταιει το οτι εχω κανει extract με το winzip. ποιο ειναι το προβλημα μου τωρα αν οντως φταιει το λαθος προγραμμα αποσυμπιεσης!
δεν μπορω να καταλαβω ποιο ειναι το default extractor των windows που λετε συνεχεια μεσα στο forum. εχω vista κ δεν υπαρχει ή τουλαχιστον εγω δεν ξερω αν ψαχνω σωστα. το μονο που μου εμφανιζει ειναι το winzip και το winrar που εχω περασει εγω. θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας για να μπορεσω να προχωρησω στις υπολοιπες ενεργειες.
το εχω 1,5 μηνα κ νιωθω οτι εχω ενα τηλ 10 ετων πισω που δεν κανει τιποτα. κριμα ειναι.
ευχαριστω εκ των προτερων...!
Δημοσίευση 20/11/2008 - 17:17
Διάβασε και όλο το θέμα εδώ http://www.iphonehel...pic,532.0.html. Έχει απαντηθεί πολλές φορές ποιό είναι το default των Windows
Δημοσίευση 21/11/2008 - 02:33
Δημοσίευση 21/11/2008 - 12:37
Δημοσίευση 21/11/2008 - 17:08
Δημοσίευση 21/11/2008 - 19:14
Κατά δεύτερον, μπορείς να δοκιμάσεις manually να περάσεις το Cydia όπως λέει εδώ http://www.iphonehel...opic,399.0.html
Αμα έχεις περαιτέρω απορίες ας συνέχισουμε σε άλλο θέμα πιο κατάλληλο γιατί είμαστε offtopic εδώ
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες