Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#286   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:13

όλες οι rc εκδώσεις είναι η latest μπορεί φυσικά να θεωρηθεί και final

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   iDavid

iDavid

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:17

Εχω το limera1n, beta 4. Χρειαζεται να κανω restore το iphone η μπορω να το εγκατασησω πανω απο το beta 4?

#288   Viptr

Viptr

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:23

Εχω το limera1n, beta 4. Χρειαζεται να κανω restore το iphone η μπορω να το εγκατασησω πανω απο το beta 4?

Απο οτι διαβασα φιλε μου σε αλλα post (επειδη ειμαι καινουριος) μπορεις να το κανεις απο επανω αλλα πολυ καλο θα ητανε να το εκανες σε φρεσκο iphone. δλδ μετα απο restore και set up as new..!

#289   jim@kiss

jim@kiss

iPH newbie

• 8 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:24

Kαλησπέρα σε όλους, έχω ένα περίεργο πρόβλημα και θέλω τη βοήθειά σας. Βάζω πάνω το iPhone πατάω "make it ra1n" και απλά δεν γίνεται τίποτα. γράφει στην οθονίτσα "waiting for device" περιμένω αλλά τίποτα.. κάποια λύση?? έχω το 3GS sto 4.1

#290   dirtrider_gr

dirtrider_gr

iPH User

• 106 μηνύματα
  • GameCenter:dirtrider_gr

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:24

"Mac coming in 7 years". Μέχρι εχθές : "Mac coming soon"
Και η ειρωνία απο τον "egohot",οπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε η chronic dev team, συνεχίζεται...
Να δούμε για πόσο ακόμα θα μας κορoιδεύει με τις beta εκδόσεις του limerain...
Όπως είπε και κάποιο άλλο μέλος του forum, πολύ ταλέντο ο πιτσιρικάς, αλλά μάλλον κάποιος πρέπει να του βρεί γυναίκα...

#291   barchetta

barchetta

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:25

παιδια εχω προβλημα... θα βγει η 4.1.1 και απο εκεινη τη στιγμη που βγηκε το limerain δεν καταφερα να κανω ακομα jailbreak...
Μου κολλαει οταν τρεχω το limerain.exe εκει που λεει waiting for the device. Το τρεχω απο mac με ενα προγραμμα που τρεχει exe files. (darwin)
Το εκανα και με windows xp και παλι τα ιδια. Μενει στην επιλογη waiting for the device... Itunes το εχω κλειστο, ΚΑΘΕ φορα που κανω αποπειρες κανω ΕΚ ΝΕΟΥ restore και set up as new device..αλλα και παλι με το που παταω το ''make it rain'' λεει waiting for the device , μενει εκει και το darwin λεει :

INFO: button clicked
ERROR: registry query failed
INFO: normal mode handled

Τι μπορει να φταει ??? ΔΕΝ αντεχω αλλο χωρις jailbreak... Βοηθηστε με σας παρακαλω!!

#292   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:31

παιδια εχω προβλημα... θα βγει η 4.1.1 και απο εκεινη τη στιγμη που βγηκε το limerain δεν καταφερα να κανω ακομα jailbreak...
Μου κολλαει οταν τρεχω το limerain.exe εκει που λεει waiting for the device. Το τρεχω απο mac με ενα προγραμμα που τρεχει exe files. (darwin)
Το εκανα και με windows xp και παλι τα ιδια. Μενει στην επιλογη waiting for the device... Itunes το εχω κλειστο, ΚΑΘΕ φορα που κανω αποπειρες κανω ΕΚ ΝΕΟΥ restore και set up as new device..αλλα και παλι με το που παταω το ''make it rain'' λεει waiting for the device , μενει εκει και το darwin λεει :

INFO: button clicked
ERROR: registry query failed
INFO: normal mode handled

Τι μπορει να φταει ??? ΔΕΝ αντεχω αλλο χωρις jailbreak... Βοηθηστε με σας παρακαλω!!

4.1.1??σε windows vista seven δεν δοκιμασες;αν δεν εχεις σε windows το itunes δεν μπορεις να τρεξεις το limerain

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 12/10/2010 - 00:32

#293   jim@kiss

jim@kiss

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:35

4.1.1??σε windows vista seven δεν δοκιμασες;αν δεν εχεις σε windows το itunes δεν μπορεις να τρεξεις το limerain

Το δοκίμασα εγώ αλλά δυστυχώς τίποτα, και σε xp και σε seven αλλά μου βγάζει το ίδιο μνμ κάθε φορά "waiting for device"

#294   barchetta

barchetta

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:38

ooops!!λαθος! 4.1 εννουσα... αν το κανω σε xp δλδ με itunes πρεπει να κανω σε εκεινο τον υπολογιστη το restore??? Πειραζει να το κανω restore στο macbook και μετα να τρεξω το limerain στα xp?

#295   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:40

καλου κακου κάνε και ενα ριμπουτ στο πισι σου και έχεις το τελευταιο αιτιουν?

#296   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:41

ooops!!λαθος! 4.1 εννουσα... αν το κανω σε xp δλδ με itunes πρεπει να κανω σε εκεινο τον υπολογιστη το restore??? Πειραζει να το κανω restore στο macbook και μετα να τρεξω το limerain στα xp?

Οχι κολλητε το restore κανε το οπου θες(τωρα θα απαντουσα τι να πειραζει φασολαδα ειναι αχαχαχααχχααχ αλλα θα ηταν εκτος) τα κουμπια δες να πατησεις σωστα γιατι εκει την πατανε οι περισσοτεροι και στο οτι δεν εχουν εγκατεστημενο το itunes..το μηχανημα που εχει τα xp θελει να εχεις εγκατεστημενο και το itunes για να τρεξεις το limerain

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 12/10/2010 - 00:42

#297   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:43

ακόμα την rc1b εχει στο σάιτ.

#298   jim@kiss

jim@kiss

iPH newbie

• 8 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:03

Τα κατάφερα το έτρεξε έγραψε "done κλπ your iphone is now jb" κάνει reboot αλλά πουθενά μέσα το σηματάκι του limera1n...

#299   abominable

abominable

iPH User

• 112 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:22

Παιδιά μόλις βγήκε η stable version ή είναι η ιδέα μου;

#300   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:23

"Mac coming in 7 years". Μέχρι εχθές : "Mac coming soon"
Και η ειρωνία απο τον "egohot",οπως πολύ σωστά τον χαρακτήρισε η chronic dev team, συνεχίζεται...
Να δούμε για πόσο ακόμα θα μας κορoιδεύει με τις beta εκδόσεις του limerain...
Όπως είπε και κάποιο άλλο μέλος του forum, πολύ ταλέντο ο πιτσιρικάς, αλλά μάλλον κάποιος πρέπει να του βρεί γυναίκα...

Φιλοι μου ο καθε ενας μας εχει το χαρακτηρα του και κρινεται γι αυτο. Ποτέ ομως μην ξεχναμε το τι εχει προσφερει ο GeoHot για ολους μας. Σιγουρα και οι Chronic Dev Team και τα αλλα παιδια. Τωρα αν ειρωνευεται οκ...εχει το ακαταλογιστο της ηλικιας και προς Θεου!!!! Αν βρει κοπελα ολοι εμεις τι θα γινουμε??? Θα περιμενουμε το free time του για να δουμε ξανα μελλοντικα το cydia logo στις συσκευες μας!!! Πλακα κανω...και σιγουρα ολες οι προσπαθειες της jailbreak κοινοτητας ειναι σεβαστες. Οπως ειπα...ο καθε ενας θα κριθει στο αμεσο μελλον για τον χαρακτηρα του. Και οι... Star οπως ειναι ο Geo....εχουν τα κουσουρια τους.....Ας μην τους περιμενουμε στη γωνια με καθε τι σταρβο που λενε η κανουν που σιγουρα καποιος λογος υπαρχει που δεν ξερουμε και ας πουμε ενα μεγαλο ευχαριστώ για τους 6 μηνες που εβαγε το παλικαρι για ολους εμας!!! Keep Walking mates για να μπορουμε να...μασαμε ελευθεροι το μηλαρακι μας 8)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες