Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#271   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:03

http://www.spiritjb.org/2010/10/limera1n-updated-to-rc1-rc1b-now.html

And Here's A New Updates changelog :
BETA1 - first release
BETA2 - fixed kernel patching magic, rerun BETA2+ over BETA1
BETA3 - fixed new bootrom 3GS
BETA4 - uninstall fixed, respring fixedish
RC1 - out of beta! afc2, reliability improvements, no reboot for cydia, 2kb smaller
RC1b - addresses an install issue, mainly with iPads

Ευχαριστώ, οπότε μένω στο RC1.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#272   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:09

Γεια σας και απο μενα φιλοι μου. Θελω να μοιραστω μαζι σας πως μολις εκανα Jailbreaks με Limera1n RC1 με τη μια χωρις κανενα problem, ενα νεο iPhone 4 στην OS 4.1 & ενα iPad 3G 64Gb WiFi στην OS 3.2.2. Ολα super δουλευουν τελεια!!! :D Για μια ακομα φορα οι super hackers τα καταφεραν! Καλο jailbreak σε ολους!! 8)

Υ.Γ. Οντως στο Cydia δεν υπαρχει πια η ενδειξη για να αποθηκευση αυτοματα το SHSH, αρα μονο μεσω του tiny umbrella μπορει να γινει αν δεν κανω λαθος.

Τελευταία επεξεργασία από: gbill, 11/10/2010 - 23:10

#273   em1111

em1111

iPH Member

• 267 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:16

Για Ipod Touch 2G MC είναι συμβατό; Γιατί δεν λέει τίποτα στο limera1n.com για Ipod Touch 2G MC jailbreak

#274   iDavid

iDavid

iPH newbie

• 20 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:18

Δηλαδη μου να μην εγκαταστησω το ανανεωμενο limera1n? Έχω το beta 4.

Ευχαριστω

#275   macmaniac82

macmaniac82

iPH Contributor

• 1.164 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:26

Για Ipod Touch 2G MC είναι συμβατό; Γιατί δεν λέει τίποτα στο limera1n.com για Ipod Touch 2G MC jailbreak

Για ipod touch 2G MC δεν ειναι συμβατο,καθως και το redsnow 0.9.6b1 προστοπαρων

#276   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:30

πριν βγει αυτο limera1n update μπορουσες να κανεις jailbreak το ipad σου?
εγω προσπαθησα ξανα ενα φρες ρεστορ και παλι δεν γινεται ¨/

Οχι φιλε μου ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Το iPad 3G 64Gb WiFi το αγορασα πρόσφατα από την Αγγλία με εγκαταστημενη ως default την OS 3.2.2 και με τιποτα δεν μπορεσα να κανω jailbreak. Μονο με το limera1n RC1 το εκανα τωρα με τη μια και ολα δουλευουν τελεια!!! Περιμενα 20 μερες τωρα τη στιγμη αυτή. Προσπαθησε να κανεις σωστα το restore που σου λεει, τον συγχρονισμο δηλ. Θα πετυχει μονο οταν στο reboot δεις τη πρασινη σταγονα. Αυτα και ευχομαι συντομα να δεις το cydia logo 8)

#277   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα
  • GameCenter:GeorgeTF

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:34

τώρα είναι το φαιναλ αυτό η όχι?

#278   Georgio

Georgio

iPH Contributor

• 1.106 μηνύματα
  • Twitter:@GeorgioDan
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G
  • GameCenter:iGIORGIS

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:35

Ετοιμος και εγω! στην αρχη ειχα ενα θεμα γιατι πηγα να το κανω απο αλλο user στα windows που ειχε admin χαρακτηριστηκα και δε γινοταν! Μετα ομως το εβαλα στον αρχικο user και εγινε επιτελους κανονικα!!!!

#279   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:54

τώρα είναι το φαιναλ αυτό η όχι?

Απ' οτι φαινεται φιλοι μου ΝΑΙ επιτελους ειναι το Final Version !!! Μετα απο το Limera1n RC1b τωρα ο GeoGOD στο site του (www.limera1n.com) δεν εχει πια καμια αναφορα για BETA ή RC version οποτε μάλλον..... ΝΑΙ its the final ver. Σε εμενα η RC1, οπως ειπα πιο πανω, λειτουργησε τελεια B)

#280   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:56

Απ' οτι φαινεται φιλοι μου ΝΑΙ επιτελους ειναι το Final Version !!! Μετα απο το Limera1n RC1b τωρα ο GeoGOD στο site του (www.limera1n.com) δεν εχει πια καμια αναφορα για BETA ή RC version οποτε μάλλον..... ΝΑΙ its the final ver. Σε εμενα η RC1, οπως ειπα πιο πανω, λειτουργησε τελεια B)

δεν βγηκε η stable περιμενε..γιατι βιαζεσαι φιλε μου?αν βγει θα το ανακοινωσουν στην πρωτη σελιδα

#281   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:57

ναι καλά είναι που δεν γράφει μπέτα αλλά δεν είναι και σίγουρο οτι ειναι το φαιναλ!θέλω να το κάνω αλλά θα περιμένω κανά 2 μέρες ακόμα μπας και κάνει κάτι άλλο

#282   Coolermaster

Coolermaster

iPH Member

• 210 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:59

Γρηγορη ερωτηση:
Εχω iPhone 3GS αγορασμενο απο Ελλαδα που δεν εχει γινει JB ποτε και φοραει την 4.1 με baseband 05.14.02(Modem Firmware) μπορω να κανω JB me to limera1n χωρίς προβληματα η πρεπει να περιμενω το unlock?
Ευχαριστω.

JailBreak θες οχι unlock! οσα IPhone ειναι απο Ελλας δεν εχουν problem!!! Δεν θα το εκανα στην θεση σου κ θα περιμενα το final Limerain και οχι beta. Εχω και γω την 4.1 και περιμενω!

#283   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:00

ΑΑ καταλαβα και εγω δεν ξερεις ποσο καιρο περιμενω να το δω ¨/ , τα εχω κανει ολα και τον συγχρονισμο αλλα τπτ ¨/ και εμενα ηρθε με την 3.2.2 αλλα μεχρι και τορα το εχω κανει 15 φορες ΚΑΙ Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΔΕΝ βγενει.... τυχερουλη!!! με την πρωτη!!

μαλλον πως πρεπει να περιμενωωωω ¨/

Φιλε μου σου προτεινω να κανεις ενα καθαρο resore μεσα απο το itunes και μετα τρεξε το limera1n. Προσεξε απλα οταν κανει το iPad σου restore για να κρατησεις στους σωστους χρονους το home & power button, το pop up iTunes που βγαινει να το εχεις κανει minimize ώστε να μην χασεις το παραθυρακι με το limera1n hack. Απλα ακολουθα τις εντολες και οταν σου πει να αφησεις το power button κρατα για ακομα 15 sec to home. Ειμαι σιγουρος πως εκει κατι γινεται και δεν σου πετυχαινει. Αντε και καλη επιτυχια φιλε μου ;)

#284   gbill

gbill

iPH newbie

• 22 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:03

JailBreak θες οχι unlock! οσα IPhone ειναι απο Ελλας δεν εχουν problem!!! Δεν θα το εκανα στην θεση σου κ θα περιμενα το final Limerain και οχι beta. Εχω και γω την 4.1 και περιμενω!

Φιλε μου μαλλον ειναι η Final Version. Οπως ειπα πηγαινε στο site του Geo και δες.....καμια αναφορα πλεον για BETA ;h RC versions. Αρα ειναι η FINAL. Εκτος και αν κανω λαθος αλλα αυτο καταλαβαινω. Τέρμα η αναμονη & αντε γρηγορα πριν η Apple βγαλει την 4.1.1 !!!! :lol: Τα λεμε φιλοι μου !!!

Τελευταία επεξεργασία από: gbill, 12/10/2010 - 00:04

#285   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα

Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:08

Φιλε μου μαλλον ειναι η Final Version. Οπως ειπα πηγαινε στο site του Geo και δες.....καμια αναφορα πλεον για BETA ;h RC versions. Αρα ειναι η FINAL. Εκτος και αν κανω λαθος αλλα αυτο καταλαβαινω. Τέρμα η αναμονη & αντε γρηγορα πριν η Apple βγαλει την 4.1.1 !!!! :lol: Τα λεμε φιλοι μου !!!

όταν τρέχεις το limera1n σου λέει rc1b και οχι final

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9