Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Limera1n (Οδηγός)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1249 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#901   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 08/11/2010 - 16:59

Αν θελεις τη συμβουλή μου σώσε shah
και μεινε εκει δεν θυμαμαι κωλλησα αν μέσω redsnow και καστομ αναβαθμίζεται η ββ
ΠΑΙΔΙΑ κανεισσσσσς;

Όχι αν επιλέξεις custom fw που έχει φτιαχτεί να μην αναβαθμίζει την baseband, τότε δεν θα την αναβαθμίσει, λογικό είναι.
Η λέξη custom δεν είναι πανάκεια... Υπάρχει μεγάλη παραμετροποίηση που γίνεται πριν να γίνει build. Γι' αυτό και λέμε πάντα είναι ρίσκο, ειδικά για αυτούς που είναι locked. Γιατί άλλο μπορεί να λέει, και άλλο να είναι, και δυστυχώς δεν μπορεί να ελεγχθεί κάπως πριν είναι πολύ αργά.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#902   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 08/11/2010 - 17:01

Όχι αν επιλέξεις custom fw που έχει φτιαχτεί να μην αναβαθμίζει την baseband, τότε δεν θα την αναβαθμίσει, λογικό είναι.
Η λέξη custom δεν είναι πανάκεια... Υπάρχει μεγάλη παραμετροποίηση που γίνεται πριν να γίνει build. Γι' αυτό και λέμε πάντα είναι ρίσκο, ειδικά για αυτούς που είναι locked. Γιατί άλλο μπορεί να λέει, και άλλο να είναι, και δυστυχώς δεν μπορεί να ελεγχθεί κάπως πριν είναι πολύ αργά.

θενκς
γι αυτο λεω ας μεινει εκει που ειναι.
λιγες μερες μειναν. υπομονη.
αν και πιστευω οτι σε διαδικτυακους τοπους που μπορεις να κατεβασεις καστομς ειναι ολες για μη αναβαθμιση της ββ
εγω που περασα απο το +φουλ δεν την πειραξε. ουφφφφφφφφφφφφφφ. αλλα κατα πως λες ποτε δεν ξερεις.

Τελευταία επεξεργασία από: geORGIOSb, 08/11/2010 - 17:03

#903   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 1.983 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 08/11/2010 - 22:33

Ναι, ακόμα Καλαμάτα είμαι. :)

Τελικά αποτελεί ρίσκο, δεν πειράζει, το αφήνω ως έχει στην 4.0. Άλλωστε σε μια εβδομάδα μπαίνω φαντάρος.

Ο μόνος λόγος που ήθελα να πάω στην 4.1 είναι να δω αν έχω καλή μπαταρία γιατί με την 4.0 πάνω από ένα συνεχόμενο 3.50ωρο με Angry Birds δε τη βγάζει με την καμία!

#904   cyberwalker

cyberwalker

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2010 - 05:23

Μόλις εχτές μου ήρθε από Αμερική ένα iPhone 3G[S] με περασμένο το iOS 3.1.3 (7E18) και baseband 05.12.01
Στο Cydia που ήταν εγκατεστημένο γράφει ότι έχει διαθέσιμα τα SHSH (blobs) μόνο για έκδοση 4.1
1. Μπορώ να κάνω αναβάθμιση από έκδοση 3.x.x σε 4.1 ή μόνο από έκδοση 4.0 και 4.0.x σε 4.1;
2. Δεν με ενδιαφέρει να ρισκάρω με την 4.1 απλά να αποκτήσω multitasking. Μήπως μπορώ να αναβαθμίσω σε 4.0.1 και μετά να κάνω jailbreakme.com που είναι και απλό; :rolleyes:
3. Την πρώτη μέρα που πήρα το κινητό δεν μπορούσε να πιάσει σήμα. Χωρίς να κάνω τίποτα (ούτε και βγήκα από το σπίτι όλη μέρα) την επομένη έπιανε καμπάνα σήμα... Γιατί το έκανε αυτό, ξέρει κανείς; Του έχει συμβεί; Δεν το είχα βάλει ούτε στο iTunes, ούτε και πήρε carrier update settings (από Cosmote). Μάλιστα ακόμα και τώρα συνδέεται σε COSMOTE 5.0 (το γράφει στο πεδίο φορέας) ενώ το δικό μου καθώς και όσα έχω προσέξει λένε COSMOTE 8.1
4. Μήπως η έκδοση BB έχει σχέση και με τις εκδόσεις φορέα;

Τελευταία επεξεργασία από: cyberwalker, 09/11/2010 - 05:31

#905   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2010 - 07:53

Αν λειτοργει με ΚΟΣΜΟΤΕ τωρα θα πρέπει να κανεις είτε με το πονατζ τουλ ώστε να μην αναβαθμισεις την ββ ή να περασεις καστομ ακτιβειτεντ με το ρεντσνοου
διάβασε τους σχετικούς οδηγούς
Προτεινω βρες μακ και καντο με πονατζ
Αν σε φοβιζουν ολα αυτά τα ρίσκα αστο όπως ειναι λίγες μέρες ακομα

#906   SteVen200984

SteVen200984

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2010 - 12:37

Μια απλή ερώτηση ρε παίδες, άμα θέτε απαντάτε.
Έχω 3GS σπασμένο με τη βοήθεια του jailbreakme.com στην έκδοση 4.0.1. Από τότε δεν έχω πειράξει τίποτα.
Τώρα πρέπει να κάνω update το iTunes στην έκδοση 10.0.1 (δεν έχω Mac, μόνο Win7), μετά να κάνω update το iOS στην 4.1 και μετά να κάνω jailbreak με το limera1n πχ. Όμως, αν τα κάνω όλα αυτά, ρυθμίσεις σχετικές με jailbreak (Cydia, repos, cracked εφαρμογές από hackulο(dot)us και τα σχετικά) θα πρέπει να ξαναφτιαχτούν με το χέρι. Ή θα τα κρατήσει; Γιατί στην πρώτη περίπτωση, θυμάμαι μου είχαν φάει ένα Σ/Κ :-)

Άλλη ερώτηση. Έχει νόημα, αφού περάσω το iTunes 10.0.1 να κάνω πρώτα Restore (με το απλό κουμπί), μετά αναβάθμιση στην 4.1 και μετά limera1n; Το ρωτώ, γιατί μετά το jailbreakme.com, η συσκευή δεν είναι τόσο γρήγορη όπως πριν (βέβαια το ανέχομαι γιατί έχω άλλα "πλεονεκτήματα") και εγώ είμαι της εποχής των Win98, ότι δε δουλεύει, "κάνε ένα format"!

Τελευταία επεξεργασία από: SteVen200984, 09/11/2010 - 12:45

#907   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2010 - 12:41

Σύγχρονισε
Εκτός του σιντια δεν θα χάσεις τιποτα αλλα και γι αυτο
Pkgbackup
μετα περνα 41
Ελληνικο το 3GS ετσι
Κρατα shah 401 που εισαι τωρα αλλα και στην 41 που θα πας
Βιασου ομως
Ημέρα jb with greenpoison
Just for the battery

#908   SteVen200984

SteVen200984

iPH newbie

• 83 μηνύματα

Δημοσίευση 09/11/2010 - 13:14

Σύγχρονισε
Εκτός του σιντια δεν θα χάσεις τιποτα αλλα και γι αυτο
Pkgbackup
μετα περνα 41
Ελληνικο το 3GS ετσι
Κρατα shah 401 που εισαι τωρα αλλα και στην 41 που θα πας
Βιασου ομως
Ημέρα jb with greenpoison
Just for the battery

Ένα-ένα:
"Συγχρόνισε", εννοείς με iTunes 10.0.1; Γιατί τώρα που μιλάμε, το έχω συγχρονισμένο με το iTunes 9.2.1.4 που έχω στο PC μου.
Pkgbackup εννοείς την εφαρμογή όπως τη βρίσκω μέσα στο Cydia; Η cracked version που βρίσκω στο xsellize κρασάρει πριν ολοκληρωθεί το backup... Βέβαια εξήγησα τι με νοιάζει "να μη χάσω" και απ' όσα λες δε θα έχω πρόβλημα.
Ελληνικό είναι το 3GS, unlocked, ναι.
Θα περάσεω το 4.1 χωρίς να κάνω Restore πριν; Φαντάζομαι, αν κάνω το Restore θα είναι καθαρή η συσκευή αλλά θα χάσω τα πάντα...
Αυτό που δεν ξέρω είναι πώς "κρατάω shsh"; Αν μπορείς να εξηγήσεις, θα το εκτιμούσα.

Τελευταία επεξεργασία από: SteVen200984, 09/11/2010 - 13:20

#909   kdelios

kdelios

iPH Elite Poster

• 3.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/11/2010 - 14:06

Ένα-ένα:
"Συγχρόνισε", εννοείς με iTunes 10.0.1; Γιατί τώρα που μιλάμε, το έχω συγχρονισμένο με το iTunes 9.2.1.4 που έχω στο PC μου.
Pkgbackup εννοείς την εφαρμογή όπως τη βρίσκω μέσα στο Cydia; Η cracked version που βρίσκω στο xsellize κρασάρει πριν ολοκληρωθεί το backup... Βέβαια εξήγησα τι με νοιάζει "να μη χάσω" και απ' όσα λες δε θα έχω πρόβλημα.
Ελληνικό είναι το 3GS, unlocked, ναι.
Θα περάσεω το 4.1 χωρίς να κάνω Restore πριν; Φαντάζομαι, αν κάνω το Restore θα είναι καθαρή η συσκευή αλλά θα χάσω τα πάντα...
Αυτό που δεν ξέρω είναι πώς "κρατάω shsh"; Αν μπορείς να εξηγήσεις, θα το εκτιμούσα.

1. Πρέπει να κάνεις αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση iTunes για να μπορέσεις να περάσεις τη 4.1
2. Το PkgBackup είναι η καλύτερη εφαρμογή. Σου κρατάει τα sources και τα πακέτα που έχεις κατεβάσει. Αξίζει τα λεφτά της.
3. Με την αναβάθμιση θα χάσεις ότι έχει να κάνει με το jailbreak. Θα πρέπει να τα ξαναπεράσεις από την αρχή. Σε συμβουλεύω να το κάνεις με πολύ προσοχή.
4. Θα κάνεις restore και μετά set up as new. Είναι σημαντικό, διότι αλλιώς θα πάρεις σκουπίδια από το προηγούμενο jailbreak και είναι πολύ πιθανό να έχεις προβλήματα.
5. Μετά θα συγχρονίσεις και πάλι τις επαφές, notes, μουσική, εφαρμογές, κτλ με το iTunes. Ότι cracked εφαρμογές έχεις θα τις συγχρονίσεις ΜΕΤΑ το jailbreak και αφού βάλεις το AppSync for iOS 4.1
6. Τα SHSH blobs κρατιούνται μόνο στην ώρα τους. Αν δεν τα είχες κρατήσει παλιότερα για την 4.0.1 ΔΕΝ μπορείς τώρα να το κάνεις εκ των υστέρων. Αυτή την στιγμή η apple υπογράφει την 4.1 & την 4.2b2 & b3. Εναλλακτικά μπορεί να γίνει και με Tiny Umbrella
Παρόλα αυτά σε συμβουλεύω να κάτσεις εκεί που είσαι γιατί η 4.2 με το ανάλογο j/b είναι προ των πυλών...

Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 09/11/2010 - 14:15

#910   steved

steved

iPH Member

• 225 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 09/11/2010 - 14:27

συγνωμη αλλα εδω δν ειναι οδηγος για jailbreak με limera1n?επειδη τα τελευταια ποστ εχουν απο καθολου εως καμια σχεση...

#911   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 09/11/2010 - 21:15

Στο iPh4 δούλεψε. Στο iTouch 3G όχι και το Δηλητιρίασα με ένα πράσινο ποτό... Greenpois0n :P

#912   cyberwalker

cyberwalker

iPH newbie

• 61 μηνύματα

Δημοσίευση 10/11/2010 - 08:12

Αν λειτοργει με ΚΟΣΜΟΤΕ τωρα θα πρέπει να κανεις είτε με το πονατζ τουλ ώστε να μην αναβαθμισεις την ββ ή να περασεις καστομ ακτιβειτεντ με το ρεντσνοου
διάβασε τους σχετικούς οδηγούς
Προτεινω βρες μακ και καντο με πονατζ
Αν σε φοβιζουν ολα αυτά τα ρίσκα αστο όπως ειναι λίγες μέρες ακομα

Εδώ διάβασα ότι το Pwnage Tool δεν είναι συμβατό με jailbroken κινητά από ultrasnow... Άρα το pwnage που λες, ακόμα και σε mac, δε θα δουλέψει, σωστά;
Σε ότι αφορά το custom activated με redsnow εννοείς στα windows (Vista); Να δηλώσω ότι αυτή τη στιγμή είναι στην 3.1.3 έκδοση, με JB από ultrasnow. Κάτι διάβασα για conflicts αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Για διευκρίνησε σε παρακαλώ αν ξέρεις...! :unsure:

#913   tcascka

tcascka

iPH newbie

• 3 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2010 - 16:18

παιδια εχω ενα Iphone 3Gs 32Giga και προσφατα πηγα να κανω το jailbreak.. συνδεσα το κινητο με το Pc και πατησα <make it rain> στην οθονη του κινητου στο κεντρο μου εβγαζε ενα εικονιδιο οτι φορτωνει και μετα μου πεταει ενα μυνημα στο itunes και λεει (itunes has detected an iphone in recovery mode. you must restore this iphone before it can be used with itunes) και μετα κανω αναγκαστηκα restore το εχω κανει 3-4 φορες και μου βγαζει παντα αυτο :\
τι πρεπει να κανω? :\

#914   lewnis

lewnis

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2010 - 18:45

Μόλις το έκανα jb και όλα καλά..να ρωτήσω κάτι.πώς θα βάλω το ελληνίκο πληκτρολόγιο πάλι?πριν είχα το ikeyx sms160 keyboard.τωρα το ftp4u δεν το βρίσκει...

#915   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα

Δημοσίευση 12/11/2010 - 00:05

άσχημα νέα
με εκνεύρισε να το φορτίζω κάθε μέρα
με απλή χρήση, λίγες κλήσεις λίγα μηνύματα, λίγο wifi
δεν κρατούσε μέρα παραπάνω
το επανέφερα ξανά στην 4.1 χωρίς jb και θα το αφήσω να δω πως θα κυλήσει η μέρα
(iphone 3GS 32Gb)