Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iPhone 4 GlassGate

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
131 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 4 GlassGate

iPhone 4 GlassGate

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.

Αν το iPhone 4 σας υποφέρει από το Glassgate ποιός έχει την ευθύνη;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#76   Plato

Plato

iPH User

• 135 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 08/10/2010 - 23:12

Nομιζω ότι το έχουμε παρακάνει λίγο,ναι, ακόμα κ εγώ που το προσέχω σαν τα μάτια μου.Πριν μας πιάσει πανικός λοιπόν θέλω να γράψω ότι έχουμε ένα στιβαρό καλό τηλέφωνο κ μια θήκη πάνω από 5-10 ευρω κάνει καλά την δουλειά της.Τα περισσότερα κινητά άλλωστε τα σπάμε από τα νεύρα μας μόνοι μας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   John_s60

John_s60

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2010 - 23:13

Παιδιά,προφανώς θέλουν να ξανακανουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ τις ζελατινες που η ίδια η Apple έκρινε "ως μη αναγκαίες",
Είναι πολλά τα λεφτά Αρη...

#78   bluescorpion

bluescorpion

iPH User

• 157 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2010 - 23:34

Ρε παιδια το προβλημα υπαρχει και στις θηκες που δινει δωρεαν η apple ???

Αν ξερει καποιος ας απαντησει plz γιατι μου ηρθε η belkin απο το προγγραμα ..

δυστυχως φιλε μου εγω πηγα και πηρα σημερα μια ιδια με της apple το bumper και παρατηρησα οτι πρεπει να υπαρχει ακομα το προβλημα....εν το μεταξυ με μια μουφα σχεδον θηκη που ειχα δεν υπηρχε προβλημα

#79   Kamui

Kamui

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 08/10/2010 - 23:40

Πάντως όπως και να έχει νομίζω ότι ξέφυγε λίγο το θέμα. Εγώ αν κατάλαβα καλά το πρόβλημα δεν είναι μη κάνει γρατζουνιές το γυαλί, ΟΚ επόμενο είναι θα κάνει. Εδώ όμως λέει για θρυμματισμό! απο την πίεση να κάνει ρωγμές που να οδηγήσουν σε σπάσιμο - θρυμματισμό του γυαλιού. Κάτι τέτοιο και φυσικά είναι σοβαρό για κινητό 700 και 800 ευρώ δεν νομίζετε?

Εγώ φοβάμαι το καλοκαίρι που όλο και ένας κόκκος άμμου θα κάτσει κάτω από τη θήκη...τότε?

Τελευταία επεξεργασία από: Kamui, 08/10/2010 - 23:42

#80   pavlossss

pavlossss

iPH Contributor

• 1.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 09/10/2010 - 00:09

να δω τωρα εαν οντως υπαρχει προβλημα τι θα δωσει η apple για να σωθει...γιατι εαν διαπιστωθει εχουν να πανε πολλα 4αρια για αλλαγη πλατης(for free φυσικα)...

#81   evripidis90

evripidis90

iPH newbie

• 50 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 09/10/2010 - 00:23

Βαζεις ενα τετοιο απο πισω και τελειωνουν ολα και ειναι και πανεμορφο sgp skin quard
Φυσικα το πακετο περιλαμβανει και για μπροστα προστατευτικο .
Γνωμη μου γενικα το iphone να ειναι ελευθερο και να μην του φορας τπτ.
Αλλα αν κατι στα τοσα χρονια με ενοχλουσε ειναι οι γρατζουνιες της πλατης.
Το 3g τραγικο το s μπροστα καινουριο εντελως ουτε καν αμοιχη και πισω το μυλο ειχε γινει....
Το skin ειναι η λυση δεν βλεπω κατι αλλο...εχει που εχει τον ογκο του με κατι θηκες γινεται ipad επισης χανεται το design

Aυτό το sgp store στέλνει Ελλάδα?

#82   OhYeah

OhYeah

iPH User

• 197 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 09/10/2010 - 00:40

Π@π@ρι@ μάντολες πρόβλημα είναι πάλι και αυτό το GlassGate… Μόνο από αυτή την ηλίθια την χώρα θα μπορούσαν να βγάλουν κάποιο τέτοιο "νέο". Α ρε, τι κάνουν τα υπόλοιπα τσουτσέκια για να βγάλουν κάτι "σκάρτο" στην φόρα για χάρη μετοχής Apple… Τρώγονται και με τα ρούχα τους!
Βέβαια, έχουν επηρεάσει ένα πολύ μικρό ποσοστό των καταναλωτών, αλλά αρκετό για να σου σπάνε τα καρύδια αυτή που δεν είχαν ποτέ πάρε-δώσε με iPhone/iPhone 4. Έχω βαρεθεί να κάνω την παρακάτω συζήτηση:
- "Α, το iPhone 4 έχεις; Τι γίνεται με τα προβλήματα που λένε ότι έχει;"
- "Φιλέ, ορίστε, πάρε και δες μόνο σου αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα…"
- "Δηλαδή είναι βλακείες αυτά που λένε;"
- "Ε, εσύ τι λες…"

#83   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 09/10/2010 - 00:57

Δηλαδη με το σημα το προβλημα ειναι βλακεια?

Στο δικο μου παντως αν με 3g εχω 3 με 4 μπαρες και το πιασω κανονικα με το αριστερο χερι πεφτει το σημα σε 2g..

Και 2 παιδια στη δουλεια που τα ρωτησα πριν παρω το δικο μου μου λενε δεν εχω προβλημα και με το που τους ειπα να γυρισουν σε 3g παπαλα το σημα..

Ε θα μου πεις μην εχεις το 3g ενεργιποιημενο, αλλα εχω συμβολαιο με ιντερνετ και θελω να το χρησιμοποιω :blush:

Οσα 4αρια εχω δει μεχρι τωρα παιζει το προβλημα με το σημα...

Και μην πειτε βαλε θηκη γιατι αμα ειναι ετσι αν τα φρενα στο αμαξι δεν δουλευουν ... εεε μην πατατε φρενο και ο steve ειπε μην το κρατατε ετσι το τηλεφωνο <_< <_<
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#84   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 01:02

Aυτό το sgp store στέλνει Ελλάδα?

Αυτο το εστζιπι στελνει ελλαδα και μαλιστα με λιγα σχετικα μεταφορικα.

#85   teo18480

teo18480

iPH Contributor

• 1.142 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 01:41

Πρωτον και βασικοτερο και ειναι ενας λογος που θεωρω το poll αστοχο.
Ξερετε ποσες θηκες επωνυμων κατασκευαστων ειναι slide και κυκλοφορουν σημερα διαθεσιμες στην αγορα.Αν ναι ας βγει καποιος γρηγορα να μου πει ποιες ξερει.
Το λεω αυτο γιατι ενω για το 3gs κυκλοφορουσαν αρκετες θηκες τετοιες με πρωτη και καλυτερη(μοσχοπουλησε)την Incase slider,τωρα δεν γινεται κατι αναλογο αφου και η θηκη της incase που ειναι τετοιου τυπου για το iphone 4 δεν την προτιμουν γιατι δεν καθησε και πολυ καλα στο κινητο.
Οι θηκες τετοιου τυπου ειναι πραγματι ελαχιστες οποτε αμφιβαλλω αν υπαρχουν 5 εδω μεσα που εχουν τετοιες θηκες αρα και την αναλογη εμπειρια.

Ας αφησουμε τις θηκες και τα τζαμια του iphone 4 και ας επικεντρωθουμε στο avatar σου :P

#86   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 02:03

να βλεπεις τα 600+ ευρουλακια σου να γινονται ετσι επειδη το εσυρες στο τραπεζι

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: nmout, 09/10/2010 - 02:04

#87   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 02:15

να βλεπεις τα 600+ ευρουλακια σου να γινονται ετσι επειδη το εσυρες στο τραπεζι

Για να καταφέρει κάποιος να το κάνει έτσι απλά σέρνοντάς το στο τραπέζι, θα πρέπει το συγκεκριμένο τραπέζι να έχει χαλίκια, βράχους, λακκούβες ή ...γκρεμούς. :rolleyes:

#88   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 02:19

Ας αφησουμε τις θηκες και τα τζαμια του iphone 4 και ας επικεντρωθουμε στο avatar σου :P

Ελα ντε...

Απορια:Γιατι σερνουμε ενα κινητο στο τραπεζι?

#89   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 02:31

Για να καταφέρει κάποιος να το κάνει έτσι απλά σέρνοντάς το στο τραπέζι, θα πρέπει το συγκεκριμένο τραπέζι να έχει χαλίκια, βράχους, λακκούβες ή ...γκρεμούς. :rolleyes:

απλη σκονη αρκει
ετσι ελεγε το site απ οπου πηρα την φωτο

Ελα ντε...

Απορια:Γιατι σερνουμε ενα κινητο στο τραπεζι?

η το σπρωχνεις πιο περα η καθως το παιρνεις το σερνεις λιγο προς το μερος σου

Τελευταία επεξεργασία από: nmout, 09/10/2010 - 02:31

#90   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.821 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2010 - 02:32

Και για να συμπηρωσω οτι ο τυπος που το εκανε ετσι δεν το εσυρε....του επεσε την πρωτη μερα που το πηρε.
Πεσιμο οχι συρσιμο!!

Γεγονος ειναι παντως οτι ολα τα ειδησειογραφικα πρακτορεια το εχουν το θεμα στις πρωτες ειδησεις τους.....προφανως πουλαει σαν τρελλο.

Τελευταία επεξεργασία από: rromeodim, 09/10/2010 - 02:34

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3