Limera1n (Οδηγός)
Δημοσίευση 18/10/2010 - 21:21
Ad
Δημοσίευση 18/10/2010 - 21:52
Προσπαθω να κανω restore αλλα μου βγαζει σφαλμα 1004.Τι να κανω?
Δημοσίευση 18/10/2010 - 21:56
λοιπόν άκου τι θα κάνεις!ρε παιδια εμενα γιατι κολαει?Το εγκαθιστω κανονικα και ανοιγει αλλα μετα δεν βρισκει σημα.
Προσπαθω να κανω restore αλλα μου βγαζει σφαλμα 1004.Τι να κανω?
1)το κατεβάζεις τιο ιος 4.1 και με πατημένο shift + restore πας και το διαλέγεις!
2)αν σου το ξαναβγάλει πας σε ένα άλλο πσ περνάς itunes και το κάνεις με τον ίδιο τρόπο
Τελευταία επεξεργασία από: GeorgeTF1, 18/10/2010 - 21:56
Δημοσίευση 18/10/2010 - 22:24
για πες μου λίγο αυτό που το διάβασες?με το που κάνεις ριστορ είσαι κομπλέ
Χίλια συγνώμη αλλά από εχθές που γράφτηκα δεν έχω σταματήσει να διαβάζω τα διάφορα θέματα και είναι όλα χαμός μέσα στο κεφάλι μου και για αυτό είπα ας απαντήσει και κάποιος πιο έμπειρος, το καλό είναι ότι με restore όλα "διορθώνονται" και δεν φαίνεται τίποτα!!!
Δημοσίευση 19/10/2010 - 08:40
Θέλω να αναβαθμίσω σε 4.1 και να κάνω jailbreak με το limera1n.
Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί, μπορεί κάποιος να γράψει πολύ απλά step by step από την αρχή τι πρέπει να κάνω:
α) Να αναβαθμίσω στο τελευταίο update το itunes?
β) Για να κάνω backup τις εφαρμογές, επαφές μου κλπ, αλλά και τις εφαρμογές του cydia?
Με λίγα λόγια, τι να κάνω, ώστε και μετά το καινούριο JB, το τηλέφωνό μου να είναι ίδιο ακριβώς, όπως και πριν??
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Δημοσίευση 19/10/2010 - 09:26
Έχω ένα 3GS σε 3.1.3 με JB μέσω spirit και itunes version 9.1.0.79.
Παιδιά, επειδή έχω μπερδευτεί, μπορεί κάποιος να γράψει πολύ απλά step by step από την αρχή τι πρέπει να κάνω:
β) Για να κάνω backup τις εφαρμογές, επαφές μου κλπ, αλλά και τις εφαρμογές του cydia?
Με λίγα λόγια, τι να κάνω, ώστε και μετά το καινούριο JB, το τηλέφωνό μου να είναι ίδιο ακριβώς, όπως και πριν??
Ευχαριστώ προκαταβολικά
θα με ενδιαφερε κ μενα η απαντηση γιατι ειμαι στην ιδια φαση ακριβως..
Δημοσίευση 19/10/2010 - 09:29
Μη με βρίσετε αλλά είναι τόσα πολλά τα posts που δεν μπορώ να βρω την απάντηση......
Το Limera1n ισχύει για συσκευές iphone 3g me ios 4.1??? Η μόνο για 3gs και 4?
Kαι άν ισχύει είναι αξιόπιστο η....να περιμένουμε εμείς οι μπακατελάδες?
Δημοσίευση 19/10/2010 - 09:41
Έχω ένα 3GS σε 3.1.3 με JB μέσω spirit και itunes version 9.1.0.79.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
* Αναβαθμίζεις στο τελευταίο iTunes
* Κατεβάζεις από το Cydia το Pkgbackup και κάνεις backup τα packages που έχεις περασμένα από το Cydia. Η εν λόγω εφαρμογή δημιουργεί μία νέα επαφή στα contacts σου η οποία κρατάει μία λίστα με τα packages που έχεις περασμένα.
* Κάνεις sync το τηλέφωνό σου με το itunes ώστε να κρατήσεις τελευταίο backup επαφών κλπ (μαζί και την νέα επαφή από το pkgbackup)
* Κατεβάζεις το τελευταίο firmware (μπορείς να το βρεις από την αρχική σελίδα του iPhone Hellas) και το σώνεις κάπου στον Η/Υ. Συνδέεις το iPhone σου στον Η/Υ, ανοίγεις το itunes, πατάς shift + Restore και κάνεις αναβάθμιση του firmware επιλέγοντας το firmware που μόλις κατέβασες. Οταν η διαδικασία τελειώσει, επιλέγεις "Setup as new device" και όχι "Restore from backup"
* Τρέχεις Limera1n ή Greenpois0n ώστε να εγκατασταθεί το Cydia (όταν μπεις για πρώτη φορά στο Cydia επιλέγεις complete upgrade)
* Κάνεις sync με το itunes ώστε να περαστούν επαφές, notes, apps στο "new device"
* Κατεβάζεις από Cydia και εγκαθιστάς το Pkgbackup. Χρησιμοποιώντας αυτό (και την επαφή - backup που έκανες sync στο προηγούμενο βήμα) κάνεις restore τα Cydia packages
Δημοσίευση 19/10/2010 - 09:54
μια διευκρινηση μονο: το Shift + Restore ειναι καποιος συνδυασμος που πατας στο iphone η ειναι καποιο button που πατας στο Itunes ?
Δημοσίευση 19/10/2010 - 09:56
Thanks ρε ninja,
μια διευκρινηση μονο: το Shift + Restore ειναι καποιος συνδυασμος που πατας στο iphone η ειναι καποιο button που πατας στο Itunes ?
Κρατώντας πατημένο το shift στο πληκτρολόγιό σου, κάνεις κλικ στο restore του itunes
Δημοσίευση 19/10/2010 - 10:02
Δημοσίευση 19/10/2010 - 10:46
Δημοσίευση 19/10/2010 - 10:49
οχι το limera1n δεν υποστιριζει το 3g υπαρχει το redsnow 0.9.6 για τα 3gΚαλημέρα.....
Μη με βρίσετε αλλά είναι τόσα πολλά τα posts που δεν μπορώ να βρω την απάντηση......
Το Limera1n ισχύει για συσκευές iphone 3g me ios 4.1??? Η μόνο για 3gs και 4?
Kαι άν ισχύει είναι αξιόπιστο η....να περιμένουμε εμείς οι μπακατελάδες?
Τελευταία επεξεργασία από: basketikos, 19/10/2010 - 10:50
Δημοσίευση 19/10/2010 - 10:51
εγω θα σου προτεινα το greenpois0n ειναι πολλυ ποιο σταθερο απο το limera1n με αυτο εχω κανει και εγω j/bΣκέφτομαι να κάνω update και jb με limara1n. Ακόμα δεν είναι stable. Ποιά είναι τα bugs που υπάρχουν τώρα στην beta? Να ξέρω αν είναι.
Δημοσίευση 19/10/2010 - 10:56
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες