Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#871   imitsakos

imitsakos

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 06/11/2010 - 18:10

τελικα πώς μπορώ να δω αν ειναι 2g η 3g ρε παιδια?
ευχαριστω!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#872   lospsi88

lospsi88

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2010 - 18:11

ok!για θεματα που πρεπει να ρωτησω??κατεβασα το elite pro επι πληρωμη και μου κατεβασε ενα σωρο πραγματα στο winterboard..και επισης δεν ειναι οπως στις φωτογραφιες που ειδα πριν το εγκαταστησω..

#873   cyberwalker

cyberwalker

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2010 - 18:20

geORGIOSb και DINFUN σας ευχαριστώ πολύ για την αμεσότητα των απαντήσεων. :D

ΟΚ, θα το κάνω όπως λέτε, δηλαδή μετάβαση στην έκδοση 4.0 (που φορούσε το κινητό λίγο πριν σκάσει το πρόβλημα του bootup freezing).

Ωστόσο, έχω την εξής απορία : Θα ξεγελάσω το iTunes ώστε να περάσω ένα Restored .ipsw όπως αυτά που δίνει το iClarified...
http://www.iclarifie...ex.php?enid=750 (4.0.0 (3GS): iPhone2,1_4.0_8A293_Restore.ipsw)
...ή θα χρησιμοποιήσω αυτό που προσφέρεται από το site του iPhoneHellas ; Είναι τα ίδια αρχεία ή όχι;
Θα το κάνω μέσω iTunes με πατημένο το Shift και κλικ στο Restore ή θα το κάνω μέσω redsnow και limera1n όπως περιγράφεται από αυτό το link?
http://www.iclarifie....php?enid=12601
Ρωτώ διότι το iPhone είναι ήδη jailbroken (με jailbreakme.com) και εκτός αυτού κάνει και bootup freezing, μόνο στο Recovery mode μπαίνει (και πάλι καλά!).

#874   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 06/11/2010 - 18:29

ακου προσεκτικα
κατεβασε το φερμ απο εδω.
βαλε το κινητο σε dfu
περνα το με shift restore
set up as new
τωρα εχεις ενα κινητο με μια νεα καθαρη άσπυλη και αμολυντη 40 εκδοση.
πριν απο ο,τι αλλο μετα κανε το εξης.
πηγαινε ρυθμισεις κινητου και κανε ολικη επαναφορα να εξαλειψειςκαθε περιπτωση
εναπομειναντων σκουπιδιων.
και τωρα κανε jb με το redsnow ειδικα αν ειναι 3g αν ειναι 3gs
διαλεξε οποιο θελεις. ετσι κι αλλοιως το limera1n εχει ενσωματομενο και το redsnow.
για να περασεις ομως την 40 πρεπει να εχεις κρατησει τα shsh files ειτε μεσω tinny umprella
ειτε απο το make my life easiest του cydia.
θυμασαι να το εχεις κανει παλιοτερα? αν δεν το εχεις κανει δυστυχως μονο στην 4.1 μπορεις να πας
με κινδυνο αν το κινητο σου δεν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα ή από άλλη χώρα που δίνει factory unlocked κινητά
να κλειδώσει και να μην δουλευει σαν iphone αλλά σαν ipod.

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 06/11/2010 - 18:33

#875   HliasT

HliasT

iPH Member

• 214 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • GameCenter:liagos

Δημοσίευση 06/11/2010 - 18:34

με το 4.2 jb ειχαμε κανενα νεο;

#876   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2010 - 18:36

με το 4.2 jb ειχαμε κανενα νεο;

ακομα δεν εχουμε την 42. υπομονη

#877   cyberwalker

cyberwalker

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2010 - 18:42

Το κινητό είναι αγορασμένο από Αυστραλία ως factory unlocked. 3GS 32GB - είχα σκάσει ένα κάρο λεφτά τότε για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να μη κλειδώσει ποτέ... το θέμα όμως είναι το κατά πόσο ισχύει τελικά αυτό και αν ΟΝΤΩΣ δεν κλειδώνει. Anyway, δε θέλω να πάω στην 4.1 ακόμα παρά μόνο από ανάγκη. Ωστόσο, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ότι στους servers του cydia κάποια στιγμή τουλάχιστον υπήρξαν τα SHSH της έκδοσης v4.0 και της έκδοσης v4.0.1 του κινητού αυτού. Δεν τα έχω κρατήσει δυστυχώς σε tiny umbrella (άρα δεν τα έχω locally).

Μια τελευταία ερώτηση και μετά ξεκινώ τις διαδικασίες για recovery :
Θα μεταβώ (αν όλα πάνε καλά) στην καθαρή 4.0 όπως μου προτείνεις. Το θέμα είναι μετά το backup που έχω κρατήσει στο iTunes (εννοώ το syncing) θα λειτουργήσει! Το ρωτώ αυτό διότι στο κινητό έχουν πέσει πολλές 'εργατοώρες' και πολύ οργάνωση που δύσκολα ξαναδημιουργείται!

Αν το backup που έχω είναι για την έκδοση 4.0.1 κι εγώ κάνω restore με recovery στην 4.0, μετά παίζει να μην μπορεί το iTunes να κάνει sync και να μείνω απλά με ένα άδειο κινητό; Πιο είναι το χειρότερο σενάριο; Θα μείνουν μέσα contacts, sms και photos ή τα έχω χάσει και αυτά;!

Τελευταία επεξεργασία από: cyberwalker, 06/11/2010 - 18:45

#878   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2010 - 19:00

Το κινητό είναι αγορασμένο από Αυστραλία ως factory unlocked. 3GS 32GB - είχα σκάσει ένα κάρο λεφτά τότε για αυτόν ακριβώς το λόγο, για να μη κλειδώσει ποτέ... το θέμα όμως είναι το κατά πόσο ισχύει τελικά αυτό και αν ΟΝΤΩΣ δεν κλειδώνει. Anyway, δε θέλω να πάω στην 4.1 ακόμα παρά μόνο από ανάγκη. Ωστόσο, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ότι στους servers του cydia κάποια στιγμή τουλάχιστον υπήρξαν τα SHSH της έκδοσης v4.0 και της έκδοσης v4.0.1 του κινητού αυτού. Δεν τα έχω κρατήσει δυστυχώς σε tiny umbrella (άρα δεν τα έχω locally).

Μια τελευταία ερώτηση και μετά ξεκινώ τις διαδικασίες για recovery :
Θα μεταβώ (αν όλα πάνε καλά) στην καθαρή 4.0 όπως μου προτείνεις. Το θέμα είναι μετά το backup που έχω κρατήσει στο iTunes (εννοώ το syncing) θα λειτουργήσει! Το ρωτώ αυτό διότι στο κινητό έχουν πέσει πολλές 'εργατοώρες' και πολύ οργάνωση που δύσκολα ξαναδημιουργείται!

Αν το backup που έχω είναι για την έκδοση 4.0.1 κι εγώ κάνω restore με recovery στην 4.0, μετά παίζει να μην μπορεί το iTunes να κάνει sync και να μείνω απλά με ένα άδειο κινητό; Πιο είναι το χειρότερο σενάριο; Θα μείνουν μέσα contacts, sms και photos ή τα έχω χάσει και αυτά;!

αν ειναι στο σιντια τοτε προχωρα κανονικα.
θα χρειαστεις και το εργαλειο τινι αμπρελλα.
προχωρα. αν ειναι φακτορι ανλοκεντ μην φοβασαι καντο.
αλλωστε αυριο λενε θα εχουμε την 42 και ισως και το ανλοκ. θελεις να μπεις σε διπλο κοπο?
καντο κι ο,τι βγει

#879   cyberwalker

cyberwalker

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2010 - 19:09

αν ειναι στο σιντια τοτε προχωρα κανονικα.
θα χρειαστεις και το εργαλειο τινι αμπρελλα.
προχωρα. αν ειναι φακτορι ανλοκεντ μην φοβασαι καντο.
αλλωστε αυριο λενε θα εχουμε την 42 και ισως και το ανλοκ. θελεις να μπεις σε διπλο κοπο?
καντο κι ο,τι βγει

Ναι, ΟΚ, αλλά δε μου είπες τελικά αν σου έχει τύχει και γνωρίζεις τι παίζει μετά με το sync? Λειτουργεί ή θα μείνω με το λειτουργικό αλλά άδειο κινητό στο χέρι; Θα μου πεις "έχεις και πολλές επιλογές;" Όχι, μόνο μια, να ψάξω μήπως και μπορώ ενώ είναι σε DFU mode μέσω SSH να κάνω copy κάποια αρχεία!

#880   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2010 - 19:15

Ναι, ΟΚ, αλλά δε μου είπες τελικά αν σου έχει τύχει και γνωρίζεις τι παίζει μετά με το sync? Λειτουργεί ή θα μείνω με το λειτουργικό αλλά άδειο κινητό στο χέρι; Θα μου πεις "έχεις και πολλές επιλογές;" Όχι, μόνο μια, να ψάξω μήπως και μπορώ ενώ είναι σε DFU mode μέσω SSH να κάνω copy κάποια αρχεία!

κοιτα προσπαθησε να περασεις την 40 για να κοιμαμαι ησυχος. χιχιιχι
αν δεν γινεται τιποτα τοτε η 41 ειναι μονοδρομος.
θα μας λυθουν ολες οι αποριες σχετικα.
τι προβλημα με το syng δεν καταλαβα.

#881   cyberwalker

cyberwalker

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 06/11/2010 - 19:50

Ναι, αυτό που λες θα κάνω, δοκιμή για την 4.0 δαγκωτό! Και θα ενημερώσω κιόλας σχετικά ώστε να βγει και κάτι καλό από την όλη ιστορία, να μπορούν αυτές οι πληροφορίες να βοηθηθούν (αχρείαστες να'ναι) και άλλους χρήστες που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν στο μέλλον παρόμοια κολλήματα... :unsure:

Το θέμα με το συγχρονισμό που με απασχολεί έχει σχέση με το κατά πόσο ΜΕΤΑ το restore του firmware (και εφόσον όλα πάνε καλά), αν το iTunes στο PC μου θα αναγνωρίσει το νέο λειτουργικό και μπορέσει να περάσει πάλι πίσω τις επαφές, τα μηνύματα τις φώτος και γενικά ό,τι ρυθμίσεις κρατάει. :mellow:

Γι'αυτό το λόγο και ψάχνομαι ΠΡΙΝ το restore να δω αν (καθώς βρίσκομαι σε DFU mode) μπορώ να έχω access στα files του iPhone μέσω iPhoneExplorer, iPhoneBrowser κτλ ώστε να κάνω copy όλα αυτά τα αρχεία στην περίπτωση που το iTunes μετά με προδώσει και δεν συγχρονίζει με τα backup μου.

#882   cyberwalker

cyberwalker

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2010 - 01:50

:excl: Update :

Λοιπόν, διάβασα αρκετά πράγματα σχετικά με την πρόσβαση σε αρχεία του κινητού (με σκοπό το backup) ενώ κανείς βρίσκεται σε recovery (ή σε DFU) mode και δυστυχώς, αν και δοκίμασα αρκετά, δεν δούλεψε τίποτα! Το τελευταίο πράγμα που δοκίμασα πριν το restore ήταν αυτό (σχετικό με limera1n) : http://www.oxygen-fo...file_system.pdf
το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησε αλλά τουλάχιστον μου έβγαλε τη πράσινη σταγόνα που μου έδειξε ότι τουλάχιστον το κινητό είναι προσβάσιμο.

Στη συνέχεια έβαλα το .ipsw 4.0 (clean install) μέσα από iTunes και μετά έκανε μόνο του αυτόματα restore το πιο πρόσφατο backup που είχα (26/10/10... καλά είναι!) - Κράτησε φωτογραφίες, βίντεο (capture), wallpapers, επαφές, SMS, τις περισσότερες από τις ρυθμίσεις (που δεν απαιτούν password), ipod media, και αρκετές από τις εφαρμογές (εκτός από cydia και τα σχετικά).
Και τώρα τι κάνω με το cydia; Λειτουργώ με το jailbreakme.com και προσθέτω από την αρχή τις εφαρμογές; [b]

Τελευταία επεξεργασία από: cyberwalker, 07/11/2010 - 01:56

#883   beatrix

beatrix

iPH newbie

• 5 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 07/11/2010 - 04:27

kalispera pedes exw ena themataki kai exw psilovgalei karkino edw opote ligo help
ekana oti lene oi odigies apires fores se ena iphone 4 4.1 kai eite me to green eite me ton ra1n den mpenei se DFU mode Helppppppppppp

#884   Thermoman

Thermoman

iPH User

• 107 μηνύματα
  • GameCenter:Thermoman

Δημοσίευση 07/11/2010 - 04:35

Αδερφέ κάτι δεν κάνεις σωστά στάνταρ.. αν ακολουθήσεις ακριβώς ότι σου λένε οι οδηγίες θα το κάνεις μπαμ... το κινητό σου είναι ξανασπασμένο παλιότερα? (αν και φαντάζομαι πως όχι)

#885   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 07/11/2010 - 08:43

:excl: Update :

Λοιπόν, διάβασα αρκετά πράγματα σχετικά με την πρόσβαση σε αρχεία του κινητού (με σκοπό το backup) ενώ κανείς βρίσκεται σε recovery (ή σε DFU) mode και δυστυχώς, αν και δοκίμασα αρκετά, δεν δούλεψε τίποτα! Το τελευταίο πράγμα που δοκίμασα πριν το restore ήταν αυτό (σχετικό με limera1n) : http://www.oxygen-fo...file_system.pdf
το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο βοήθησε αλλά τουλάχιστον μου έβγαλε τη πράσινη σταγόνα που μου έδειξε ότι τουλάχιστον το κινητό είναι προσβάσιμο.

Στη συνέχεια έβαλα το .ipsw 4.0 (clean install) μέσα από iTunes και μετά έκανε μόνο του αυτόματα restore το πιο πρόσφατο backup που είχα (26/10/10... καλά είναι!) - Κράτησε φωτογραφίες, βίντεο (capture), wallpapers, επαφές, SMS, τις περισσότερες από τις ρυθμίσεις (που δεν απαιτούν password), ipod media, και αρκετές από τις εφαρμογές (εκτός από cydia και τα σχετικά).
Και τώρα τι κάνω με το cydia; Λειτουργώ με το jailbreakme.com και προσθέτω από την αρχή τις εφαρμογές; [b]

Οχι jbmecom θα γίνουν κουβάρι ολα
Βρες εδω τον οδηγο του Πάρη για νέους χρήστες του σιντια

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;