Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Limera1n

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
25 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: Limera1n

Δημιουργεί Προβλήματα Στην Συσκευή?

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.

Έχει Bugs...

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.

Είναι Εύκολο Στην Εγκατάσταση? (Τρόπος που επιτυγάνεται το JB)

Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#16   mbaklagin

mbaklagin

iPH newbie

• 24 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/10/2010 - 12:59

3gs old boot lim beta4 , Πτήση ικανοποιητική χωρίς κανένα πρόβλημα, μετά απ΄το 3.1.2 σπάει τα νεύρα το μουλτιτασκ του ιος4 (δεν κλείνει κανένα πρόγραμμα), πως μπορούμε να το κλείσουμε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Luciferia

Luciferia

iPH Member

• 320 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 10/10/2010 - 13:13

και εδω 4 με 4.1 μεχρι στιγμης κανενα προβλημα/κολλημα..ας ελπισουμε οτι θα συνεχισει ετσι

#18   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 10/10/2010 - 13:20

3gs old boot lim beta4 , Πτήση ικανοποιητική χωρίς κανένα πρόβλημα, μετά απ΄το 3.1.2 σπάει τα νεύρα το μουλτιτασκ του ιος4 (δεν κλείνει κανένα πρόγραμμα), πως μπορούμε να το κλείσουμε?

έχεις δύο επιλογές:
  • Ή κατεβάζεις απο το cydia το iOS 4 Multitaskin Disable kαι εγκαθιστάς το MUltifl0w που είναι το κλασκό multitasking
  • Ή απλώς πατάς το home button δύο φορές, μετά πατάς παρατεταμένα σε κάποιο εικονίδιο και σου βγάζει να το κλείσεις. Μπορείς να κλέινεις μόνο μια μια τις εφαρμογές.
Περισσότερες πληροφορίες για το iOS 4 Mulitasking δες εδώ.

#19   mbaklagin

mbaklagin

iPH newbie

• 24 μηνύματα

Δημοσίευση 10/10/2010 - 14:43

έχεις δύο επιλογές:

• Ή κατεβάζεις απο το cydia το iOS 4 Multitaskin Disable kαι εγκαθιστάς το MUltifl0w που είναι το κλασκό multitasking
  • Ή απλώς πατάς το home button δύο φορές, μετά πατάς παρατεταμένα σε κάποιο εικονίδιο και σου βγάζει να το κλείσεις. Μπορείς να κλέινεις μόνο μια μια τις εφαρμογές.
Περισσότερες πληροφορίες για το iOS 4 Mulitasking δες εδώ.

Ευχαριστώ!

#20   lazytrunks

lazytrunks

iPH newbie

• 0 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 07:42

μετά από απασχόληση 3 ωρών με το κινητό μπορώ να πω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Iphone 4 4.1 έχω. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα είταν στο installous πως μετά από λίγη ώρα αφού είμαι σε άλλο πρόγραμμα και το έχω στην μπάρα σαν να χάνει τα IPAs που κατέβαζα και τελείωσαν όσο ήτανε από πίσω και να μην μπορεί να κρατίσει ποια έχω κάνει install και ποιά όχ, παρόλο που τα apps είναι εγγατεστημένα κανωνικά.

#21   puzzle

puzzle

iPH Addict

• 701 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 08:04

Το πιο απλο απ'ολα ειναι να περασεις απο cydia to remove backgrounder .. σου εμφανιζει ενα εικονιδιο στην επιφανεια σου και οποτε το πατας κλεινει αυτοματως ολες τις ανοιχτες εφαρμογες..
Αλλιως περνας sbsettings που ουτως η αλλως ειναι οτι πιο πολυτιμο σου προσφερει το jailbreak εκει περνας παλι το remove background for sbsettings.

#22   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 15:32

μετά από απασχόληση 3 ωρών με το κινητό μπορώ να πω πως δεν έχω κανένα πρόβλημα. Iphone 4 4.1 έχω. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα είταν στο installous πως μετά από λίγη ώρα αφού είμαι σε άλλο πρόγραμμα και το έχω στην μπάρα σαν να χάνει τα IPAs που κατέβαζα και τελείωσαν όσο ήτανε από πίσω και να μην μπορεί να κρατίσει ποια έχω κάνει install και ποιά όχ, παρόλο που τα apps είναι εγγατεστημένα κανωνικά.

Αυτό είναι σημαντικό! Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα;

#23   DrLou

DrLou

iPH newbie

• 65 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 15/10/2010 - 12:05

Το πιο απλο απ'ολα ειναι να περασεις απο cydia to remove backgrounder .. σου εμφανιζει ενα εικονιδιο στην επιφανεια σου και οποτε το πατας κλεινει αυτοματως ολες τις ανοιχτες εφαρμογες..
Αλλιως περνας sbsettings που ουτως η αλλως ειναι οτι πιο πολυτιμο σου προσφερει το jailbreak εκει περνας παλι το remove background for sbsettings.

Φιλε μου δοκιμασα το Remove backgrounder σε iOS 4.1 (jailbreak με laimrain χωρις κανενα προβλημα) αλλα δεν ειναι συμβατο. Crashαρει το springboard..

#24   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2010 - 12:12

Φιλε μου δοκιμασα το Remove backgrounder σε iOS 4.1 (jailbreak με laimrain χωρις κανενα προβλημα) αλλα δεν ειναι συμβατο. Crashαρει το springboard..

Κάνε αυτό που σου έιπα εγώ...

#25   JiM96

JiM96

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 15/10/2010 - 12:34

Κάνε αυτό που σου έιπα εγώ...

Νέο Poll μόλις δημιουργήθηκε:

The Final Jailbreak Battle (a.k.a. GreenPois0n vs Limera1n) ;)

#26   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 486 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 15/10/2010 - 13:05

Μόνο πρόβλημα που είχα δεν έφταιγε το Limera1n, αλλά το app (iblacklist από XSellize.com).

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες