Limera1n (Οδηγός)
Δημοσίευση 06/11/2010 - 05:24
Εδώ και 1 χρόνο (που είμαι εκτός εγγύησης) το έχω jailbroken (εννοείται!!!).
1. Χρησιμοποιώντας το Limera1n (που δεν διορθώνει το unlock) θα κάνω καμιά πατάτα και θα κλειδωθώ εκτός cosmote ή ως officially unlocked την σκαπουλάρω?!
2. Και το κυριότερο! Ο μόνος λόγος που κάνω αυτή την προσπάθεια για update είναι διότι εχτές βρήκα το iPhone frozen στο boot screen και δεν έκανε τίποτα! Διαπίστωσα ότι μπορώ να του περάσω firmware μέσω Recovery mode και iTunes από το PC. Σκέφτομαι λοιπόν, να δοκιμάσω να περάσω το v4.1 (τώρα έχω 4.0.1 αλλά corrupted προφανώς) μπας και διορθωθεί το πρόβλημα και στο καπάκι να 'ξεκλειδώσω' με Limera1n.
Τι λέτε; Με ένα σμπάρο δυό τριγώνια ή θα τα κάνω σαλάτα;!
(Όλα γίνονται για να μη χάσω contacts,sms,data και ρυθμίσεις)
(Στο cydia θυμάμαι υπήρχαν installed τα 4.0 και 4.0.1 SHSHs)
Ad
Δημοσίευση 06/11/2010 - 08:05
καλου κακου θα σου ελεγα να κατεβασεις απο το παρον site thn 40
Και να ξαναπερασεις την ιδια
Μετα ξαναjb με οποίο εργαλειο θελεις
θα χρειαστεις την 40πχ το jb tool εκτός αν πας με jbmecom
Tinny umprella
Καλη τυχη
Δημοσίευση 06/11/2010 - 08:34
Εαν δεν έχεις πάρει backup ότι και να περάσεις .. Θα διαγράφουν όλα στο κινητο ..
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 06/11/2010 - 08:37
Δημοσίευση 06/11/2010 - 08:40
σωστοτατα εμιλησες αλλα αφου λεει ο φιλος οτι θελει να την αλλάξει ούτως ή αλλως γι αυτο τον πήγα στα της αλλαγηςΕγώ θα έλεγα να κάνει ένα hard reset πατώντας παρατεταμενα home+power buttons για 10 sec μήπως ξεκολλήσει.. εαν όχι και είσαι σίγουρος πως είναι factory unlocked.. Θα πρέπει να έχεις ecid files .. Για να περάσεις παλιότερη έκδοση..
Εαν δεν έχεις πάρει backup ότι και να περάσεις .. Θα διαγράφουν όλα στο κινητο ..
Δημοσίευση 06/11/2010 - 08:52
Δημοσίευση 06/11/2010 - 09:00
εχεις και παλι δικιο. αλλα θεωρησα το set up as new αυτονόητοΚαι πάλι και restore να κάνει για να μην έχει σκουπίδια που προφανώς του δημιουργούν προβλήματα θα πρέπει να επιλέξει setup as new .. Οπότε χωρίς συγχρονισμό .. Θα διαγράφουν όλα τα αρχεία .. Ελπίζω να μην έχει κολλήσει από reset μέσα από τη συσκευή..
και οπως παντα λεω πριν τη διαδικασια του jb και αμεσως μετα το restore
παμε ρυθμισεις τηλεφωνου και παταμε το
ολικη επαναφορα.
ειναι κατι σαν βιολογικος. αποκλειεται η πιθανοτητα, η απειροελαχιστη βεβαια, να παραμεινουν
σκουπιδια
Δημοσίευση 06/11/2010 - 14:51
θα ηθελα να κανω μια μικρη βοηθεια.
Επειδη ειμαι φανταρος κ δεν εχω την ευκολια να χρησιμοποιω το λαπτοπ συχνα, θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε τα σωστα βηματα για την σωστη μεταβαση απο iphone 3gs σε iphone 4.
To 3αρι το εχω με την 4.0.1 και jailbreakme. Απο οτι εχω καταλαβει χρειαζεται πρωτα να κανω back up το 3 αρι και μετα να σπασω το 4αρι με limerain η greenpoison. Υποθετω πως το 4 θα φοραει την 4.1.
Μετα στο 4 θα κανω restore και θα παρει τα παντα απο το 3αρι η θα κανω as new device και παλι απο την αρχη;
Δημοσίευση 06/11/2010 - 16:02
Δημοσίευση 06/11/2010 - 16:22
Δες το με το redsnow
Δημοσίευση 06/11/2010 - 16:24
Με συγχρονισμό μέσω iTunes με backup δεν θα τα πάρειΧαιρεται
θα ηθελα να κανω μια μικρη βοηθεια.
Επειδη ειμαι φανταρος κ δεν εχω την ευκολια να χρησιμοποιω το λαπτοπ συχνα, θα ηθελα αν γινεται να μου πειτε τα σωστα βηματα για την σωστη μεταβαση απο iphone 3gs σε iphone 4.
To 3αρι το εχω με την 4.0.1 και jailbreakme. Απο οτι εχω καταλαβει χρειαζεται πρωτα να κανω back up το 3 αρι και μετα να σπασω το 4αρι με limerain η greenpoison. Υποθετω πως το 4 θα φοραει την 4.1.
Μετα στο 4 θα κανω restore και θα παρει τα παντα απο το 3αρι η θα κανω as new device και παλι απο την αρχη;
Δημοσίευση 06/11/2010 - 16:48
Δεν κανει για 3G
Δες το με το redsnow
τελικα το εκανα με το redsnow....το ιδιο δεν ειναι?..εβαλα και το cydia.hackulo.us.....τωρα κανει updates στο cydia και περιμενω ωρα...πιστευω καποια στιγμη να τελειωσει...
Δημοσίευση 06/11/2010 - 17:02
τα ιδια πραγματα ειναι.τελικα το εκανα με το redsnow....το ιδιο δεν ειναι?..εβαλα και το cydia.hackulo.us.....τωρα κανει updates στο cydia και περιμενω ωρα...πιστευω καποια στιγμη να τελειωσει...
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 06/11/2010 - 17:04
τα ιδια πραγματα ειναι.
αργουν πολυ τα upadates....ετσι πρεπει να γινει?
Δημοσίευση 06/11/2010 - 17:10
Δημοσίευση 06/11/2010 - 17:17
καλησπερα! εγκατεστησα προσφατα το limera1n σε συσκευη 3gs. ποια sources πρεπει να κατεβασω (δεν εχω κατεβασει τιποτα)??επισης γνωριζετε τι ειναι το installous? κατεβασα μολις το elite pro theme και δεν μου το εμφανιζει οπως στα screenshots.. καμια βοηθεια??
Tα repo που πρέπει να βάλετε.
1)cydia.hackulo.us/
2)cydia.xsellize.com/
3)sinfuliphonerepo.com/
4)iphonedelivery.advinux.fr/cydia/
5)ftp4u.gr/iphone/apt3/
Τα πακέτα που πρέπει να εγκαταστήσετε και τι είναι το κάθε ένα από αυτά.
1)OpenSSH: SSH client μέσω του οποίου γίνεται η επικοινωνία του iPhone με τον H/Y (με την προϋπόθεση ότι οι δύο συσκευές βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο WiFi).
Προσοχή: Αν δεν εγκαταστήσετε το SSH ΔΕΝ θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα αρχεία του iPhone!
2)MobileTerminal: Ένα Terminal για το iPhone!
3)iFile:Μπορείτε μέσα από το κινητό να δείτε το root της συσκευής σας.
4)Sbsettings: http://www.iphonehel...b3%cf%8c%cf%82/
5)AppSync for OS 3.1:Με αυτό μπορείτε να εγκαταστήσετε 3RD Party εφαρμογες/παιχνιδια.
6)iPhoneDelivery:Αναφορα παράδοσης
7)iKeyX SMS160 keyboard:Πληκτρολόγιο με 160 χαρακτήρες στα μηνύματα.
8)Winterboard:Για να μπορείτε να βάζετε θέματα στο κινητό σας.
9)SMSHelper:Μπορείτε να βλέπετε τους χαρακτήρες των μηνυμάτων που έχετε γράψει.
10)ΜultiFl0w+Backgrounder:Μπορείτε να έχετε multitask των εφαρμογών σας.(Υπάρχουν και άλλα,αυτά προτείνω εγώ γιατί με έχουν βολέψει)
11)ΜobileLog:Διαχείριση κλήσεων.
12)QuickLock:Μπορείτε να κλειδώνετε το κινητό σας χωρίς να πατάτε το power button.
13)Close Button Widget:Ένα toggle μέσω του οποίου βγαίνετε από την εφαρμογή που είστε χωρίς να πατάτε το home button.Προυπόθεση η οποιαδήποτε εφαρμογή να μην καλύπτει όλη την οθόνη.Δουλεύει ανοίγωντας το SBSettings και απλά πατάτε το toggle.
14)QuickLock2(Mονο για iOS 4.x.x)
Κάποια από τα παραπάνω χρειάζονται και ρυθμίσεις για να δουλέψουν.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 18
0 μέλη, 18 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες