Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

H Apple ανακοινώνει "Back to the Mac." event

• Please log in to reply
162 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1,336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 21/10/2010 - 13:04

μαλιστα...ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση

Γύρω στα 30€ παίζει η τιμή για αναβάθμηση ή αγορά του OS?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9,340 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 13:07

Ειδες που δεν ηξερες και για την τιμη;αναβαθμιση και οχι αγορα λειτουργικου η αγορα λειτουργικου ειναι 130 κατι ευρω..η αναβαθμιση ειναι να το πας απο την 10.5 στην 10.6.για την 10.7 το upgrade δεν ξερουμε ποσο θα κανει μπορει να κανει 30 ευρω οπως το πακετο snow leopard αλλα μπορει να κανει και 50 δεν υπαρχουν νεοτερα ακομα

Τελευταία επεξεργασία από: tiloverboy, 21/10/2010 - 13:08.

#138   lagoudakis

lagoudakis

iPH Member

• 236 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 21/10/2010 - 13:08

για αναβαθμιση

#139   mamakossa

mamakossa

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 14:05

καλησπερα σε ολους, οταν προσπαθω να παρω τηλ απο τον imac μου στο iphone 4 (ios4.0) μου λεει οτι πρεπει να κανω update το facetime του κινητου.
Δηλαδη να παω στο itunes εεεεεεε? και μετα φανταζομαι χανεται το jailbreak μου?σωστα?μονο αυτος ο τροπος υπαρχει?
Ευχαριστω....

#140   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1,336 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 18:13

καλησπερα σε ολους, οταν προσπαθω να παρω τηλ απο τον imac μου στο iphone 4 (ios4.0) μου λεει οτι πρεπει να κανω update το facetime του κινητου.
Δηλαδη να παω στο itunes εεεεεεε? και μετα φανταζομαι χανεται το jailbreak μου?σωστα?μονο αυτος ο τροπος υπαρχει?
Ευχαριστω....

Αναβάθμηση σε 4.1 και μετα JB με το νέο Pwnage Tool που βγήκε χθές. Θα χάσεις τα Συντιακά προγράμματα αλλά θα έχεις facetime.

#141   mamakossa

mamakossa

iPH Member

• 304 μηνύματα

Δημοσίευση 21/10/2010 - 18:25

ok ευχαριστω θα το προσπαθησω.
νομιζω οτι αξιζει τον κοπο

#142   mixalisss

mixalisss

iPH newbie

• 97 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/10/2010 - 06:22

καλημερα παιδια
λοιπον ερωτηση ξερουμε ποτε βγαινουν τα καινουργια mac air εδω στην ελλαδα;
λεω να χτυπησω ενα 11
τι λετε;;

#143   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1,336 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 06:46

καλημερα παιδια
λοιπον ερωτηση ξερουμε ποτε βγαινουν τα καινουργια mac air εδω στην ελλαδα;
λεω να χτυπησω ενα 11
τι λετε;;

Αν είναι σαν τα άλλα προϊόντα της Apple, σε 2-3-4 μήνες...
Τώρα το "Αερικό" xP είναι γι' αυτούς που ταξιδεύουν πολύ. Μπορεί να μείνει ανοιχτό 1 μήνα, σαν το iPad και έτσι όποτε θες, ανοίγεις το καπάκι, στέλνεις ένα μαιλ και ξανακλείνεις το καπάκι. Σε 1 λεπτό τελείωσες! Δεν χρειάζεται καν να περιμένεις να ανοίξει σαν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο λάπτοπ...

#144   Athan

Athan

iPH Member

• 280 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 07:26

Μπορεί να μείνει ανοιχτό 1 μήνα, σαν το iPad και έτσι όποτε θες, ανοίγεις το καπάκι, στέλνεις ένα μαιλ και ξανακλείνεις το καπάκι. Σε 1 λεπτό τελείωσες! Δεν χρειάζεται καν να περιμένεις να ανοίξει σαν ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο λάπτοπ...

Καλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Σε κανένα laptop δεν περιμένεις να ανοίξει το σύστημα όταν χρησιμοποιούνται τα system sleep states του CPU, κάτι που ισχύει σε όλα τα laptops εδώ και 10-15 χρόνια. Δεν ανακάλυψε δα και τον τροχό η Apple. :P

#145   themdro

themdro

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Twitter:@th3m
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 22/10/2010 - 08:40

Καλά μην τρελαινόμαστε κιόλας. Σε κανένα laptop δεν περιμένεις να ανοίξει το σύστημα όταν χρησιμοποιούνται τα system sleep states του CPU, κάτι που ισχύει σε όλα τα laptops εδώ και 10-15 χρόνια. Δεν ανακάλυψε δα και τον τροχό η Apple. :P

Με τη διαφορα ομως οτι το air, το αφηνεις 30 μερες σε standby και το ανοιγεις ετσι οποιαδηποτε στιγμη. Ειναι η λειτουργία του ετσι. Ενα κανονικο notebook εκτος ρευματος σε sleep mode, αντεχει πολυ πολυ λιγοτερο..

#146   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 22/10/2010 - 08:44

Με τη διαφορα ομως οτι το air, το αφηνεις 30 μερες σε standby και το ανοιγεις ετσι οποιαδηποτε στιγμη. Ειναι η λειτουργία του ετσι. Ενα κανονικο notebook εκτος ρευματος σε sleep mode, αντεχει πολυ πολυ λιγοτερο..

Συμφωνώ, αν βρείτε άλλο μηχάνημα που θα κάνει το ίδιο τότε αγοράστε το, μέχρι τότε 30 μέρες αυτονομία, μόνο το νέο Air..

#147   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 08:54

Όπως και να έχει με την διάρκεια της Μπαταρίας, το θέμα είναι ότι το Mac book Air έχει συγκεκριμένο κοινό που με την τιμή που θα έχει πιστεύω ότι το αγοραστικό κοινο θα μικρύνει κατά πολύ. Ποιο πολύ θα πουλήσει σαν Apple product παρά σαν value for Money.

#148   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1,116 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 09:04

Πλέον η Apple έχει μεγαλώσει πολύ το κοινό της που έχουν Mac προϊόντα. Άρα έχει μεγαλώσει και πολύ το pool των ανθρώπων που μπορεί να καταφύγουν σε αυτό το προϊόν σαν δεύτερο mobile laptop.

Συμφωνώ δηλαδή ότι απευθύνεται περισσότερο σε Mac users, παρά σε Windows switchers. Αλλά λόγω του μεγάλου πλέον αριθμού των mac users παγκοσμίως θα είναι επιτυχία.

Θεωρώ δεδομένο πάντως ότι σε 5 χρόνια όλα τα laptops θα είναι με κάποιας μορφής flash memory. Τα πλεονεκτήματα είναι τεράστια. Από προσωπική εμπειρία όταν έβαλα ένα καλό (αλλά ακριβό) SSD στο επαγγελματικό μου Dell laptop ήταν σαν να είχα καινούργιο μηχάνημα με πάνω από 40% διαφορά ταχύτητας σε everyday tasks. Επιτέλους τα κινητά μέρη στους υπολογιστές πρέπει να αποσυρθούν.

Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 22/10/2010 - 09:09.

#149   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 22/10/2010 - 09:08

...
Θεωρώ δεδομένο πάντως ότι σε 5 χρόνια όλα τα laptops θα είναι με κάποιας μορφής flash memory. Τα πλεονεκτήματα είναι τεράστια. ...

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο για την ταχύτητα την αξιοπιστία όπως επίσης μπαταρία και άλλα, α και ότι ξέρεις τι ακριβώς θα σου δώσει το μηχάνημα φέτος αγόρασα ένα iPad και έδωσα το Netbook που είχα. Εχω βρει την υγειά μου σε πολλούς τομείς.

Όταν βγεί με το καλό το Air πιθανόν θα είμαι από τους πρώτους για το 13άρι..

#150   bigboss

bigboss

iPH Member

• 315 μηνύματα

Δημοσίευση 22/10/2010 - 09:13

Δεν λέω ότι δεν είναι τεχνολογικά προηγμένο ή ότι η Apple δεν μας δίνει το μηχάνημα του μέλλοντος, απλά λέω ότι είναι πολύ ακριβό. Νομίζω ότι με ένα ipad 3g κάνεις την δουλειά σου μια χαρά, με τα μισά λεφτά κιόλας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες