Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Limera1n

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
25 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Limera1n

Δημιουργεί Προβλήματα Στην Συσκευή?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.

Έχει Bugs...

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.

Είναι Εύκολο Στην Εγκατάσταση? (Τρόπος που επιτυγάνεται το JB)

Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#1   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 10:24

Μετά το πρώτο Poll πριν το release του Limera1n έρχεται το δεύτερο Poll με τις πρώτες εντυπώσεις του....

Απαντήστε Στις 3 Εωτήσεις του Poll με κλίμακα 1(Καθόλου) - 5 (Πάρα Πολύ) και γραψτε στο παρων τόπικ τις εντυπώσεις σας για το Limera1n Beta...

Άναμένουμε το GreenPoiS0n....

Αναρτημένη εικόνα VS Αναρτημένη εικόνα

Το πρώτο φαίνεται να έχει προβάδισμα...Ο χρόνος θα αναδείξει τον καλύτερο.... ;)

Περισσότερες πληροφορίες για το Limera1n στην κεντρική σελίδα του iPhone Hellas...

Τελευταία επεξεργασία από: JiM96, 10/10/2010 - 10:32

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   japan

japan

iPH Addict

• 620 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/10/2010 - 10:26

δεν εχω μεχρι τωρα κανενα προβλημα.3gs νεο boot :)

#3   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 10:33

Όσοι ψηφίζεται καλό είναι να ποστάρετε κιόλας και να αναφέρεται τυχόν προβλήματα που συναντάτε... (όπως έκανε ο japan)

Ευχαριστώ...

#4   Leroi

Leroi

iPH Enthousiast

• 382 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 10:42

Το poll σου κατά την άποψη μου θέλει διόρθωση. Το 1ο και το 2ο ερώτημα, είναι ακριβώς τα ίδια. Ένα θα ήταν σωστό που να λέει, "Παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα η συσκευής σας? Και αν ναι τι ακριβώς?" και με απαντήσεις "όχι κανένα", "Πρόβλημα στο Wi-Fi", "Πρόβλημα στο bluetooth". "", ", "άλλο"

Το 3ο είναι αυτονόητο..δε χρειάζεται feedback! Είναι εύκολο. To ότι κάποιοι noobάδες μπορεί να λένε διαφορετικά, είναι άλλο θέμα..

Και επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει και επιλογή συσκευής. Σε τι συσκευή έγινε το jb..

Φιλικά

#5   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2010 - 10:45

εγω 4αρι με 4.1 κανενα προβλημα μεχρι τωρα απο εχθες μεσανυχτα

#6   sonam87

sonam87

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 10:52

δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το προβλήμα και να έχει πολλά bugs κανεις ένα restore και έρχεσε στην αρχή, άρα γιατί να μην το δοκιμάσουμε ? :P

#7   tommis

tommis

iPH Enthousiast

• 492 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 10/10/2010 - 10:54

προς στιγμή όλα δείχνουν καλά και στα δυο 3gs και το 4

#8   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 10:56

Το poll σου κατά την άποψη μου θέλει διόρθωση. Το 1ο και το 2ο ερώτημα, είναι ακριβώς τα ίδια. Ένα θα ήταν σωστό που να λέει, "Παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα η συσκευής σας? Και αν ναι τι ακριβώς?" και με απαντήσεις "όχι κανένα", "Πρόβλημα στο Wi-Fi", "Πρόβλημα στο bluetooth". "", ", "άλλο"

Το 3ο είναι αυτονόητο..δε χρειάζεται feedback! Είναι εύκολο. To ότι κάποιοι noobάδες μπορεί να λένε διαφορετικά, είναι άλλο θέμα..

Και επίσης καλό θα ήταν να υπάρχει και επιλογή συσκευής. Σε τι συσκευή έγινε το jb..

Φιλικά

Έχεις δίκιο...Τώρα βέβαια δεν μου δίνεται η δυνατότητα διόρθωσης...
Αμα μπορεί κάποιος διαχειριστής να αλλάξει την δεύτερη ερώτηση στην εξής:
Τι συκεκυή χρησιμοποιήσατε?

Κατα τα αλλα νομίζω πως δεν είναι ελειπές για τον λόγο του ότι έχω περιθώριο δημιοργίας μόνο 3ιων ερωτήσεων. Επίσης για σένα είναι εύκολο, για τον nooba όχι και αυτό έχει σημασία... Τέλος όπως έγραψα δεν μπορώ να σκεφτώ τυχόν προβλήματα. Αμα έχεις πρόβλημα, βάζεις πόσο προβλημαικό είναι και μετά όπως είπα ποστ΄ρεις....

Αυτά,
Φιλικά. ::)

#9   kamberis

kamberis

iPH Enthousiast

• 578 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:-

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:01

σε 4αρι με 4.1 ολα ειναι μια χαρα. Και Cydia εμφανισε αλλα και κανει load κανονικα.

#10   mourgos

mourgos

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:04

iPhone 4 - 4.1 os, ολα καλά :)

#11   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:06

Σε iphone 4 στην 4.1 απο χθες το βραδυ και με κανενα προβλημα, ισως μερικες φορες οταν παταω το κουμπι home 2 φορες για να κλεισω τις εφαρμογες απο το multitasking να εργει ενα κλικ περισσοτερο αλλα κι αυτο οχι παντα και μπορει
να ειναι και ιδεα μου ???

Ολα δουλευουν ρολοι και σε 8 ωρες αναμονη η μπαταρια επεσε 2% , κανονικα δηλαδη..

Εχω περασει το limera1n beta2 αλλα απο οτι ειδα βγηκε και beta3 και beta4..

Εχει καμμια διαφορα να περασω το καινουριο η μπα?
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#12   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:08

Σε iphone 4 στην 4.1 απο χθες το βραδυ και με κανενα προβλημα, ισως μερικες φορες οταν παταω το κουμπι home 2 φορες για να κλεισω τις εφαρμογες απο το multitasking να εργει ενα κλικ περισσοτερο αλλα κι αυτο οχι παντα και μπορει
να ειναι και ιδεα μου ???

Ολα δουλευουν ρολοι και σε 8 ωρες αναμονη η μπαταρια επεσε 2% , κανονικα δηλαδη..

Εχω περασει το limera1n beta2 αλλα απο οτι ειδα βγηκε και beta3 και beta4..

Εχει καμμια διαφορα να περασω το καινουριο η μπα?

Bug Fixes και υποστήριξη του iPhone 3gs
Δες στην κεντρική σελίδα του iPhone Hellas.

#13   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:10

κ εδω ιφον 4 με 4.1 ολα καλα μονο που αργει να μου ανοιξει το loading changes στο cydia.Μπορει να ειναι τυχαιο μπορει να φταιει το οτι εβαλα την beta 2 δεν γνωριζω.Μικρο το κακο παντως καθως τα υπολοιπα φαινονται σταθερα.

#14   giannism1

giannism1

iPH Member

• 237 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:28

iphone 4.τρεχει μια χαρα απο χθες βραδυ,δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα,ελπιζω να συνεχισει ετσι :)

#15   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 11:58

Πρός το παρών τα σχόλια είναι θετικά...όποιο πρόβλημα συναντάτε παρκαλώ να το αναφέρεται
ευχαριστώ....

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4