Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πρόβλημα με RedSnow 0.9.6b1 Windows σε 3G

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 19/10/2010 - 00:04

Ρε παιδια μια βοηθεια...

Πριν λιγο εκανα update σε 4.1 (απο 4.0 που το ειχα) σε iPhone 3G...

Εκανα restore γιατι δεν μου ζητησε set up as new (ηθελα να το κανω format να μπουν ολα καινουργια) και αφου μπηκε "καθαρο" το 4.1, εκανα jailbreak με το redsn0w_win_0.9.6b1. Ολα πηγαν καλα αλλα οταν ανοιξε το κινητο, το εικονιδιο του Cydia εμφανιζεται σαν ΑΣΠΡΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ! Το παταω να ανοιξει αλλα δεν φορτωνει τιποτα. Δοκιμαζω να μπω ιντερνετ, τιποτα. Δεν εχει γενικα ιντερνετ το κινητο ειτε με WiFi ειτε με 3G-GPRS. Κανω restore network settings να τα μηδενισει, τιποτα... Δεν εχει ιντερνετ με τιποτα... Δοκιμαζω να το κανω shutdown να κλεισει το κινητο, τιποτα, γινεται μαυρη η οθονη και αμεσως ξαναμπαινει στην home screen, ΔΕΝ με αφηνει να το σβησω!!!! Μονο με hardware reset (home+το πανω κουμπακι) μπορω να κανω επανεκκινηση ή κλεισιμο...

Τι μπορει να συμβαινει???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   fragiskos05

fragiskos05

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2010 - 00:34

Ρε παιδια μια βοηθεια...

Εκανα restore γιατι δεν μου ζητησε set up as new (ηθελα να το κανω format να μπουν ολα καινουργια) και αφου μπηκε "καθαρο" το 4.1, εκανα jailbreak με το redsn0w_win_0.9.6b1. Ολα πηγαν καλα αλλα οταν ανοιξε το κινητο, το εικονιδιο του Cydia εμφανιζεται σαν ΑΣΠΡΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ! Το παταω να ανοιξει αλλα δεν φορτωνει τιποτα. Δοκιμαζω να μπω ιντερνετ, τιποτα. Δεν εχει γενικα ιντερνετ το κινητο ειτε με WiFi ειτε με 3G-GPRS. Κανω restore network settings να τα μηδενισει, τιποτα... Δεν εχει ιντερνετ με τιποτα... Δοκιμαζω να το κανω shutdown να κλεισει το κινητο, τιποτα, γινεται μαυρη η οθονη και αμεσως ξαναμπαινει στην home screen, ΔΕΝ με αφηνει να το σβησω!!!! Μονο με hardware reset (home+το πανω κουμπακι) μπορω να κανω επανεκκινηση ή κλεισιμο...

Μαλλον θα ξαναπερασεις την διαδικασια ,καπως μου κανει οτι δεν εχει γινει σωστα το setup ,δεν εγκατασταθηκε σωστα κοινος !!Ριξε μια ματια κ στο υπολοιπο forum και θα βρεις σιγουρα τις απαντησεις που θες ,γινετε χαμος αυτες τις μερες !!!Να φανταστεις εγω δεν εχω προλαβει να ρωτησω κατι ,εχει απαντηθει πιο πριν ....χαχαχααα !!

#33   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2010 - 14:26

Δοκιμαζω να το ξαναβαλω, βασικα σημερα το πρωι διαπιστωσα οτι δεν υπαρχει και το εικονιδιο του τηλεφωνου και οτι ΔΕΝ μπορω να ακουσω οποιον με παιρνει τηλεφωνο! Κοινως αχρηστο κινητο! Θα κανω restore και ξανα jailbreak και αν δεν δουλεψει, θα το γυρισω σε 3.1.3 που δουλευε super... Ετσι κι αλλιως σε 1 μηνα βγαινει η επιδοτηση = iPhone 4 ;-)

#34   pug206

pug206

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2010 - 16:08

Με τρελανε, ουτε restore δεν μπορουσε να γινει! Τελικα το ξαναεκανα μονο jailbreak και δουλευει τωρα! Για να δουμε...

#35   mpapis

mpapis

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2010 - 13:44

Καλησπέρα
Εκανα αναβάθμιση στο 3G σε 4.1 (με redsnow,τελευταία έκδοση) και μετα jb χωρίς κανένα πρόβλημα, έωσ οτου έβγαλε ένα μύνημα οτι δεν έχει κάρτα sim, του οποίου δεν έδωσα και πολυ σημασία εως ότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία και διαπίστωσα οτι δεν βλάπει τον carrier(ειναι σαν ipod το τηλ). Επειδή έχω να κάνω καιρο JB μήπως σε εκείνο το σημείο με την sim έπρεπέ να κάνω κάποια διαδικάσία ώστε να το αναγνωρίσει? το τηλ είναι απο ελλάδα
Ευχαριστώ.

#36   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 24/10/2010 - 13:51

παιδια εγω θα σας το ξαναπω κι οσοι θελετε ακουστε με
με τα 3g μεινετε στην 313 και σπιριτ ή τζιμπιμε.κομ
ειναι ο,τι καλυτερο ταχυτερο για τα μοντελα σας
θα εχετε και μπλε δοντι
μην ασχολειστε με αναβαθμισεις
οταν κατι παει καλα δεν το αλλαζουμε ετσι για να δουμε
χαμενος χρονος εξοδα ισως και αγωνια μονο κερδιζουμε
η επιλογη δικη σας

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 24/10/2010 - 13:52

#37   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2010 - 13:56

Καλησπέρα
Εκανα αναβάθμιση στο 3G σε 4.1 (με redsnow,τελευταία έκδοση) και μετα jb χωρίς κανένα πρόβλημα, έωσ οτου έβγαλε ένα μύνημα οτι δεν έχει κάρτα sim, του οποίου δεν έδωσα και πολυ σημασία εως ότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία και διαπίστωσα οτι δεν βλάπει τον carrier(ειναι σαν ipod το τηλ). Επειδή έχω να κάνω καιρο JB μήπως σε εκείνο το σημείο με την sim έπρεπέ να κάνω κάποια διαδικάσία ώστε να το αναγνωρίσει? το τηλ είναι απο ελλάδα
Ευχαριστώ.

το κινητο ηταν με σπιριτ πριν; αν ναι μηπως ισχυε οτι και στα 3γς
spirit2png πρωτα;
παει καιρος απο αυτο
παντως για καλο και για κακο μεινε 313 καστομ με παλιοτερη ή μη μπετα εκδοση του ρεντσνοου
και χακτιβειτεντ
σετ απ ας νιου δεν ξερω την μπεισμπαντ σου αλλα υπαρχει το ουλτρασνοου
και βουρρρρρρρ

#38   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 24/10/2010 - 13:57

παιδια εγω θα σας το ξαναπω κι οσοι θελετε ακουστε με
με τα 3g μεινετε στην 313 και σπιριτ ή τζιμπιμε.κομ
ειναι ο,τι καλυτερο ταχυτερο για τα μοντελα σας
θα εχετε και μπλε δοντι
μην ασχολειστε με αναβαθμισεις
οταν κατι παει καλα δεν το αλλαζουμε ετσι για να δουμε
χαμενος χρονος εξοδα ισως και αγωνια μονο κερδιζουμε
η επιλογη δικη σας

Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να έχω Windows 95 και OS X 10.0 (Cheetah) στο iMac :)
Άρα και το iPhone έπρεπε να το έχετε στην 2.0. ;)

#39   mpapis

mpapis

iPH newbie

• 4 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 24/10/2010 - 14:03

Το συγκεκριμένο τηλ δεν είχε σπάσει άλλη φορά. Μάλλον το πρόβλημα που δεν έδωσα σημασία ήταν το παράθυρο που άνοιξε μέσο itunes
οτι δεν βλάπει την sim. Εαν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το συγκεκριμένο θέμα? Ειδάλλως όντως να κοιτάξω για downgrade.

#40   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 24/10/2010 - 14:04

Με αυτή τη λογική θα έπρεπε να έχω Windows 95 και OS X 10.0 (Cheetah) στο iMac :)
Άρα και το iPhone έπρεπε να το έχετε στην 2.0. ;)

η λογικη λεει σε φιατ δεν βαζεις κινητηρα φερραρι
αλλωστε το λεω καθαρα δικη σας επιλογη εγω το δικο μου 3γ εκει το εχω
το 3gs το ιδιο το 4 41

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 24/10/2010 - 14:11

#41   madaras

madaras

iPH Member

• 306 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:konttina

Δημοσίευση 24/10/2010 - 14:05

Παιδια sos εκανα jailbreak με το redsnow και τωρα δεν ανοιγει με τιποτα για να του κανω restore..τι να κανω;;;;; εχω τρελλαθει!!

#42   ipsydetor360

ipsydetor360

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2010 - 12:18

Ρε παιδια μια βοηθεια...

ειχα το ιδιο προβλημα φιλε μου αλλα μετα απο ενα restart ολα ειναι οκ

#43   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/11/2010 - 10:39

Κυκλοφόρησε beta2 (uses the Limera1n exploit to support more devices and adds the ability to restore custom firmware ipsws)
redsn0w 0.9.6b2 for Windows
redsn0w 0.9.6b2 for OSX

Για 3G, 3GS, 4, iPad, iPod 2G, 3G, and 4G. (Όχι για iPod 2G-MC, αναμένεται στο μέλλον)
Για τα 3GS τα custom boot logos (μόνο σε old bootrom) επέστρεψαν.

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 01/11/2010 - 10:48

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες