Χρήσιμες Cydia εφαρμογές
Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:31
nospot καταργει το ενοχλητικο για πολλούς spotlight tweaks
multicleaner κλείνει τις εφαρμογές για να μην τρέχουμε συνέχεια στο multitasking utilities
cydele χωρίς σχόλια tweaks
fastsnap για να μην ψάχνετε εκείνο το ρημάδι κουμπί όταν τραβάτε φωτογραφίες tweaks
foldercloser κλείνει τους φακέλλους αυτοματα μόλις επιλέξτε μια εφαρμογή tweaks
ismartdialer utilities
mobilelog utilities θέλει πρώτα εγκατάσταση το repo www.ixtension.com/cydia/
mywi utilitiew
nolockscreen καταργεί το ενοχλητικό για μένα lockscreen επανεμφανίζεται μόνο και μία μόνη φορά μετά από κάθε ρισπρίνγκ tweaks
openssh utilities
sbssettings utilities
preventsleep κάτι ανάλογο του isnomnia tweaks
voicemaliblock και πάπαλα οι χρεώσεις από τυχαία κλήση στον τηλεφωνητή (για όσους δεν ενδιαφέρονται να έχουν τηλεφωνητή)tweaks
iphonedilevery
installous
sygic aura πλοηγός
επίσης περιμένω και θα τοποθετήσω από σπασμένες εφαρμογές μέχρι να πληρώσω την πιστωτική μου δηλαδή τα
yourtube2
3gunregictor αν το γραφω σωστα
infinifolders
Ad
Δημοσίευση 11/10/2010 - 23:59
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:02
το μήνυμα είναι κουιτ αππ
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:06
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:10
τίποτα. οπως βοηθήθηκα εγώ εδώ έτσι προσπαθώ αν έχω κάτι νέο να βοηθάω.οκ φιλος σ'ευχαριστω
Δημοσίευση 12/10/2010 - 00:23
γιατι να χρεωσεις την καρτα σου και να μην τα κατεβασεις απο το xsellize?παραθέτω εδώ μια σειρά από χρήσιμες εφαρμογές που κατέβασα από cydia.
nospot καταργει το ενοχλητικο για πολλούς spotlight tweaks
multicleaner κλείνει τις εφαρμογές για να μην τρέχουμε συνέχεια στο multitasking utilities
cydele χωρίς σχόλια tweaks
fastsnap για να μην ψάχνετε εκείνο το ρημάδι κουμπί όταν τραβάτε φωτογραφίες tweaks
foldercloser κλείνει τους φακέλλους αυτοματα μόλις επιλέξτε μια εφαρμογή tweaks
ismartdialer utilities
mobilelog utilities θέλει πρώτα εγκατάσταση το repo www.ixtension.com/cydia/
mywi utilitiew
nolockscreen καταργεί το ενοχλητικό για μένα lockscreen επανεμφανίζεται μόνο και μία μόνη φορά μετά από κάθε ρισπρίνγκ tweaks
openssh utilities
sbssettings utilities
preventsleep κάτι ανάλογο του isnomnia tweaks
voicemaliblock και πάπαλα οι χρεώσεις από τυχαία κλήση στον τηλεφωνητή (για όσους δεν ενδιαφέρονται να έχουν τηλεφωνητή)tweaks
iphonedilevery
installous
sygic aura πλοηγός
επίσης περιμένω και θα τοποθετήσω από σπασμένες εφαρμογές μέχρι να πληρώσω την πιστωτική μου δηλαδή τα
yourtube2
3gunregictor αν το γραφω σωστα
infinifolders
νομιζω yourtube 2 infinifolders και τα υπολοιπα υπαρχουν cracked....
Δημοσίευση 12/10/2010 - 08:19
Δημοσίευση 12/10/2010 - 12:04
Δημοσίευση 13/10/2010 - 07:56
Δημοσίευση 13/10/2010 - 23:51
καλημερα..το iblacklist δεν παιζει στην 4.1?
Μαλλον δυστυχως οχι φιλε μου...το εγκατεστησα και εγω απο το xsellize και ενω φαινεται ξεκλειδωτο σου δινει τη δυνατοτητα μονο για 2 αριθμους...σαν demo δηλαδη...αν ξερει καποιος τιποτα ας βοηθησει....
Δημοσίευση 14/10/2010 - 00:18
Δημοσίευση 14/10/2010 - 08:28
Δημοσίευση 14/10/2010 - 23:25
κανεναςδοκιμασα sratus notifier και δεν παιζει εχει δοκιμασει καποιος αλλο αναγολο?
Δημοσίευση 14/10/2010 - 23:57
οσον αφορα το multicleaner δεν το ξερω ουτε το εχω δουλεψει αλλα φανταζομαι αναφερεται στο multitasking to οποιο εγω απενεργοποιησα εντελως με το disable multitasking απο το www.sinfuliphonerepo.com/
Επισης σημερα βγηκε και η καινουρια εκδοση του 3g unrestrictor σε αυτο το repo το οποιο εχει και τα
yourtube 2
yxflash , ifile cracked
status notifier
recent/calllog delete (πολυ χρησιμο καθως δινει την δυνατοτητα να σβηνουμε κλησεις απευθειας μεσα απο τις προσφατες κλησεις)
Τελος πολυ καλα repos ειναι τα:
repo.hackyouriphone.com/ (disabledaemons, Deletr, NoCyfresh,PkgBackup, Recent/CallLog Delete, Safari Private Navigation, wi-fi synch, Safari Download Manager and sdm settings, Synchronicity, YourTube 2, Lockinfo)
cydia.xsellize.com/ (iblacklist, speedssid, yxflash, safari quiter)
Δημοσίευση 15/10/2010 - 00:08
Δοκιμασε το lockinfo απο το repo.hackyouriphone.org/κανενας
πρεπει ομως να το επεξεργαστεις λιγο για να το μαθεις, παντως ειναι πολυ χρησιμο και αλλαζει εντελως την lockscreen και εχει ειδοποιησεις στην statusbar.
Δουλευει κανονικα στην 4.1
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες