Limera1n (Οδηγός)
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:13
Ad
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:17
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:23
Απο οτι διαβασα φιλε μου σε αλλα post (επειδη ειμαι καινουριος) μπορεις να το κανεις απο επανω αλλα πολυ καλο θα ητανε να το εκανες σε φρεσκο iphone. δλδ μετα απο restore και set up as new..!Εχω το limera1n, beta 4. Χρειαζεται να κανω restore το iphone η μπορω να το εγκατασησω πανω απο το beta 4?
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:24
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:24
Και η ειρωνία απο τον "egohot",οπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε η chronic dev team, συνεχίζεται...
Να δούμε για πόσο ακόμα θα μας κορoιδεύει με τις beta εκδόσεις του limerain...
Όπως είπε και κάποιο άλλο μέλος του forum, πολύ ταλέντο ο πιτσιρικάς, αλλά μάλλον κάποιος πρέπει να του βρεί γυναίκα...
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:25
Μου κολλαει οταν τρεχω το limerain.exe εκει που λεει waiting for the device. Το τρεχω απο mac με ενα προγραμμα που τρεχει exe files. (darwin)
Το εκανα και με windows xp και παλι τα ιδια. Μενει στην επιλογη waiting for the device... Itunes το εχω κλειστο, ΚΑΘΕ φορα που κανω αποπειρες κανω ΕΚ ΝΕΟΥ restore και set up as new device..αλλα και παλι με το που παταω το ''make it rain'' λεει waiting for the device , μενει εκει και το darwin λεει :
INFO: button clicked
ERROR: registry query failed
INFO: normal mode handled
Τι μπορει να φταει ΔΕΝ αντεχω αλλο χωρις jailbreak... Βοηθηστε με σας παρακαλω!!
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:31
4.1.1??σε windows vista seven δεν δοκιμασες;αν δεν εχεις σε windows το itunes δεν μπορεις να τρεξεις το limerainπαιδια εχω προβλημα... θα βγει η 4.1.1 και απο εκεινη τη στιγμη που βγηκε το limerain δεν καταφερα να κανω ακομα jailbreak...
Μου κολλαει οταν τρεχω το limerain.exe εκει που λεει waiting for the device. Το τρεχω απο mac με ενα προγραμμα που τρεχει exe files. (darwin)
Το εκανα και με windows xp και παλι τα ιδια. Μενει στην επιλογη waiting for the device... Itunes το εχω κλειστο, ΚΑΘΕ φορα που κανω αποπειρες κανω ΕΚ ΝΕΟΥ restore και set up as new device..αλλα και παλι με το που παταω το ''make it rain'' λεει waiting for the device , μενει εκει και το darwin λεει :
INFO: button clicked
ERROR: registry query failed
INFO: normal mode handled
Τι μπορει να φταει ΔΕΝ αντεχω αλλο χωρις jailbreak... Βοηθηστε με σας παρακαλω!!
Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 12/10/2010 - 00:32
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:35
4.1.1??σε windows vista seven δεν δοκιμασες;αν δεν εχεις σε windows το itunes δεν μπορεις να τρεξεις το limerain
Το δοκίμασα εγώ αλλά δυστυχώς τίποτα, και σε xp και σε seven αλλά μου βγάζει το ίδιο μνμ κάθε φορά "waiting for device"
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:38
4.1.1??σε windows vista seven δεν δοκιμασες;αν δεν εχεις σε windows το itunes δεν μπορεις να τρεξεις το limerain
ooops!!λαθος! 4.1 εννουσα... αν το κανω σε xp δλδ με itunes πρεπει να κανω σε εκεινο τον υπολογιστη το restore??? Πειραζει να το κανω restore στο macbook και μετα να τρεξω το limerain στα xp?
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:40
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:41
Οχι κολλητε το restore κανε το οπου θες(τωρα θα απαντουσα τι να πειραζει φασολαδα ειναι αχαχαχααχχααχ αλλα θα ηταν εκτος) τα κουμπια δες να πατησεις σωστα γιατι εκει την πατανε οι περισσοτεροι και στο οτι δεν εχουν εγκατεστημενο το itunes..το μηχανημα που εχει τα xp θελει να εχεις εγκατεστημενο και το itunes για να τρεξεις το limerainooops!!λαθος! 4.1 εννουσα... αν το κανω σε xp δλδ με itunes πρεπει να κανω σε εκεινο τον υπολογιστη το restore??? Πειραζει να το κανω restore στο macbook και μετα να τρεξω το limerain στα xp?
Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 12/10/2010 - 00:42
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:43
Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:03
Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:22
Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:23
"Mac coming in 7 years". Μέχρι εχθές : "Mac coming soon"
Και η ειρωνία απο τον "egohot",οπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε η chronic dev team, συνεχίζεται...
Να δούμε για πόσο ακόμα θα μας κορoιδεύει με τις beta εκδόσεις του limerain...
Όπως είπε και κάποιο άλλο μέλος του forum, πολύ ταλέντο ο πιτσιρικάς, αλλά μάλλον κάποιος πρέπει να του βρεί γυναίκα...
Φιλοι μου ο καθε ενας μας εχει το χαρακτηρα του και κρινεται γι αυτο. Ποτέ ομως μην ξεχναμε το τι εχει προσφερει ο GeoHot για ολους μας. Σιγουρα και οι Chronic Dev Team και τα αλλα παιδια. Τωρα αν ειρωνευεται οκ...εχει το ακαταλογιστο της ηλικιας και προς Θεου!!!! Αν βρει κοπελα ολοι εμεις τι θα γινουμε Θα περιμενουμε το free time του για να δουμε ξανα μελλοντικα το cydia logo στις συσκευες μας!!! Πλακα κανω...και σιγουρα ολες οι προσπαθειες της jailbreak κοινοτητας ειναι σεβαστες. Οπως ειπα...ο καθε ενας θα κριθει στο αμεσο μελλον για τον χαρακτηρα του. Και οι... Star οπως ειναι ο Geo....εχουν τα κουσουρια τους.....Ας μην τους περιμενουμε στη γωνια με καθε τι σταρβο που λενε η κανουν που σιγουρα καποιος λογος υπαρχει που δεν ξερουμε και ας πουμε ενα μεγαλο ευχαριστώ για τους 6 μηνες που εβαγε το παλικαρι για ολους εμας!!! Keep Walking mates για να μπορουμε να...μασαμε ελευθεροι το μηλαρακι μας
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες