Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/10/2010 - 11:43

iphone4 16gb με 4.1, jaibreak όλα κομπλέ windows7 ultimate 64bit και τελευταία έκδοση itunes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 11:51

καλημερα και απο εμενα παιδια. ειμαι ασχετος με ολοι τιν διαδικασια το jb και δεν ξερω και αγλικα. προσπαθω να κανω οτι λεει για το jb αλλα δεν γινετε τιποτα. μια βοηθηα παρακαλω

τι εννοεις φιλε μου δεν γινετε τπτ?

#168   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 11:52

Εκανα και εγω ολα καλα ας πουμε και μπαινω απο το safari με iphone στο iphonehellas, και κανει μια ωρα να φορτωσει πληρως τη μπαρα ενω σε αλλα site κανενα προβλημα

#169   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 11:54

αυτο το παρατηρισα και εγω εχτες το βραδυ

#170   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 11:57

αυτο το παρατηρισα και εγω εχτες το βραδυ

Δεν εχω pc να δω τι γινεται..μηπως γεμισε το φορουμ και ζοριζεται η ειναι θεμα συσκευης;

#171   xsiv74

xsiv74

iPH Addict

• 666 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 11/10/2010 - 12:00

έχει κανείς κάτι νεότερο σχετικά με τη stable έκδοση;είναι πιθανό για σήμερα βράδυ όπως έγινε και το σάββατο το βράδυ;ευχαριστώ

#172   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 12:01

απο το mac τη φορτωνει μια χαρα τη σελιδα του iphone hellas, αλλα απο το το iphone δεν ξερω γιατι αργει

#173   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 12:04

απο το mac τη φορτωνει μια χαρα τη σελιδα του iphone hellas, αλλα απο το το iphone δεν ξερω γιατι αργει

Σου αργει μονο το iphonehellas η γενικοτερα;(εμενα μονο του iphonehellas νομιζω)το ξανακοιταω και ενημερωνω

#174   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 12:08

μονο iphonehellas

#175   dodos

dodos

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2010 - 12:09

τι εννοεις φιλε μου δεν γινετε τπτ?

λεω πος κανο το jb μου λεει don και μετα δεν εμφανιζετε το limera1n στο κινιτο μου

#176   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 12:12

λεω πος κανο το jb μου λεει don και μετα δεν εμφανιζετε το limera1n στο κινιτο μου

Οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι: iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G.
* Τα υποστηριζόμενα firmware είναι από το iOS 4.0 εώς και το iOS 4.1. Δεν υποστηρίζονται τα beta firmware.
* Το limera1n είναι jailbreak tool και όχι unlock tool.
* Οι χρήστες με locked συσκευές θα πρέπει να μείνουν μακρυά από το limera1n και να περιμένουν το νέο PwnageTool της dev Team.

1. Κατεβάζετε το limera1n.exe από εδώ και το ανοίγετε.

2. Συνδέετε τη συσκευή σας στο PC και επιλέγετε το κουμπί “make it ra1n”.

3. Η συσκευή θα μπει σε Recovery Mode και εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη του υπολογιστή σας για να την βάλετε σε DFU Mode.

4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα εμφανιστεί το μύνημα "Done" και στη συνέχεια θα εμφανιστεί το εικονίδιο του limera1n στην οθόνη της συσκευής.

5. Ανοίξτε την εφαρμογή limera1n, επιλέξτε το Cydia και πατήστε "Install" (επάνω δεξιά). Αυτό ήταν.

6. Αν δεν εμφανιστεί το Cydia στην οθόνη της συσκευής απλά κάντε ένα Reboot τη συσκευή.
Υ.Γ κανε οτι λεει εδω και θα πετυχει

#177   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 12:15

μετα απο που θα πατησεις (make it ra1n) θα σου γραψει να κρατησεις πατημενο τα 2 κουμπια και μετα θα σου ζητησει να αφησεις το επανω κουμπι και συνεχισε να πατας το στρογγυλο και θα δουλεψει

#178   dodos

dodos

iPH newbie

• 17 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Οι υποστηριζόμενες συσκευές είναι: iPhone 3GS, iPod Touch 3G, iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G.
* Τα υποστηριζόμενα firmware είναι από το iOS 4.0 εώς και το iOS 4.1. Δεν υποστηρίζονται τα beta firmware.
* Το limera1n είναι jailbreak tool και όχι unlock tool.
* Οι χρήστες με locked συσκευές θα πρέπει να μείνουν μακρυά από το limera1n και να περιμένουν το νέο PwnageTool της dev Team.

1. Κατεβάζετε το limera1n.exe από εδώ και το ανοίγετε.

2. Συνδέετε τη συσκευή σας στο PC και επιλέγετε το κουμπί “make it ra1n”.

3. Η συσκευή θα μπει σε Recovery Mode και εσείς θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες στην οθόνη του υπολογιστή σας για να την βάλετε σε DFU Mode.

4. Μόλις τελειώσει η διαδικασία θα εμφανιστεί το μύνημα "Done" και στη συνέχεια θα εμφανιστεί το εικονίδιο του limera1n στην οθόνη της συσκευής.

5. Ανοίξτε την εφαρμογή limera1n, επιλέξτε το Cydia και πατήστε "Install" (επάνω δεξιά). Αυτό ήταν.

6. Αν δεν εμφανιστεί το Cydia στην οθόνη της συσκευής απλά κάντε ένα Reboot τη συσκευή.
Υ.Γ κανε οτι λεει εδω και θα πετυχει

εχω το 4ρι με τιν 4,1 υποτιθετε κανω τιν ολοι διαδικασια αλλα δεν εμφανιζετε τιποτα στο κινιτο. δεν ξερο αγγλικα και μπωρι να κανω καποιο λαθοσ στιν διαδικασια

#179   giwrgosd

giwrgosd

iPH Enthousiast

• 526 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X

πως περασες Greek logos?

Aκολουθησε αυτον τον οδηγο ,ειναι πολυ εύκολο! http://www.iphonehel...stom-carrier-l/

#180   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 12:17

εχω το 4ρι με τιν 4,1 υποτιθετε κανω τιν ολοι διαδικασια αλλα δεν εμφανιζετε τιποτα στο κινιτο. δεν ξερο αγγλικα και μπωρι να κανω καποιο λαθοσ στιν διαδικασια

σου απαντησα 2 post πιο πανω μετα τις οδηγιες που σου εδωσα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8