Ένα-ένα:
"Συγχρόνισε", εννοείς με iTunes 10.0.1; Γιατί τώρα που μιλάμε, το έχω συγχρονισμένο με το iTunes 9.2.1.4 που έχω στο PC μου.
Pkgbackup εννοείς την εφαρμογή όπως τη βρίσκω μέσα στο Cydia; Η cracked version που βρίσκω στο xsellize κρασάρει πριν ολοκληρωθεί το backup... Βέβαια εξήγησα τι με νοιάζει "να μη χάσω" και απ' όσα λες δε θα έχω πρόβλημα.
Ελληνικό είναι το 3GS, unlocked, ναι.
Θα περάσεω το 4.1 χωρίς να κάνω Restore πριν; Φαντάζομαι, αν κάνω το Restore θα είναι καθαρή η συσκευή αλλά θα χάσω τα πάντα...
Αυτό που δεν ξέρω είναι πώς "κρατάω shsh"; Αν μπορείς να εξηγήσεις, θα το εκτιμούσα.
1. Πρέπει να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση iTunes για να μπορέσεις να περάσεις τη 4.1
2. Το
PkgBackup είναι η καλύτερη εφαρμογή. Σου κρατάει τα sources και τα πακέτα που έχεις κατεβάσει. Αξίζει τα λεφτά της.
3. Με την αναβάθμιση θα χάσεις ότι έχει να κάνει με το jailbreak. Θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις από την αρχή. Σε συμβουλεύω να το κάνεις με πολύ προσοχή.
4. Θα κάνεις restore και μετά set up as new. Είναι σημαντικό, διότι αλλιώς θα πάρεις σκουπίδια από το προηγούμενο jailbreak και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα.
5. Μετά θα συγχρονίσεις και πάλι τις επαφές, notes, μουσική, εφαρμογές, κτλ με το iTunes. Ότι cracked εφαρμογές έχεις θα τις συγχρονίσεις ΜΕΤΑ το
jailbreak και αφού βάλεις το AppSync for iOS 4.1
6. Τα
SHSH blobs κρατιούνται μόνο στην ώρα τους. Αν δεν τα είχες κρατήσει παλιότερα για την 4.0.1 ΔΕΝ μπορείς τώρα να το κάνεις εκ των υστέρων. Αυτή την στιγμή η apple υπογράφει την 4.1 & την 4.2b2 & b3. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και με
Tiny UmbrellaΠαρόλα αυτά σε συμβουλεύω να κάτσεις εκεί που είσαι γιατί η 4.2 με το ανάλογο j/b είναι προ των πυλών...
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 09/11/2010 - 14:15.