WWDC'09 Keynote: iPhone OS 3.0 - iPhone 3GS
Δημοσίευση 09/06/2009 - 01:52
Ad
Δημοσίευση 09/06/2009 - 01:55
http://www.xsellize....137264#poststop
Δημοσίευση 09/06/2009 - 03:25
δε νομίζω να στερήσουν το video από τα 3g, θα φάνε τρελό κράξιμο,
οι φωνητικές εντολές δε καταλαβαίνω γιατι να μην τις υποστηρίζει το δικό μας
απο τη στιγμή που έχουν κάνει ακόμα πιο γρήγορο το λειτουργικό, και ο επεξεργαστής του κινητού δεν άλλαξε
ευελπιστώ ότι το μόνο διαφορετικό θα είναι το μαγνητόμετρο, και οι εφαρμογές που θα το υποστηρίζουν
Δημοσίευση 09/06/2009 - 07:13
Λοιπον εγω εχω εδω και ενα μηνα το 16αρι 3g και με την βοηθεια πολλων posts απο δω του χω περασει τα παντα. Προσωπικα πιστευω οτι το νεο 3Gs δεν αποτελει κατι νεο καθως οπως ειπανε και αλλα μελη παταει σε μια επιτυχημενη συνταγη. Οσον αφορα το βιντεο και λοιπα μεσω cydia βρισκεις πολλα καλα apps. Για τις νεες λειτουργιες και τα νεα features του 3Gs καλο ειναι να αναλογιστουμε στο ποσο συχνα θα κανει καποιος χρηση της πυξιδας , μιας και δεν ειμαστε ορειβατες αλλα gadget-ακηδες με μια πληρως multimedia συσκευη .. Επισης να σας υπενθυμισω οτι αυτα περι ταχυτητας στην χωρα μας δεν ισχυουν.. γιατι οπως και να το κανουμε με αυτην την υποδομη δεν θα κανει κανεις χρηση των νεων πλεονεκτηματων του τηλεφωνου. Ενδεικτικα αναφερω οτι εχω 1gb δωρεαν το μηνα απο την Cosmote και μια πιανει το 3g μια οχι μιας και δεν υπαρχει καλυψη δικτυου τριτης γενιας σε μεγαλο ποσοστο της χωρας!
Αν κατι ειναι θετικο ειναι το auto-focus που πιστευω οτι ειναι τραγικο να λειπει απο τα δικα μας τηλεφωνα αλλα και παλι εγω δεν πηρα το iphone για να τραβαω φωτογραφιες.. θα επαιρνα ενα sony ή ενα nokia με τις τρελες αναλυσεις στα αντιστοιχα χρηματα ομως οπως και να το κανουμε..εχει αλλη χαρη το iphone!!
Ισως η φωνητικη εντολη να βοηθαει αλλα και σε παλιοτερες συσκευες , σπανια εκανα χρηση της.
Το θετικο απο ολη αυτη την ιστορια ειναι οτι το "look" παραμενει ιδιο, και δεν "παλιωνει" τα υπαρχων 3g.
[sorry αν ειναι κατι off topic]
Δημοσίευση 09/06/2009 - 09:08
TomTom for iPhone: the first announced TBT navigation package for the 3.0 software
There's no cost information yet (Engadget speculates 'pricey' so as not to cannibalize TomTom's hardware business), and the launch date is only noted as after the June 17th 3.0 software availability, but it certainly looks cool: a software app combined with a custom bracket & charging cable, hands-free calling and 'enhanced GPS performance' included. For iPhone owners who don't yet have in-car GPS, this could be a fantastic offering, if the price is right.
Δημοσίευση 09/06/2009 - 11:15
Δημοσίευση 09/06/2009 - 11:37
Δημοσίευση 09/06/2009 - 12:17
προς το παρον παντως με ida ειμαι υπερ αυχαριστημενος μετα απο εκτενη δοκιμη 4 ημερων και με μοτοσικλετα.
Δημοσίευση 09/06/2009 - 13:06
προς το παρον παντως με ida ειμαι υπερ αυχαριστημενος μετα απο εκτενη δοκιμη 4 ημερων και με μοτοσικλετα.
Συμφωνώ φίλε μου...Και μένα με έχει βολέψει πολύ το "ida".Είμαι υπερευχαριστημένος και ειμαι και επαρχία...
Δημοσίευση 09/06/2009 - 16:47
Δημοσίευση 09/06/2009 - 17:23
σκεφτητε και ποσο ποιο ευκολα θα μπαινει απο το itunes παρα με ssh cydia k installer
Δημοσίευση 09/06/2009 - 17:43
δε νομίζω να στερήσουν το video από τα 3g, θα φάνε τρελό κράξιμο,
οι φωνητικές εντολές δε καταλαβαίνω γιατι να μην τις υποστηρίζει το δικό μας
απο τη στιγμή που έχουν κάνει ακόμα πιο γρήγορο το λειτουργικό, και ο επεξεργαστής του κινητού δεν άλλαξε
ευελπιστώ ότι το μόνο διαφορετικό θα είναι το μαγνητόμετρο, και οι εφαρμογές που θα το υποστηρίζουν
Στην 3.0 OS Golden Master version που εβαλα σημερα δεν υπαρχει tethering internet καθως και video-recording οποτε το πλεονεκτημα αυτο θα τα εχουν μονο τα iPhone 3GS.
Δημοσίευση 09/06/2009 - 18:11
Να ρωτησω κατι αλλο: Θα υπαρξει και σημερα παρουσιαση.8-12 Ιουνιου δεν ειπαν;
Υ.Γ.:Τελικα ουτε WiFi "n" δε βαλανε.
Δημοσίευση 09/06/2009 - 19:46
Γιατί να βάλουν;
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες