Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#706   mountris

mountris

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 21/10/2010 - 18:58

απο το 90% μου πήγε στο 40% μέσα σε 5 ώρες!δεν το είχα ακουμπήσει το κινητό

To εσβησά να δώ αν θα δω διαφορά. Και σε εμένα απο το 100% το πρωί πήγαινε στο 30% το βράδυ με μέτρια χρήση του τηλεφώνου.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#707   mountris

mountris

iPH newbie

• 63 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 21/10/2010 - 19:05

To εσβησά να δώ αν θα δω διαφορά. Και σε εμένα απο το 100% το πρωί πήγαινε στο 30% το βράδυ με μέτρια χρήση του τηλεφώνου.

Μάλλον που δεν είναι αυτό. Η μπαταρία συνεχίζει να πέφτει και μετά που το έσβησα...

#708   maca

maca

iPH newbie

• 59 μηνύματα
  • GameCenter:imacaros

Δημοσίευση 21/10/2010 - 22:06

Ρε παιδια εχει παρατηρησει κανεις καποιο προβλημα με το σημα μετα το jailbreak.....
εχω iphone 4 4.1 jailbroken me Limera1n και νομιζω οτι με την 4.0.1 επιανε καλυτερα.....
εχει κανεις το ιδιο προβλημα??

#709   jim82jim

jim82jim

iPH Member

• 327 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 11:43

Διαβασα για το limerain αλλα θέλω να ρωτήσω το εξής.
Για όλους εμάς με iphone 3gs 4.0.1 jailbreak με το jailbreakme είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το setup as new device?
γιατί πιστέψτε με έχω 350 apps και απο την 3.1.3 στην 4.0.1 τα έβαλα ένα ένα τα apps σε φακελάκια και με πήρε ώρες.

Μήπως τώρα είναι εφικτό με ένα restore from backup?

δηλαδή update στην 4.1 , jailbreak, appsync απο cydia και μετά restore from backup και έτοιμος.
Γίνεται έτσι ή θα έχω προβλήματα και καλό θα ήταν να το αποφύγω?

#710   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 22/10/2010 - 12:26

Διαβασα για το limerain αλλα θέλω να ρωτήσω το εξής.
Για όλους εμάς με iphone 3gs 4.0.1 jailbreak με το jailbreakme είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το setup as new device?
γιατί πιστέψτε με έχω 350 apps και απο την 3.1.3 στην 4.0.1 τα έβαλα ένα ένα τα apps σε φακελάκια και με πήρε ώρες.

Μήπως τώρα είναι εφικτό με ένα restore from backup?

δηλαδή update στην 4.1 , jailbreak, appsync απο cydia και μετά restore from backup και έτοιμος.
Γίνεται έτσι ή θα έχω προβλήματα και καλό θα ήταν να το αποφύγω?

Το πιο σωστό είναι Set as new, αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και με το backup πρώτα.

#711   bryan

bryan

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 13:26

Καλησπερα και απο εμενα....

Νεος χρηστης του iphone αλλα εχωντας καποιες γνωσεις στους υπολογιστες αισθανομαι οτι διαβαζω κινεζικα μερικες φορες εδω :rolleyes: ...

Διαβασα με προσοχη και τις 35 σελιδες του θεματος και ακομα δεν εχω βγαλει μια ακρη....

Ναι καταλαβαινω οτι με δικη μας ευθυνη γινεται το JB αλλα ...

Αρχικα διαβασα οτι το limerain καθυστερει τις εφαρμογες του κινητου καθως και το ιδιο κινητο...

ενω το poison δουλευει αψογα...

Ειδα επισης προβλημα στο σημα του κινητου αλλα κι αυτο το διορθωσαν τα παιδια...

Το τελευταιο προβλημα που παρουσιαστηκε και πραγματικα ειναι πολυ σοβαρο ειναι αυτο της μπαταριας....

Πιστεψτε με θα ηθελα πολυ να κανω JB τη συσκευη και ανυπομονω να διαβασω κατι που θα με πεισει ή τουλαχιστον θα εχει λυσεις για τετοια προβληματα....

Συγνωμη για το μεγαλο μου μηνυμα αλλα μπαινω στο φορουμ εδω και πολυ καιρο και ξερω πως ολοι δουλευετε για το καλο μας...

Απλα ζηταω μια συμβουλη ειτε εδω(οπου ισως βοηθησει κι αλλους που ειναι στη κατασταση μου) ειτε σε πμ...

ΥΓ εχω iphone 3gs 4.1 8b117 το οποιο πηρα το καλοκαιρι...

Ευχαριστω πολυ για τη προσοχη σας...

Τελευταία επεξεργασία από: bryan, 22/10/2010 - 13:29

#712   mitsakos13

mitsakos13

iPH newbie

• 40 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 22/10/2010 - 13:26

τα διάβασα όλα τα ποστ αλλά δε βρήκα λύση.

εχω cosmote. ρυθμίσεις για internet που είναι?
δεν εχω internet , 3g σήμα πίανω.

γενικά - δικτυο μετά δεν υπάρχει να βάλω κάπου ρυθμίσεις?

τι να κάνω?

#713   GeorgeTF1

GeorgeTF1

iPH Addict

• 618 μηνύματα
  • GameCenter:GeorgeTF

Δημοσίευση 22/10/2010 - 13:29

Νεος χρηστης του iphone αλλα εχωντας καποιες γνωσεις στους υπολογιστες αισθανομαι οτι διαβαζω κινεζικα μερικες φορες εδω :rolleyes: ...

Διαβασα με προσοχη και τις 35 σελιδες του θεματος και ακομα δεν εχω βγαλει μια ακρη....

Αρχικα διαβασα οτι το limerain καθυστερει τις εφαρμογες του κινητου καθως και το ιδιο κινητο...

Ειδα επισης προβλημα στο σημα του κινητου αλλα κι αυτο το διορθωσαν τα παιδια...

Το τελευταιο προβλημα που παρουσιαστηκε και πραγματικα ειναι πολυ σοβαρο ειναι αυτο της μπαταριας....

Πιστεψτε με θα ηθελα πολυ να κανω JB τη συσκευη και ανυπομονω να διαβασω κατι που θα με πεισει ή τουλαχιστον θα εχει λυσεις για τετοια προβληματα....

Συγνωμη για το μεγαλο μου μηνυμα αλλα μπαινω στο φορουμ εδω και πολυ καιρο και ξερω πως ολοι δουλευετε για το καλο μας...

Απλα ζηταω μια συμβουλη ειτε εδω(οπου ισως βοηθησει κι αλλους που ειναι στη κατασταση μου) ειτε σε πμ...

πες μας ακριβώς το πρόβλημα

#714   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 13:32

τα διάβασα όλα τα ποστ αλλά δε βρήκα λύση.

εχω cosmote. ρυθμίσεις για internet που είναι?
δεν εχω internet , 3g σήμα πίανω.

γενικά - δικτυο μετά δεν υπάρχει να βάλω κάπου ρυθμίσεις?

τι να κάνω?

Κι εγώ Cosmote έχω και έχω ίντερνετ με 3G, σου έκανε update τα settings δικτύου αμέσως μετά το restore;

#715   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 13:33

ΥΓ εχω iphone 3gs 4.1 8b117 το οποιο πηρα το καλοκαιρι...

Αν αναφέρεσαι στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ναι υπάρχει μεγαλύτερη κατανάλωση περίπου 20-30%.

#716   bryan

bryan

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 13:46

gianton

επειδη χρησιμοποιω αρκετα το τηλεφωνο ειδικα για το ιντερνετ εχω ηδη προβλημα με τη μπαταρια μιας και το πρωι ειναι 100% αλλα μεχρι το απογευμα το εχω βαλει σιγουρα στη πριζα....(οχι παντα αλλα αρκετες φορες το ξεζουμιζω)

1η ερωτηση
Γτ εχει τοση καταναλωση μετα το JB???

Μπορω να το διορθωσω κλεινοντας καποιες εφαρμογες που τρεχουν απο πισω???

2η ερωτηση

Τελικως ποιο προγραμμα για JB να χρησιμοποιησω....Γτ ειλικρινα δε μπορω να εχω κινητο που κρασαρει(λογω limerain)...
Ειχα κι αλλο smartphone με windows mobile και τρελενομουν καθε φορα...

Γι αυτο και χαρηκα με το iphone λογω της ταχυτητας του...

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...Οντως το πιστευω οτι γινετε καλη δουλεια εδω...

#717   StyleCollector

StyleCollector

iPH Member

• 205 μηνύματα
  • GameCenter:Style Collector

Δημοσίευση 22/10/2010 - 13:56

1)αναλογα τι εφαρμογη θα περασεις..αν περασεις πχ το winterboard θα εχεις λιγη παραπανω καταναλωση μπαταριας..
2)ειτε greenp0ison ειτε pwnage tool αν εχεις mac(προτιμοτερο ειναι το pwnage)αλλα μεινε μακρια απο το limera1n γιατι υπαρχει θεμα με την καταναλοση μπαταριας(μεσα στο ποσοστο που αντημετοπιζε αυτο το προβλημα και εγω)

#718   gianton

gianton

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 14:33

gianton

επειδη χρησιμοποιω αρκετα το τηλεφωνο ειδικα για το ιντερνετ εχω ηδη προβλημα με τη μπαταρια μιας και το πρωι ειναι 100% αλλα μεχρι το απογευμα το εχω βαλει σιγουρα στη πριζα....(οχι παντα αλλα αρκετες φορες το ξεζουμιζω)

1η ερωτηση
Γτ εχει τοση καταναλωση μετα το JB???

Μπορω να το διορθωσω κλεινοντας καποιες εφαρμογες που τρεχουν απο πισω???

2η ερωτηση

Τελικως ποιο προγραμμα για JB να χρησιμοποιησω....Γτ ειλικρινα δε μπορω να εχω κινητο που κρασαρει(λογω limerain)...
Ειχα κι αλλο smartphone με windows mobile και τρελενομουν καθε φορα...

Γι αυτο και χαρηκα με το iphone λογω της ταχυτητας του...

Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις...Οντως το πιστευω οτι γινετε καλη δουλεια εδω...

Δεν νομίζω ότι η μεγαλύτερη κατανάλωση οφείλεται στις ανοιχτές εφαρμογές, γιατί δούλευα την 4.1 μαμίσια με ανοιχτές πάνω από 20 εφαρμογές αλλά η μπαταρία κρατούσε 2 με 3 μέρες ανάλογα τη χρήση.

Πιστεύω έχει να κάνει με τον κώδικα του jailbreak με αποτέλεσμα την μεγαλύτερη χρήση του επεξεργαστή και κατά συνέπεια της κατανάλωσης.

Τα οφέλη περισσότερα η λιγότερα με το jailbreak εξαρτάται για ποιό λόγο χρησιμοποιείς το κινητό σου, προσωπικά η μεγαλύτερη κατανάλωση στη διάρκεια της μπαταρίας δεν με πειράζει αρκεί να μου φτάνει από το πρωΐ μέχρι το βράδυ.

EDIT
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχετικά με τα εργαλεία jailbreak δοκίμασα και τα δύο και νομίζω το greenpois0n είναι καλύτερο για τους λόγους που ήδη ανέφερες.

Τελευταία επεξεργασία από: gianton, 22/10/2010 - 14:35

#719   bryan

bryan

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 14:42

gianton

thanxx again...

Αρα για να κλεισω το θεμα μου εδω μου προτεινεις τη πρασινη αναπτυξη...

Απο εκει και περα η μπαταρια ειναι θεμα του "σπασιματος" κατι το οποιο θα ηθελα να πιστευω οτι σε μελλοντικα JB ισως το διορθωσουν...

Και μενα αυτο κυριως με νοιαζει να βγαζει τη μερα το κινητο και το βραδυ ας το εχω πριζα...

Συνεπως προχωραω παντα με ευθυνη μου...χεχεχε..

Αν θες πες μου και σε πμ να μη φορτωνουμε το συγκεκριμενο νημα με "ασχετα" ποστ μιας και οι ερωτησεις μου απαντηθηκαν....

#720   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 22/10/2010 - 16:04

Παιδιά έκανα restore το Iphone4. Τί προτείνετε? Greenpoison ή Limera1n?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες