Limera1n (Οδηγός)
Δημοσίευση 18/10/2010 - 09:57
Ad
Δημοσίευση 18/10/2010 - 10:38
Μια κάπως ασχετη με το τοπικ ερωτησουλα..Προσπαθω να βρω προγραμμα που να "επεκτεινει" τον αριθμο των apps που χωρανε μεσα στα folders..Τωρα χωραν 12 αλλα θελω να το επεκτεινω..Βρηκα το Folderenhance (καπως ετσι) αλλα δεν υπαρχει κουμπι install..Καμμια ιδεα?
Εγώ πάλι θα πρότεινα το FolderEnhancer, το με το οποίο φαίνεται να κάνεις περισσότερα και μάλιστα πιο γρήγορα!infinifolders
FolderEnhancer Features:
* Open folders faster. όσοι έχουν δοκιμάσει και τις δύο εφαρμογές, ας επιβεβαιώσουν
* Add up to 320 icons to a folder (20 pages, 16 per page). ε δε φαντάζομαι να χρειάζεστε περισσότερα από 320 icons σε ένα φάκελο
* Create folders inside of folders. πολύ καλό αυτό, ώστε να φτιάχνεις υποκατηγορίες...
* Create folders on the dock.
* Supports Iconoclasm for custom layouts inside of folders.
* Extends MultiIconMover to allow moving multiple icons into/out of folders.
* Options include hiding the folder name and wallpaper, as well as disabling animations.
Περισσότερα εδώ
http://www.iphonehea...pports-ios-4-1/
Βασικά το λέω αυτό γιατί έχω παρατηρήσει ακριβώς το αντίθετο!!! (μιλάω πάντα για την rc3 του greenpois0n και όχι για τις πρώτες αποτυχίες...)για τον φιλο που εχει απορια γιατι δεν δοκιμαζουμε κ το greenpois0n εγω προσωπικα δεν το βαζω γιατι απ'οτι διαβαζω απο παιδια που εχουν βαλει κ τα 2 πιο αξιοπιστο ειναι το limera1n απλο ειναι
Και πίστεψέ με, έχω διαβάσει όλα τα post σε όλα τα σχετικά θέματα και εννοείται δίνω πολύ μεγαλύτερη βάση στα άτομα που έχουν δοκιμάσει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Είναι λίγο μανίκι να βρω τώρα και να σου παραθέσω διάφορα σχόλια. Το αφήνω εδώ όμως το θέμα. Σίγουρα ο καθ' ένας κρίνει και πράττει ανάλογα.
Αν επιλέξεις Apple, (ώστε να σώσεις το αρχείο στον υπολογιστή σου), δεν παίζει ρόλο αν έχεις κάνει ή όχι Jailbreak.Καλημερα, Corduroy 27 μια ερωτηση, ειπες να επιλεγω Apple και οχι Cydia...στο shsh. αν καταλαβα καλα ο Θαναθις εγραφε σε iphone jailbroken επιλεγουμε Cydia.
Το δικο μου ειναι jailbrocken με jailbreakeme.com.
Σε ευχαριστω!
Αυτό το λέει για την επιλογή Cydia. Εκεί είναι που πρέπει να έχεις κάνει Jaibreak πρώτα.
Δημοσίευση 18/10/2010 - 11:22
Δημοσίευση 18/10/2010 - 11:34
Συμφωνω και γω φιλε με τη γνωμη σου,Βασικά το λέω αυτό γιατί έχω παρατηρήσει ακριβώς το αντίθετο!!! (μιλάω πάντα για την rc3 του greenpois0n και όχι για τις πρώτες αποτυχίες...)
Και πίστεψέ με, έχω διαβάσει όλα τα post σε όλα τα σχετικά θέματα και εννοείται δίνω πολύ μεγαλύτερη βάση στα άτομα που έχουν δοκιμάσει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
Είναι λίγο μανίκι να βρω τώρα και να σου παραθέσω διάφορα σχόλια. Το αφήνω εδώ όμως το θέμα. Σίγουρα ο καθ' ένας κρίνει και πράττει ανάλογα.
αν δεν τα εχεις δοκιμασει και τα δυο δεν μπορεις να ξερεις πιο ειναι καλυτερο.
τα πιο κατω ειναι η γνωμη μου και τιποτα αλλο...
εγω δοκιμασα το Limera1n (οπως ολοι μιας και βγηκε πρωτο)
και ενοιωσα το 3GS μου να ειναι αισθητα πιο αργο στο ανοιγμα εφαρμογων, νοιωθεις ενα μικρο τρεμοπαιγμα καποιες φορες πριν ανοιξει.
2-3 φορες εκανε επανεκινηση η συνδεση με το wifi.
το installous με ταλαιπωρουσε αρκετα σε σχεση με το ios 4.0 και jb που ειχα πριν.
ετσι μπηκα στον πειρασμο να δοκιμασω και το greenpois0n.
η διαφορα ειναι εμφανεστατη. ολα ειναι αψωγα.
να πω επισης οτι και στις δυο περιπτωσεις εχω φορτωσει τις ιδιες εφαρμογες και απο cydia και απο apple.
τα εργαλεια ηταν και τα δυο στις τελευταιες αναβαθμησεις τους. rc1b-rc3
Τελευταία επεξεργασία από: djivo, 18/10/2010 - 11:36
Δημοσίευση 18/10/2010 - 11:44
Συμφωνω και γω φιλε με τη γνωμη σου,
αν δεν τα εχεις δοκιμασει και τα δυο δεν μπορεις να ξερεις πιο ειναι καλυτερο.
τα πιο κατω ειναι η γνωμη μου και τιποτα αλλο...
εγω δοκιμασα το Limera1n (οπως ολοι μιας και βγηκε πρωτο)
και ενοιωσα το 3GS μου να ειναι αισθητα πιο αργο στο ανοιγμα εφαρμογων, νοιωθεις ενα μικρο τρεμοπαιγμα καποιες φορες πριν ανοιξει.
2-3 φορες εκανε επανεκινηση η συνδεση με το wifi.
το installous με ταλαιπωρουσε αρκετα σε σχεση με το ios 4.0 και jb που ειχα πριν.
ετσι μπηκα στον πειρασμο να δοκιμασω και το greenpois0n.
η διαφορα ειναι εμφανεστατη. ολα ειναι αψωγα.
να πω επισης οτι και στις δυο περιπτωσεις εχω φορτωσει τις ιδιες εφαρμογες και απο cydia και απο apple.
τα εργαλεια ηταν και τα δυο στις τελευταιες αναβαθμησεις τους. rc1b-rc3
+1 Τα δοκίμασα κι εγώ και τα δύο, στο limera1n όντως αργούσε να ανοίξει κάποιες εφαρμογές όπως και στο άνοιγμα 2ου tab στο safari.
Με το greenpois0n RC3 όλα τρέχουν όπως και χωρίς jailbreak.
Δημοσίευση 18/10/2010 - 11:48
βγηκε RC4, μολις το ειδα... ομως οτι δουλευει δε το πειραζουμε..+1 Τα δοκίμασα κι εγώ και τα δύο, στο limera1n όντως αργούσε να ανοίξει κάποιες εφαρμογές όπως και στο άνοιγμα 2ου tab στο safari.
ισως μελλοντικα..
Δημοσίευση 18/10/2010 - 14:20
Εγώ πάλι θα πρότεινα το FolderEnhancer, το με το οποίο φαίνεται να κάνεις περισσότερα και μάλιστα πιο γρήγορα!
FolderEnhancer Features:
* Open folders faster. όσοι έχουν δοκιμάσει και τις δύο εφαρμογές, ας επιβεβαιώσουν
* Add up to 320 icons to a folder (20 pages, 16 per page). ε δε φαντάζομαι να χρειάζεστε περισσότερα από 320 icons σε ένα φάκελο
* Create folders inside of folders. πολύ καλό αυτό, ώστε να φτιάχνεις υποκατηγορίες...
* Create folders on the dock.
* Supports Iconoclasm for custom layouts inside of folders.
* Extends MultiIconMover to allow moving multiple icons into/out of folders.
* Options include hiding the folder name and wallpaper, as well as disabling animations.
Περισσότερα εδώ
http://www.iphonehea...pports-ios-4-1/
Φιλε μου πηγα να το κανω αυτο αλλά δεν ειχε κουμπι install;) (Μου λεγε πρωτα να αφαιρεσω καμμια 10 ρια προγραμματα και μετα να το ξαναβαζα, οποτε...) Θενκσ παντως!
Δημοσίευση 18/10/2010 - 15:58
+1 Τα δοκίμασα κι εγώ και τα δύο, στο limera1n όντως αργούσε να ανοίξει κάποιες εφαρμογές όπως και στο άνοιγμα 2ου tab στο safari.
Άρα εγώ που δεν το έχω κάνει ακόμα jailbreak, να χρησιμοποιήσω το greenpois0n RC3 ή το RC4??? Και ποια είναι η/οι διαφορά/ές μεταξύ τους
Δημοσίευση 18/10/2010 - 16:04
είχα βάλει λεμόνι και είχα κάτι προβληματάκια και τώρα έβαλα πρασινάδα και όλα κομπλέ!καμία σχέση μπορώ να πω
Δημοσίευση 18/10/2010 - 16:05
το ρσ4 τώρα το έβγαλαν οπότε να βάλεις αυτό!Άρα εγώ που δεν το έχω κάνει ακόμα jailbreak, να χρησιμοποιήσω το greenpois0n RC3 ή το RC4??? Και ποια είναι η/οι διαφορά/ές μεταξύ τους
Δημοσίευση 18/10/2010 - 20:10
Δημοσίευση 18/10/2010 - 21:11
Αν jailbreak κάνεις χάνεις ταυτόχρονα και την εγγύηση και μπορούν να το βρουν ότι ήταν jailbroken?Η με ένα απλό restore δεν μένει τίποτα και ισχύει κανονικα η εγγύηση?
Από ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα χάνεις την εγγύηση και ακόμα restore να κάνεις πάλι φαίνεται ότι το είχες κάνει jailbreak. Ας απαντήση και κάποιος πιο έμπειρος από εμένα.
Δημοσίευση 18/10/2010 - 21:17
για πες μου λίγο αυτό που το διάβασες?με το που κάνεις ριστορ είσαι κομπλέΑπό ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα χάνεις την εγγύηση και ακόμα restore να κάνεις πάλι φαίνεται ότι το είχες κάνει jailbreak. Ας απαντήση και κάποιος πιο έμπειρος από εμένα.
Δημοσίευση 18/10/2010 - 21:19
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες