Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#676   goose1992

goose1992

iPH Member

• 315 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/10/2010 - 17:37

βγήκε το pwnage tool http://blog.iphone-d.../20102010-event

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#677   tsip

tsip

iPH newbie

• 21 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 20/10/2010 - 18:38

η τελευταία εκδοση του limera ποια είναι?

#678   fotisrafa

fotisrafa

iPH newbie

• 10 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2010 - 18:45

Παιδια επειδη τωρα προσφατα μπηκα στον κοσμο της apple και θελω να κανω μια ερωτηση: Τι είναι το unlock?

#679   giannis19902008

giannis19902008

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2010 - 19:08

καλησπερα εγω με την σειρα μου επειδι ειμαι καινουριος θελω να ρωτησω αν κανω υο limera1n θα χασω αρχεια οπως τις επαφες μου? και αν τις χανω τι πρεπει να κανω?????????

#680   Krals

Krals

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2010 - 20:41

Παιδια,μολις εκανα JB με greenpoison.
Εφτασα στο σημειο που τρεχεις το Loader και σου κανει install το Cydia.
Παω να ανοιξω το Cydia και κλεινει αμεσως (το Cydia),επισης ΚΑΙ το Loader ΚΑΙ το Cydia εχει ασπρα icons τελειως.Του εκανα restart αλλα τπτ μεχρι στιγμης.
Any ideas??

Ευχαριστω.

#681   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2010 - 23:12

Παιδια επειδη τωρα προσφατα μπηκα στον κοσμο της apple και θελω να κανω μια ερωτηση: Τι είναι το unlock?

Αν αγόρασες τη συσκευή σου από το εξωτερικό τότε είναι locked σε κάποιο παροχέα κινητής τηλεφωνίας εξωτερικού όπερ και σημαίνει ότι ΑΝ έχεις κάνει unlock τη συσκευή και περάσεις νέο firmware ή γενικά οτιδήποτε αλλάξει την bootroom (όπως πχ νέα έκδοση firmware από το iTunes) τότε θα χάσεις το unlock σου.

Αυτό ΔΕΝ φαίνεται να ισχύει για συσκευές αγορασμένες από Ελλάδα οπου λόγω νόμου όλες οι συσκευές είναι ξεκλείδωτες για όλους τους παρόχους. Προσωπικά το 3GS μου αγορασμένο Ελλάδα με αρχικό firmware 3.1.2 και μετά 4.0.2 και μετά 4.1 ΔΕΝ έχασε το unlock του που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει JB με limera1n ή με greenpois0n. Οι συσκευές από εξωτερικό θέλουν PwnageTool (δουλεύει με mac pc) ή διαφορετικά περιμένεις κάποιον να ανεβάσει μία πειραγμένη IPSW που να δουλεύει σε windows.

Να διαβάσεις το FAQ του φόρουμ κι εγώ καινούριος σχετικά είμαι οπότε μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος.

#682   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 20/10/2010 - 23:27

Αν αγόρασες τη συσκευή σου από το εξωτερικό τότε είναι locked σε κάποιο παροχέα κινητής τηλεφωνίας εξωτερικού όπερ και σημαίνει ότι ΑΝ έχεις κάνει unlock τη συσκευή και περάσεις νέο firmware ή γενικά οτιδήποτε αλλάξει την bootroom (όπως πχ νέα έκδοση firmware από το iTunes) τότε θα χάσεις το unlock σου.

Αυτό ΔΕΝ φαίνεται να ισχύει για συσκευές αγορασμένες από Ελλάδα οπου λόγω νόμου όλες οι συσκευές είναι ξεκλείδωτες για όλους τους παρόχους. Προσωπικά το 3GS μου αγορασμένο Ελλάδα με αρχικό firmware 3.1.2 και μετά 4.0.2 και μετά 4.1 ΔΕΝ έχασε το unlock του που σημαίνει ότι μπορεί να γίνει JB με limera1n ή με greenpois0n. Οι συσκευές από εξωτερικό θέλουν PwnageTool (δουλεύει με mac pc) ή διαφορετικά περιμένεις κάποιον να ανεβάσει μία πειραγμένη IPSW που να δουλεύει σε windows.

Να διαβάσεις το FAQ του φόρουμ κι εγώ καινούριος σχετικά είμαι οπότε μπορεί να έχω κάνει κάτι λάθος.

σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

#683   Krals

Krals

iPH newbie

• 70 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 00:13

Παιδια,μολις εκανα JB με greenpoison.
Εφτασα στο σημειο που τρεχεις το Loader και σου κανει install το Cydia.
Παω να ανοιξω το Cydia και κλεινει αμεσως (το Cydia),επισης ΚΑΙ το Loader ΚΑΙ το Cydia εχει ασπρα icons τελειως.Του εκανα restart αλλα τπτ μεχρι στιγμης.
Any ideas??

Ευχαριστω.

τελικα εκανα με limera1n και ολα οκ.
ρε παιδια ειχα σημειωσεις στα notes τις οποιες εχω χασει τελειως..υπαρχει περιπτωση να τις βρω με καποιο τροπο??

#684   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 21/10/2010 - 08:54

καλησπερα εγω με την σειρα μου επειδι ειμαι καινουριος θελω να ρωτησω αν κανω υο limera1n θα χασω αρχεια οπως τις επαφες μου? και αν τις χανω τι πρεπει να κανω?????????

Όχι δεν χάνεις τίποτε απολύτως.
Αλλά πριν κάνεις κάτι:
1. Σύνδεσε τη συσκευή σου στο PC και άσε το iTunes να κάνει το backup
2. Συγχρόνισε τις επαφές σου με το Outlook για να τις έχεις και εκεί. (Αν στο Outlook δεν έχεις καμία επαφή, τότε πέρασε μια "μαϊμού" και μετά συγχρόνισε. Μετά μπορείς να την σβήσεις)

#685   Franko

Franko

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 09:01

Καλημέρα,

Είμαι νέος και στο iPhone και στο forum.
Χτες βράδυ έκανα το jailbreak με Limera1n,τελικά μετά από ένα restore (το οποίο βλακωδώς το έκανα προτού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του Limera1n)τα κατάφερα, αλλά σήμερα δεν έχω καμία επαφή με τον πάροχο μου, ο οποίος παρεπιπτώντως είναι η Vodafone. Παρόλα αυτά το Cydia φαίνεται μια χαρά, απλά αυτή τη στιγμή δεν έχω internet για να δω κάτι παραπάνω.
Τί προτείνετε? Να ξανακάνω restore και να τα κάνω όλα από την αρχή και μαζί το σταυρό μου, ή υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ξέρω??

Ευχαριστώ

#686   satmasterboy

satmasterboy

iPH newbie

• 66 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 09:20

Καλημέρα,

Είμαι νέος και στο iPhone και στο forum.
Χτες βράδυ έκανα το jailbreak με Limera1n,τελικά μετά από ένα restore (το οποίο βλακωδώς το έκανα προτού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του Limera1n)τα κατάφερα, αλλά σήμερα δεν έχω καμία επαφή με τον πάροχο μου, ο οποίος παρεπιπτώντως είναι η Vodafone. Παρόλα αυτά το Cydia φαίνεται μια χαρά, απλά αυτή τη στιγμή δεν έχω internet για να δω κάτι παραπάνω.
Τί προτείνετε? Να ξανακάνω restore και να τα κάνω όλα από την αρχή και μαζί το σταυρό μου, ή υπάρχει και κάτι άλλο που δεν ξέρω??

Ευχαριστώ

Δοκίμασε πρώτα να κανεις μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτυου πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις—>Γενικά—>Δίκτυο—>Κινητό δίκτυο δεδομένων—>Επαναφορά
Μετά σύνδεσε το με το itunes (έχοντας internet) να δούμε αν θα σου κάνει carrier settings update

Το τηλέφωνο από Ελλάδα είναι να υποθέσω...

#687   Franko

Franko

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 10:16

Δοκίμασε πρώτα να κανεις μια επαναφορά ρυθμίσεων δικτυου πηγαίνοντας στο Ρυθμίσεις—>Γενικά—>Δίκτυο—>Κινητό δίκτυο δεδομένων—>Επαναφορά
Μετά σύνδεσε το με το itunes (έχοντας internet) να δούμε αν θα σου κάνει carrier settings update

Το τηλέφωνο από Ελλάδα είναι να υποθέσω...

Ευχαριστώ για τη βοήθεια,

Από Ελλάδα είναι το κινητό ναι

Το path που μου υποδεικνύεις όμως δεν το βρίσκω στο μενού μου.
Μέχρι το Δίκτυο οκ, μετά δε βλέπω κινητό δίκτυο δεδομένων. Αυτό που βλέπω είναι Ρυθμίσεις—>Γενικά—>Δίκτυο—>Δεδομένα και μετά τίποτα. Απλά επιλογή on/off. Επιλογή για επαναφορά δε βλέπω...

Ευχαριστώ

#688   Franko

Franko

iPH newbie

• 4 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 10:37

Ευχαριστώ για τη βοήθεια,

Από Ελλάδα είναι το κινητό ναι

Το path που μου υποδεικνύεις όμως δεν το βρίσκω στο μενού μου.
Μέχρι το Δίκτυο οκ, μετά δε βλέπω κινητό δίκτυο δεδομένων. Αυτό που βλέπω είναι Ρυθμίσεις—>Γενικά—>Δίκτυο—>Δεδομένα και μετά τίποτα. Απλά επιλογή on/off. Επιλογή για επαναφορά δε βλέπω...

Ευχαριστώ

Οκ το βρήκα, έκανα επαναφορά ρυθμίσεων αλλά τίποτα ακόμα... τώρα πρέπει να βρω και ιντερνετ, γιατί είμαι στη δουλειά...

#689   Aster

Aster

iPH Addict

• 733 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 10:46

Μονο με restore θα φτιάξει. Μην ψάχνεις άδικα για λύσεις. Το ίδιο έπαθα κι εγώ (δυστυχώς) με το Limera1n. Μετα το jailbreak χαθηκε το δικτυο. Εψαχνα προχθές όλη την ημέρα στο ίντερνετ για λύσεις, τα δοκίμασα όλα - τίποτα. Μόνο με restore και set as new έφτιαξε. Μετά κάνε πάλι το jailbreak.

#690   giannis19902008

giannis19902008

iPH newbie

• 93 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 11:17

παιδια καλημερα!! μετα απο την διαδικασια πρεπει να κανο παλι restore? η δεν χρειαζετε?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες