Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#301   Viptr

Viptr

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:24

Παιδια μολις εβαλα το limera1n rc1b. τελικα αποφασισα να προσπαθησω να το βαλω απο πανω και να μην κανω restore γιατι ειχα πολλες εφαρμογεσ που ειχα κατεβασει με το beta4. ηθελα να ρωτησω. εμενα μου εγραψε και παλι done με το rc1b αλλα πως μπορω να ξερω οτι μπηκε? απο οτι ειδα το respring το κανει ποιο γρηγορα οπως επισεισ μου φορτωνει πιο γρηγορα το cydia και το installus? ειναι η ιδεα μου η μπηκε κανονικα και μου λειτουργει ποιο ομαλα η συσκευη?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#302   stathis169

stathis169

iPH newbie

• 47 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:29

παραξενο αλλα το limera1n εικονιδιο εμφανιστηκε τελικα μετα απο 4 jb αφου ανοιξα και το itunes!!!!

#303   dirtrider_gr

dirtrider_gr

iPH User

• 106 μηνύματα
  • GameCenter:dirtrider_gr

Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:31

Φιλοι μου ο καθε ενας μας εχει το χαρακτηρα του και κρινεται γι αυτο. Ποτέ ομως μην ξεχναμε το τι εχει προσφερει ο GeoHot για ολους μας. Σιγουρα και οι Chronic Dev Team και τα αλλα παιδια. Τωρα αν ειρωνευεται οκ...εχει το ακαταλογιστο της ηλικιας και προς Θεου!!!! Αν βρει κοπελα ολοι εμεις τι θα γινουμε??? Θα περιμενουμε το free time του για να δουμε ξανα μελλοντικα το cydia logo στις συσκευες μας!!! Πλακα κανω...και σιγουρα ολες οι προσπαθειες της jailbreak κοινοτητας ειναι σεβαστες. Οπως ειπα...ο καθε ενας θα κριθει στο αμεσο μελλον για τον χαρακτηρα του. Και οι... Star οπως ειναι ο Geo....εχουν τα κουσουρια τους.....Ας μην τους περιμενουμε στη γωνια με καθε τι σταρβο που λενε η κανουν που σιγουρα καποιος λογος υπαρχει που δεν ξερουμε και ας πουμε ενα μεγαλο ευχαριστώ για τους 6 μηνες που εβαγε το παλικαρι για ολους εμας!!! Keep Walking mates για να μπορουμε να...μασαμε ελευθεροι το μηλαρακι μας 8)

Καλά τα λες φίλε μου, απλά εχω την αίσθηση οτι ο μικρός αυτή τη στιγμή παρακολουθεί τα forum σε ολο τον κόσμο(και το δικό μας εννοείται :lol: ) και γελάνε και τα μουστάκια του-αν είχε.
Απ'οτι βλέπω οι περισσότεροι εδω μέσα είναι στο ψάξιμο, δουλεύει καλά η δεν δουλεύει το limerain?
Μπακαλοδουλειές τις λεω εγω αυτές...

#304   Viptr

Viptr

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 01:36

Παιδια μολις εβαλα το limera1n rc1b. τελικα αποφασισα να προσπαθησω να το βαλω απο πανω και να μην κανω restore γιατι ειχα πολλες εφαρμογεσ που ειχα κατεβασει με το beta4. ηθελα να ρωτησω. εμενα μου εγραψε και παλι done με το rc1b αλλα πως μπορω να ξερω οτι μπηκε? απο οτι ειδα το respring το κανει ποιο γρηγορα οπως επισεισ μου φορτωνει πιο γρηγορα το cydia και το installus? ειναι η ιδεα μου η μπηκε κανονικα και μου λειτουργει ποιο ομαλα η συσκευη?

παιδια τελικα δεν μου απαντησε κανεις.. :unsure:
Ηταν σωστος ο τροπος που το εβαλα η ηθελε restore?

#305   petran66

petran66

iPH Member

• 294 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 12/10/2010 - 05:15

Παιδια,τo biteSMS,δεν δουλευει στην 4.1?Εκανα jb(3gs)με το τελαιυταιο limera1n..

#306   Thermoman

Thermoman

iPH User

• 107 μηνύματα
  • GameCenter:Thermoman

Δημοσίευση 12/10/2010 - 06:38

RC1b done με την πρώτη αρκεί να ακολουθήσεις τις οδηγείες.

#307   kopromax

kopromax

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • GameCenter:kopromax

Δημοσίευση 12/10/2010 - 06:40

για να σωσω τα shsh δεν μου βγαζει στο cydia το make my life easier. να το κανω με tiny umbrella;

#308   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 07:06

παιδια τελικα δεν μου απαντησε κανεις.. :unsure:
Ηταν σωστος ο τροπος που το εβαλα η ηθελε restore?

Δεν είναι σωστό αυτό αυτό που έκανες... Και δεν κερδίζεις τίποτα.. Γιατί εάν σου είχε κάνει ζημιά .. Το πρώτο ... Λέμε αν ... Η ζημιά έχει παραμείνει.. Θα πρέπει να κανείς την διαδικασία από την αρχή.. Το δεύτερο το τρίτο το τέταρτο δεν διορθώνει προβλήματα είναι απλά διορθωμενο.. Για να μην δημιουργεί προβλήματα ... Ελπίζω να σε κατατοπισα

#309   ouao

ouao

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/10/2010 - 08:12

καλημερα σε ολους.... τελικα η RC1b ειναι stable εκδοση και αν ναι που θα βρω οδηγο για αυτην?

#310   gpas

gpas

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 08:23

δεν χρειαζεσαι unlock εσυ φφιλε μου. αφου το αγορασες απο Ελλαδα

αμα ειναι αγορασμενο απο ελληνικο καταστημα,δεν περιμενειςς κανενα unlock :D

JailBreak θες οχι unlock! οσα IPhone ειναι απο Ελλας δεν εχουν problem!!! Δεν θα το εκανα στην θεση σου κ θα περιμενα το final Limerain και οχι beta. Εχω και γω την 4.1 και περιμενω!

Α οκ,ευχασριστω πολυ ;)

#311   kopromax

kopromax

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • GameCenter:kopromax

Δημοσίευση 12/10/2010 - 08:26

για να σωσω τα shsh δεν μου βγαζει στο cydia το make my life easier. να το κανω με tiny umbrella;

το εκανα μολις τωρα απο tiny umbrella και μου εγραψε οκ και μου γραφει οτι τα εστειλε στο cydia. ειμαι ενταξει;

#312   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.774 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 12/10/2010 - 09:30

Ναι φιλε μου εισαι μια χαρα. Σε λίγες ώρες/μέρες θα εμφανιστεί και στο cydia με πράσινα γράμματα.

#313   basketikos

basketikos

iPH Member Leacher

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 09:36

Ναι φιλε μου εισαι μια χαρα. Σε λίγες ώρες/μέρες θα εμφανιστεί και στο cydia με πράσινα γράμματα.

καληκερα φιλος θελω μα κρατησω τα shsh αρχεια ενος φιλου μεσο tiny umbrella πως γινεται μπορεις να βοηθεισεις?

#314   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 12/10/2010 - 09:38

καληκερα φιλος θελω μα κρατησω τα shsh αρχεια ενος φιλου μεσο tiny umbrella πως γινεται μπορεις να βοηθεισεις?

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=9194

#315   mmihalis

mmihalis

iPH newbie

• 16 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 10:33

επειδή βλέπω πολλούς να έχουν πρόβλημα με το j/b θα σας πω πως τα κατάφερα εγω και ελπίζω να βοηθήσω κάποιους. Προσπάθησα να κάνω την όλη διαδικασία σε ένα laptop με windows 7 64bit αλλά μάταια. Προσπάθησα τουλάχιστον 20 φορές αλλά τίποτα. Είπα να προσπαθήσω και σε xp 32dit μπας και.... και όντος έπαιξε με τι μία...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 12

0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες