Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Please log in to reply
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#496   Fotis88

Fotis88

iPH Enthousiast

• 491 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/10/2010 - 04:14

Καλησπερα παιδια επειδη ειμαι τελειως καινουργιος με iphone καταστασεις τωρα πηρα το iphone 4.
Εχω βαλει τις επαφες μου, apps, εικονες κτλ. Πρεπει να τα διαγραψω ολα για να κανω jb ?
Μετα το jb θα μπορω να βαζω κανονικα τις νομιμες apps απο itunes ? Θα μπορω να κανω update σε καινουργια εκδοση?

Φίλε μου με το jailbreak δεν χρειάζεται να διαγράψεις τίποτα..Κάνεις τα πάντα όλα αυτά που λές... Το jailbreak αυτό που κάνει είναι να σου επιτρέπει να επέμβεις σε αρχεία της συσκευής που δεν επιτρέπει η apple.. Δεν χάνεις τίποτα!

Τελευταία επεξεργασία από: Fotis88, 14/10/2010 - 04:15.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#497   cots

cots

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/10/2010 - 04:33

Καταλαβα ;)Δηλαδη δεν χρειαζεται να κανω καποιο restore για να το κανω (γιατι εχω ακουσει οτι καποια παιδια λενε να το κανουμε σε "καθαρο").
Επσισης απο οσο καταλαβα πρεπει να κρατησω το SHSH με tinyumbrella για να μην χασω την "πιστωποιηση" της apple σωστα?

#498   johnbougioukos

johnbougioukos

iPH newbie

• 5 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2010 - 04:37

αν κανω restore στο iphone 4 με firmw 4.1 θα χασω επαφες,τραγουδια,φωτογραφιεσ κ.λ.π., η μηπως υπαρχει καποιος τροπος να τα σωσω πριν το restore και να τα ξαναπερασω μετα?

#499   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2010 - 06:21

Off topic και greeklish διαγραφησαν κρατήστε την ενότητα καθαρή limera1n. Οδηγός ..

#500   kopromax

kopromax

iPH newbie

• 68 μηνύματα
  • GameCenter:kopromax

Δημοσίευση 14/10/2010 - 06:43

εχω iphone 4 . κρατησα μεσω tiny umbrella τα shsh για την 4.1. στο cydia δεν εχει βγαλει κατι λογω του φορτου. αν π.χ αυριο σταματαγε η apple να υπογραφει ην 4.1 και ηθελα να κανω restore η διαδικασια ειναι η ιδια και ας μην γραφει στο cydia για ποια shsh αρχεια εχω κρατησει;

#501   BaamBam

BaamBam

iPH newbie

• 68 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2010 - 09:47

Aφού δεν έχει αλλάξει εδώ και αρκετες ώρες να το θεωρήσουμε stable version??????????

#502   brasidas12

brasidas12

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 14/10/2010 - 10:54

επειδη ειμαι κ εγω ασχετος με το iphone,τι ειναι τα SHSH που αναφαιρεται παραπανω;κ γιατι πρεπει να το καρατησουμε που λεει ο φιλος;θελω κ εγω να κανω jailbreak εχω το 3gs.πρεπει να κρατησω κ εγω τα SHSH;ευχαριστω πολυ

#503   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 14/10/2010 - 10:57

επειδη ειμαι κ εγω ασχετος με το iphone,τι ειναι τα SHSH που αναφαιρεται παραπανω;κ γιατι πρεπει να το καρατησουμε που λεει ο φιλος;θελω κ εγω να κανω jailbreak εχω το 3gs.πρεπει να κρατησω κ εγω τα SHSH;ευχαριστω πολυ

http://theiphonewiki....php?title=SHSH

#504   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2010 - 10:58

ειναι καποια αρχεια που θα σου χρειαστουν αν για καποιο λογο κανεις αναβαθμιση στην 4.2 οταν βγει και επειδη δεν θα εχεισ jb θα θελεις να γυρισεις σε προηγουμενο firmwware...για να μπορεις πρεπει να εχεις τα shsh

#505   giorgiog13

giorgiog13

iPH Member

• 345 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2010 - 11:24

Ξερουμε αν εχει βγει, και αν οχι, ποτε θα βγει unlock tool για την 4.1??

#506   jmakro

jmakro

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/10/2010 - 13:37

μηπως καποιος εχει ακουσει ποτε αναμενεται να βγει η stable εκδοση?
Γιατι περιμενω και με τρωει να το jb και ειμαι ακομα στην 4.0.1.

Τελευταία επεξεργασία από: jmakro, 14/10/2010 - 13:37.

#507   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2010 - 13:40

φιλε μου βγει δεν βγει , το θεμα ειναι οσοι εχουν κανει το jb και δεν εχουν κανενα προβλημα μπορουν να σου πουν οτι μπορεις και εσυ να το κανεις...αν αι για μενα και τελικη εκδοση να βγει παντα θα υπάρχει κατι που δεν θα εχει ελενχθει και μπορει να παρουσιασει προβλημα...αν διαβασεις παντως τα ποστ ολων εμας που εχουμε κανει πιστευω θα πρεπει να κανεις και εσυ...εγω για να καταλαβεις εχω την βετα2 δεν εχω δοκιμασει να κανω καμια αλλη διοτι οτι δουλευει δεν το πειραζεις που λενε.

#508   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3,248 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 14/10/2010 - 13:42

Γιατί τι έχει αυτή η έκδοση? Έχεις διαβάσει προβλήματα? Μία χαρά παίζει. Κατά την γνώμη μου 99% αυτή είναι και η τελική.

#509   jmakro

jmakro

iPH Member

• 218 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/10/2010 - 14:11

Γιατί τι έχει αυτή η έκδοση? Έχεις διαβάσει προβλήματα? Μία χαρά παίζει. Κατά την γνώμη μου 99% αυτή είναι και η τελική.

Aπλα δε θελω να ξαναμπαινω στην ιδια διαδικασια ξανα ξανα :blush:
Αμα ειναι να την περασω και αυριο λεμε βγει μια που διορθωνει καποια bugs κτλ κτλ να μην ξανακανω τα ιδια απο την αρχη γι αυτο ρωταω αν θα βγει συντομα αλλιως να το περασω να τελειωνω.

#510   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2010 - 14:15

Aπλα δε θελω να ξαναμπαινω στην ιδια διαδικασια ξανα ξανα :blush:
Αμα ειναι να την περασω και αυριο λεμε βγει μια που διορθωνει καποια bugs κτλ κτλ να μην ξανακανω τα ιδια απο την αρχη γι αυτο ρωταω αν θα βγει συντομα αλλιως να το περασω να τελειωνω.

αγνωστο ποτε και αμα θα βγει..παντος και τα bugs na διορθωνει εχει να κανει τι μπακσ ειναι....οπως ασπουμε εγω εχω 4αρι αρα το βαγ για το 3gs δεν με επειρεασε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες