Δημοσίευση 09/06/2009 - 09:48
κρίμα στην αναμονή, το καινούργιο iPhone νομίζω είναι απογοήτευση για τους περισσότερους....
πέραν της νέας χωρητηκότητας, CPU & RAM, δεν βλέπω να υπάρχει κανένας απολύτος λόγος για την αγορά του στην Ελλάδα... άμα βάλεις μέσα το ότι :
1. δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά όσοι ξέρω είναι ικανοποιημένοι από τα 16GB που έχουν και δεν τρελαίνονται για τα 32
2. θεωρώ ότι τα 2 με τα 3 megapixel είναι σχετικά μικρή διαφορά, με την έννοια ότι πάλι δεν μπορείς να πεις ότι θα αντικαταστήσει μια κάμερα ικανοποιητικά ( για μένα τουλάχιστον, θες 5Mpixel για να πεις ότι αυτό ισχύει )
3. το video λίγο πολύ το έχουμε, το οποίο το λέω επιφυλακτικά μεχρι να δούμε αποτελέσματα
4. τα 3.6Mbit με 7.2Mbit διαφορά δεν πρόκειται να τα δει σχεδόν κανείς με τα Ελληνικά δίκτυα ( ναι ξέρω ότι υπάρχουν μεν, αλλά και η κάλυψη, και η ταχύτητα με εξωτερικό είναι χάλι, οπότε δεν πρόκειται να δούμε διαφορά )
5. η μπαταρία εξακολουθεί να είναι λίγο πολύ ψοφίμι... λίγο καλύτερη στα χαρτιά μόνο φαίνεται.
6. το "καινούργιο" bluetooth μπορεί να βοηθήσει λίγο στην μπαταρία όσους έχουν αξεσουάρ...
Δεν βλέπω ούτε front camera, ούτε καμιά βελτίωση στην οθόνη, ούτε καμιά διαφορά εξωτερική alltogether (ματ πλάτη)... βρε μπας και έρχεται κι άλλη συσκευή ποιο μετά μέσα στο καλοκαίρι;;; αλλιώς τα updates δεν νομίζω ότι αφορούν τους υπάρχοντες χρήστες, αλλά είναι κερασάκια για όσους σκέφτονται να το αγοράσουν...