iPhone 4 GlassGate
Δημοσίευση 09/10/2010 - 02:40
για κάτι που 99% δεν θα συμβεί αύριο." Εγώ σας λέω ότι ο @@ρας που το ανέβασε αυτό και το έχει κάνει θέμα, ήταν ένας τύπος σαν εμάς που βαριέται τα βράδια και μπαίνει να πει καμία μαμακια να περάσει η ώρα.
Κανείς απο εμάς που νοιαζόμαστε τόσο κ αληθινά ώστε να το συζητάμε δεν πρόκειται να το πάθει. Πρέπει να σου γρατζουνιέτε κανένα χρόνο στην θήκη με τα καρφιά κ εσύ να λες "δεν βαριεσε !"
Ad
Δημοσίευση 09/10/2010 - 02:47
απλη σκονη αρκει
ετσι ελεγε το site απ οπου πηρα την φωτο
Όπως σωστά παρατήρησε και ο rromeodim, η ίδια φωτογραφία κυκλοφορεί εδώ και μήνες με διαφορετικά πάντοτε σενάρια που της προσάπτει ο κάθε ευφάνταστος λαλάκιας.
Γι'αυτό θα επαναλάβω πως κάποια στιγμή θα πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε ότι ανοησίες διαβάζουμε στο web.
Τελευταία επεξεργασία από: Athan, 09/10/2010 - 02:51
Δημοσίευση 09/10/2010 - 11:28
Δηλαδη με το σημα το προβλημα ειναι βλακεια?
Στο δικο μου παντως αν με 3g εχω 3 με 4 μπαρες και το πιασω κανονικα με το αριστερο χερι πεφτει το σημα σε 2g..
Και 2 παιδια στη δουλεια που τα ρωτησα πριν παρω το δικο μου μου λενε δεν εχω προβλημα και με το που τους ειπα να γυρισουν σε 3g παπαλα το σημα..
Ε θα μου πεις μην εχεις το 3g ενεργιποιημενο, αλλα εχω συμβολαιο με ιντερνετ και θελω να το χρησιμοποιω
Οσα 4αρια εχω δει μεχρι τωρα παιζει το προβλημα με το σημα...
Και μην πειτε βαλε θηκη γιατι αμα ειναι ετσι αν τα φρενα στο αμαξι δεν δουλευουν ... εεε μην πατατε φρενο και ο steve ειπε μην το κρατατε ετσι το τηλεφωνο
Φίλε μου, πουλήστε/δώστε ΓΡΗΓΟΡΑ τα iPhone σας, γιατί μάλλον κάποιος από εσάς θα είχε κολλήσει το iPhone του γκαντεμοβλογιά (στην καλύτερη… στην χειρότερη, παίζει και μουφοβλογιά) και μετά ΣΙΓΟΥΡΑ το μετέδωσε στους υπολοίπους. Για καλό και για κακό, αποφύγετε όλα τα όλες τις "iΣυσκευές" και αγοράστε καλύτερα ένα από τα θειικά Android, ή ακόμα καλύτερα, για να μην έχεις και καθόλου προβλήματα, πάρε Nokia ή Windows Phone 7… Και εσύ και οι φίλοι σου! Έτσι θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και εμείς και εσείς!
Και με τα 4άρια, όντος υπάρχει το πρόβλημα με το άγγιγμα και το πέσιμο του σήματος… σε ΟΛΑ τα iPhone 4, μηδενός εξαιρουμένου! Και μην ακούς βλακείες ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και βλακείες! Ασχέτως που πχ. 11 άτομα στο φιλικό μου περιβάλλον έχουν τα 4άρια και όλα δουλεύουν άψογα (και οι 8 από τους 11 δεν τα φοράνε θήκες)
Τελευταία επεξεργασία από: OhYeah, 09/10/2010 - 11:30
Δημοσίευση 09/10/2010 - 11:32
Φίλε μου, πουλήστε/δώστε ΓΡΗΓΟΡΑ τα iPhone σας, γιατί μάλλον κάποιος από εσάς θα είχε κολλήσει το iPhone του γκαντεμοβλογιά (στην καλύτερη… στην χειρότερη, παίζει και μουφοβλογιά) και μετά ΣΙΓΟΥΡΑ το μετέδωσε στους υπολοίπους. Για καλό και για κακό, αποφύγετε όλα τα όλες τις "iΣυσκευές" και αγοράστε καλύτερα ένα από τα θειικά Android, ή ακόμα καλύτερα, για να μην έχεις και καθόλου προβλήματα, πάρε Nokia ή Windows Phone 7… Και εσύ και οι φίλοι σου! Έτσι θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και εμείς και εσείς!
Και με τα 4άρια, όντος υπάρχει το πρόβλημα με το άγγιγμα και το πέσιμο του σήματος… σε ΟΛΑ τα iPhone 4, μηδενός εξαιρουμένου! Και μην ακούς βλακείες ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και βλακείες! Ασχέτως που πχ. 11 άτομα στο φιλικό μου περιβάλλον έχουν τα 4άρια και όλα δουλεύουν άψογα (και οι 8 από τους 11 δεν τα φοράνε θήκες)
Oh yeah . . . .
Δημοσίευση 09/10/2010 - 11:41
η το σπρωχνεις πιο περα η καθως το παιρνεις το σερνεις λιγο προς το μερος σου
Τι λες ρε φίλε; Σε καροτσάκι το έχεις το κινητό σου, με ιδικές ανάγκες;
Δημοσίευση 09/10/2010 - 12:01
Δημοσίευση 09/10/2010 - 12:22
Τη πεταξες την εξυπναδα σου.....καλη ορεξη Telephoner!Τελικά αυτό το τηλέφωνο έχει πιο πολλά μειονεκτήματα παρά πλεονεκτήματα.
Δημοσίευση 09/10/2010 - 12:26
Τη πεταξες την εξυπναδα σου.....καλη ορεξη Telephoner!
Περίμενε το θύμα του αλλα μάταια.. Και ο νοών νοείτω
Δημοσίευση 09/10/2010 - 12:44
Ααααα και για να μην το ξεχάσω, προχτές στην δουλειά τσάκώθηκα με έναν συνάδελφο και από τα νεύρα μου πετάω το iphone στον τοίχο και μετά όπως ήταν κάτω του ρίχνω και ένα βολέ έτσι για να ξεσπάσω τελείως. Αποτέλεσμα? Ράγισε η οθόνη!!!! Ακουσων άκουσων, απαράδεκτή συσκευή, τρισάθλια εταιρεία η apple, κρίμα τα λεφτουδάκια μας!!! Περιμένω την Δευτέρα να παω να πάρω κανα nokia να βρω την υγεία μου....χαχαχα.
Σορρυ για το off topic αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ...
Δημοσίευση 09/10/2010 - 12:52
Δημοσίευση 09/10/2010 - 13:47
Δημοσίευση 09/10/2010 - 13:52
Εγώ θα πω πάλι οτι το μόνο μειονέκτημα του iPhone 4 είμαστε εμείς.Οι κάτοχοι του.Τελικά αυτό το τηλέφωνο έχει πιο πολλά μειονεκτήματα παρά πλεονεκτήματα.
Δημοσίευση 09/10/2010 - 14:02
xaxaxa!!!Εγώ θα πω πάλι οτι το μόνο μειονέκτημα του iPhone 4 είμαστε εμείς.Οι κάτοχοι του.
Ισχύει...
Δημοσίευση 09/10/2010 - 15:26
Μου φαίνεται κάπως αλλά είναι αλήθεια :ΡΕγώ θα πω πάλι οτι το μόνο μειονέκτημα του iPhone 4 είμαστε εμείς.Οι κάτοχοι του.
Δημοσίευση 09/10/2010 - 18:42
Εγώ θα πω πάλι οτι το μόνο μειονέκτημα του iPhone 4 είμαστε εμείς.Οι κάτοχοι του.
Α χα χα χα... Σωστόοοοοος... Μην σου πω και πολύ "βαθύ" αυτό που είπες!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες